Buzzador

Japp, jag har blivit en buzzador:) Det innebär att man deltar i olika kampanjer och får gratisprover som man låter vänner och bekanta också prova. Just nu är jag med i en kampanj från Nestlé barnmat. Walter har provat deras fruktpuré som är från 8 månader. Äpple/päron och äpple/banan. Vi har också delat ut på förskolan till 4 olika barn och deras föräldrar och de barnen gillade fruktpuréen direkt! Min lilla kille är inget jättefan av frukt, men äpple/banan börjar gå bättre!JAAAAAAA!!!!!!

JAAAAAAAA, min sista tenta är GODKÄND!!!! Jag är nu BIOMEDICINSK ANALYTIKER på riktigt!!!!!

Det blev allt som allt 3 salstentor och 1 hemtenta innan de sista två kurserna var godkända. För det var inte det lättaste att plugga med en liten hemma, men mamma har ställt upp massor, utan henne hade det inte gått!! Tack för all hjälp mamma!

Nu ska jag NJUTA av fredagen som är kvar och den underbara LEDIGA helgen som just har börjat!:)

Trevlig helg alla!


Tävling hos Inspireramera!Tävling hos Inspireramera! I samarbete med Durabel Design

Tävlingen avslutas onsdagen den 28:e april kl 00.00


Vet ni vad jag gjorde igår!?

Jag tränade! Inte dåligt va? Tänkte jag skulle komma igång och jogga, så nu har jag börjat ett program där man succesivt ökar joggingen och drar ner på promenerandet så man till slut bara kan jogga ett helt pass! Får se hur länge träningslusten sitter i den här gången:)

Vår helg

Jag var visst inte så taggad att komma igång med bloggandet som det kändes sist:) Haha, men här kommer ett litet inlägg om vår helg iallafall.

I lördags fick Walter gunga för första gången! Det uppskattades!


Därefter blev det en tur på Vallby friluftsmuseeum. Walter sov hela tiden, men mamma och pappa tyckte det var mysigt.


Sen gick vi ner efter Svartån, köpte en ny mössa till Walter på stan och gick sen över Djäkneberget hem. 4 timmar var vi ute! Behöver jag säga att vi var ganska trötta efteråt!?:)


Svartån


Och Walter i sin nya fina mössa!


Hejdå! Vi ses snart igen!


BVC i torsdag

I torsdag, på Walter 8 månaders dag, var vi till BVC. Walter fick göra hörseltestet och det klarade han galant! Sen kollade hon att han greppar som han ska, följer med blicken, stoppar saker till munnen och det gör han. Dessutom använder han redan pincettgreppet, alltså han använder pekfinger och tumme för att gripa efter saker. Det "ska" de tydligen inte göra förns vid 10 månader, så han är lite snabbare på den fronten! Man får ju kompensera för de sena tänderna säger Walter:)
Han vägde 11.160 gram, 72 cm lång och 47,5 cm i omkrets runt lilla huvudet:) Skönt att vikten inte ökar lika drastiskt längre, kurvorna börjar nämligen plana ut nu. Men han följer sin kurva fint:) Eller han har faktist gått ner en kurva, till den översta heldragna linjen, men det är helt som det ska säger vår BVC-sköterska.

Igår visslade Walter för första gången! Han har börjat forma läpparna som man gör när man visslar och helt plötsligt kommer det ljud! Idag två gånger när vi satt och åt lunch, hihi:)

Bjuder på en bild på Walter i sin vagn med den nya åkpåsen som jag vann i vintras:) Den matchade vagnen perfekt och har varit jätte bra!


Blogglust?

Kanske att lusten till att blogga börjar återkomma... Har i några dagar nu känt mig sugen så varför inte kasta ihop ett inlägg?:)

I torsdags den 8 april blev Walter 8 månader! På påskafton lördagen innan, kröp han för första gången! Inte långt, men ändå så att han kom någonstans. Men den senaste veckan har det gått fort! Nu kryper han FORT och LÅNGT om han får syn på något roligt, typ mormors hunds matskål, en sladd eller något annat han inte får leka med. Ett riktigt humör har han också (Robert säger att Walter ärvt sin mammas humör, jag vet inte vad han menar med det:P). Så fort man tar ifrån honom något han inte får ha blir han sååå arg, skriker och gråter en lång stund tills han glömt bort varför han är arg och ledsen.

Ser på bloggar och annat att många i Walters ålder eller yngre redan har fått sin första tand eller till och med flera. Men Walters tänder låter vänta på sig... inget jag oroar mig för dock, för man ser att det är två ljusa fläckar på framsidan av underkäken så nog är de på g alltid:)

Jag har i princip slutat amma, iallafall på dagarna. Nu blir det bara på natten, Walter använder tyvärr inte napp utan tycker mammas tuttar funkar mycket bättre som det...till hans mammas stora förtret. Ett tag vaknade han varje timme och ville ligga mellan oss, mysa och snutta. Men det har helt klart blivit bättre, nu sover han iallafall närmare 3 timmar i sträck innan han vaknar för lite mys... Tror nog det blir bättre med åldern.

Just nu är Walter och Robert ute på promenad med Michelle och hennes pappa Roman. Jag ska ta och slappa framför tvn nu. Men förhoppningsvis kommer det fler uppdateringar nu:)


Walter 19:e mars.


RSS 2.0