Inte undra på...

Kom just hem från min linsundersökning hos optikern...över 2 år sedan sist. Man bör gå varje år.
Vänster öga hade blivit tre steg sämre, och höger öga två steg. Inte undra på att man ser lite taskigt!
Så nu har jag -2.25 på vänster och -2.00 på höger.

Och dyrt är det också! Men synen är ju bland det viktigaste så då får det kosta helt enkelt.


På återseende!

Makeover!

Idag var jag äntligen till frissan och blev omhändertagen i nästan 3 timmar! Helt underbart! Var som att vara på minispa:)
Blev väldigt nöjd med resultatet, även om det är lite ovant att vara så mörk i håret!

 
Före, framifrån    
      

Före, bakifrån

 
Resultatet, framifrån


Resultatet, bakifrån

Ha en trevlig torsdags kväll! På återseende!♥

Ratatouille och myskväll!

Idag var första dagen i Umeå efter att inte ha varit hemma på nästan tre månader! Borta bra men hemma bäst stämmer ganska bra faktist... Har varit hemifrån så länge att jag inte längre hittar i mitt egna kök! Fick leta efter både skärbräda och smörkniv idag! Men nu har jag sakta men säkert börjat hitta här hemma igen:)

Ikväll blev det till att ha myskväll med mig själv, men det har varit riktigt mysigt faktist. Robert