Jippi! Jag har vunnit igen!!

Just nu har jag lite flyt på tävlingssidan! I fredags ringde en tjej från VLT (Västmanlands länstidning) och berättade att jag vunnit i Läsarnas favoritsemla tävling! Jag skickade ett sms med min motivering på den semla jag tycker var godast i år och tydligen gillade fler samma semla som jag plus att jag hade den bästa motiveringen. Så jag vann ett presentkort på 200 kr för att fika på stan för:)




Idag fick jag veta att jag vunnit i en till bloggtävling! Jag vann en jätte snygg åkpåse från Barnparadiset. Jag tror det är den turkosa jag har vunnit men det visar sig sen när den har kommit på posten:)


Tävlingen avslutad.

Tack så jätte mycket Barnparadiset!


Fotografbilderna med mera:)

Här kommer bilder på bilderna som togs hos fotografen på Walter den 4:e februari! Han var inte sitt vanligt glada jag, men vi tycker bilderna blev jätte bra ändå:) Klicka på de små bilderna för att få dem större:

   


Walter i sin gostol i onsdags. Han hade rivit sig själv på näsan på morgonen och jag fick inte tvätta bort blodet! Envis är han lillkillen! Men idag syns det knappt längre.


I onsdags var mormor hit en sväng också, det tycker vi alla tre är trevligt:)

 


I slutet av januari var vår vän Henrik från Umeå hit och hälsade på oss. Han sov kvar två nätter och det var riktigt trevligt att träffas igen och ha honom här! Vi hade inte setts på 8 månader!!
Han hade med sig en present till Walter i form av en svart Sheriff-huvtröja! Tack så jätte mycket!:D En likadan fick Walter av Jenny och David när han föddes men den har han redan vuxit ur tyvärr. Men som sagt, nu har vi en sheriff i stan igen!:) Visst är han tuff i Ramones bodyn också!?;)

 
Tydligen var den riktigt god också:)


Walter och Henke!:)

   
Igår fick Walter äta köttfärssås och spagetti för andra gången i sitt liv. Det var ungefär lika populärt som första gången, inte jättegott, men han var nyfiken och ville ändå ha mer:) Hihi, sötnosen.


Vi har blivit med systemkamera!!

Tack för alla tips och kommentarer angående systemkamera!

För nu har en Nikon D90, med 18 - 105mm objektiv, ett statiskt objektiv för "closeups" (50mm 1.8D) och en del tillbehör, flyttat in hos oss!!:D Ska bli sååå roligt att lära känna kameran och jag har redan anmält mig till en fotokurs i maj, som jag förhoppningsvis ska gå på tillsammans med min kompis Emma.

Vi köpte den igår, så än så länge har det bara blivit några provfotograferingar här hemma.


Vår snygga kameraväska! Robert ville ha en helsvart med lite svart mönster på (tråkigt tyckte jag), så till slut fick jag min vilja igenom, för jag tyckte denna var sååå snygg!


Walter in lekaction!


Buspojken!


Kryptränar!


Lek i babygymmet alldeles nyss.


Tittut!

Här kommer bilder på grejerna jag köpte för presentkortet på IKEA som jag fick när jag fyllde år!


En jättesnygg tavelram där jag ska framkalla och sätta in bilderna på mig själv från "Modell-för-en-dag"-fotograferingen.


Två nya soffkuddar blev det också. Köpte först ena fodralet då ett gammalt fodral gått sönder. Men det blev så snyggt att vi åkte tillbaka och köpte ett till fodral plus innekudde. Soffan blev som ny!


Och snygga turkosa servetter som jag kikat på tidigare. Nu var de dessutom sänkta över 50%.

Tycker jag fick mycket fint för pengarna och då har jag ändå 15 kronor kvar:)

3 år!!

Idag firar jag och Robert 3 år tillsammans! För exakt 3 år sedan frågade han chans på mig;)

När vi firade en dag gick vi på bio.
När vi firade en månad åt vi på indisk restaurang.
När vi firade 6 månader for vi till Grekland. (råkade bara bli den dagen men iallafall:))
När vi firade 1 år gick vi på kina restaurang.
När vi firade 2 år åt vi på MAX och gick sen på bio.
När vi firade 3 år gjorde vi... INGENTING!

Haha, det blev tyvärr så i år. Walter blev förkyld efter att vi varit på Öppna förskolan i tisdags och senare i veckan blev även jag och mormor förkylda. Så trots att vi hade barnvakt igår och vi hade planerat att gå ut och äta på restaurang och sen fortsätta nånstans och dricka en drink eller två så blev det inte så...:( Istället tänkte vi att vi går ut när Robert får sin första riktiga lön, firar både 3 år och lönen och gör en helkväll där vi inte tittar vad saker och ting kostar! Låter bra i mina öron:) Så ikväll firas det lugnt med färsk ananas, dricka och popcorn.

Vi har iallafall haft en jätte trevlig 3-årsdag och Alla Hjärtans Dag. Först kom min vän Jenny hit och hälsade på. Hon bor i Göteborg så det blir tyvärr inte så ofta. Robert var iväg och spelade innebandy så vi fick lite girltime:) Sen kom mamma hit med 3 rosor till sina tre hjärtan, massa gott fikabröd och en chokladask med chokladhjärtan. Därefter kom Robert hem igen och strax därpå kom min barndomsbästis mamma, Eva, hit. Hon tycker så mycket om Walter och ska vara barnvakt åt honom senare i februari då jag, Robert och mamma ska på 50-årsfest. Hon hade med sig en Alla hjärtansdag present till Walter! Så snällt! 


Här busar Eva och Walter!


Och här en bild på honom med sin lilla nalle som han fick av Eva idag:)

Tack för alla tips angående vilken systemkamera man ska satsa på. Nu vet vi lite mer och imorgon ska vi iväg och känna lite på dem. Hoppas det inte är alltför långt kvar till ett köp...


Tävling hos Ett hus till oss!



Tävla hos Ett hus till oss.
Sista tävlingsdagen är tisdagen den 23 februari.


Tävling hos Diana!



Tävla hos Diana om en  "barnvagnsskylt med flagga" !

Tävlingen avslutas den 21 feb.


Systemkamera

Jag har längtat efter att kunna köpa en digital systemkamera i flera år! Älskar att fota och ta bilder, men min kompaktkamera har ju sina begränsningar. Så nu sitter jag och läser och utvärderar de systemkameror som finns på marknaden.

Skulle därför vilja fråga er som läser min blogg:

Har ni en digital systemkamera? Om ja, vilken?
Är ni nöjda med den? Vad är det bästa med den kameran? Och finns det något som är mindre bra med den eller något som ni saknar och skulle vilja ha?

Tacksam för tips och råd:)

Massa glädje och lycka!!!

Har 2 härliga nyheter att dela med mig av!

ROBERT HAR FÅTT JOBB!!!
Efter att varit arbetslös ca 7 månader ringde någon äntligen! Det var Enics och dom erbjöd Robert provanställning i 6 månader som processingejör! Jobbet verkar passa honom perfekt och vi går båda bara och väntar på att det ska bli den 22:a februari. Hoppas han får fortsätta efter de första 6 månaderna bara, men det håller vi tummarna för!:)

Om man fick välja en period att vara arbetslös under så hade det nog blivit den här! Robert fick vara med i varje steg under graviditeten och det är nog få pappor förunnat att få vara med sin nyfödda son dygnet runt de första 6,5 månaderna! Att få vara med i varje steg av utvecklingen.

Men det har varit kämpigt ekonomiskt. Men vi har klarat det! Genom att hela tiden tänka ekonomiskt och ta tillvara på varje krona. Och våra föräldrar har vi mycket att tacka för! Tack för all hjälp Sonja, Åke och Eva! Att vi sen har underbara vänner runtomkring oss som gett oss och Walter så mycket presenter i form av kläder, leksaker med mera har verkligen underlättat!

Det var inte så här vi trodde början i Västerås skulle bli, men nu har det som sagt äntligen vänt! Och jag tror på ordspråket "Inget ont som inte för något gott med sig".
För vi har lärt oss uppskatta det bästa i livet och det är ju alldeles gratis! Kärlek, närhet, vänskap.
 Vi har också lärt oss pengars värde... och kommer definitivt att uppskatta dem när de sen förhoppningsvis kommer in! 

Den andra glädjande nyheten är att jag vann i en bloggtävling idag! Så för de pengarna ska jag nog köpa en Minikånken till Walter! Det är en sån grej jag nog annars inte skulle unna oss att lägga pengar på:)



Grattis
Malin Lj-mamma till Walter

du är vinnaren av ett presentkort värt 400kr från Zillstar!

Tack till Linda på Zillstar


Jag hos fotografen i januari.


Walter 6 månader!

Idag blir vår lilla bebis hela 6 månader gammal! Tänk vad det har gått fort! Han utvecklas för varje dag och springer för tillfället runt i sin gåstol som han älskar! Är ju så kul att förflytta sig på egen hand och upptäcka världen!

Här är vår lilla Walter alldeles nykläckt! Knappt ett dygn gammal.
 

Och här är samma glada kille 6 månader senare!


Allt ska undersökas med munnen! Här har han sin nya bitring han fick i present igår av snälla familjen Frenning:)



Vår sötnos!

Imorgon ska vi till fotografen med Walter, därför fick det bli ett härligt bad för honom idag! För första gången fick han sitta själv i badbaljan och som han gillar det! Det plaskas hejvilt och det ser så härligt ut! Inte bara han blir blöt utan även mamma och pappa och allt runtomkring. Innan det hade han ätit sin kvällsgröt och efter alltihop var han så trött så när jag la honom i hans säng kl 19 slocknade han direkt. Sen har han sovit oavbrutet förutom en matning. Får se om han vaknar tidigt imorgon bitti.


Walter i sin gåstol i lördags. Han är och drar i allt han får tag på. Här dras det i diskhandduken:)


Kul!


I badbaljan idag. Superskoj!


Med tungan rätt i mun:)


Snart har jag dig...


Haha, fångad!


Den fina hakklappen med ärmar som Walter fick av sin mormor här om dagen. Passar perfekt för en liten kille som vill kladda med allt!


Och 4 nya dreggelhakklappar fick han också av mormor. Snygga färger och de funkar jättebra! Kan rekommendera dessa om era små dregglar mycket. Går inte igenom till kläderna förns hakklappen är dyngsur, efter typ en hel dag.

Nu ska jag också sova! Gonatt.

Min 26:e födelsedag!

Idag fyller jag år! Och jag har haft en jättebra dag!:)
Imorse fick jag paket av Robert & Walter på sängen. Av Walter fick jag boken ABBA-the story och av Robert fick jag en notbok "Våra roligaste visor och burlesker". Jätte fina presenter! Senare kom mamma och grattade med 30 tulpaner, chokladtårta, födelsedagskort och pengar till en massage. Med posten fick jag 3 födelsedagskort samt ett presentkort på IKEA på 300 kr av min snälla vän Andreas! Många har kommit ihåg mig med sms, mms och hälsningar på facebook och ett och annat telefonsamtal har även kommit.

Walter slog dessutom till och gav sin mamma den bästa födelsedagspresenten han själv kunde komma på. Nämligen en hel natts oavbruten sömn! 8,5 timme!! Detta har bara hänt 2 gånger tidigare så jag måste säga att han valde natt med omsorg:) Det var helt underbart kan jag lova! Vaknade av mig själv och kände mig utvilad! När hände detta senast?

Nu på kvällen bjöd vi över Roman, Annica och deras lilla Michelle för att få hjälp med att äta upp tårtan. De hade också med sig presenter vilket inte alls var meningen, men jag blev så klart jätteglad! Fick en jättefin bukett med blommor samt två tidningar Cosmopolitan och MAMA!


Chokladtårtan från mamma!


Roman med Michelle och Walter i famnen! Det skiljer 3 månader på de små sötnosarna.


Blombuketten från Roman, Annica och Michelle. Doftar underbart:)


Presentbordet med blommor, böcker, tidningar, presentkort och födelsedagskort:)

Har med andra ord haft en toppendag!

Nu ska jag strax lägga mig och läsa i mina nya presenter!

Tävling hos Muppsan



"Jag är med och tävlar om ett Heartbeat halsband med valfri text

ifrån Dreams of PearlsMuppsan´s blogg"


Tävlingen avslutas den 10/2 kl. 21.00

Tävling hos Diana!



tävla hos Diana om ett presentkort värt 300kr hos Ullcentrum.
Tävlingen avslutas den 5 februari.


Tävling hos Barnparadiset!



"Jag är med i Barnparadisets ® tävling om en valfri åkpåse! http://www.barnparadiset.se/ är en webbutik som säljer inredning till barnrum, leksaker, påslakan till spjälsäng och mm. "

Den 14 februari kommer vi att välja en vinnare


Tävling hos Pumpalot



Tävla hos Pumpalot, om ett par unisex tights i det underbara djungeltyget. Färg på mudd bestämmer vinnaren själv. Tightsen finns i storlek 56-110.
Vinnaren kommer att dras den 21 Feb klockan 20.00.

Tävling hos Tant Ulrika!



"Jag är med i utlottningen om ett presentkort från PRIMON.se - leksaker & böcker på nätet hos Tant Ulrika!"

Tävlingen avslutas 14/2 kl 20.00


RSS 2.0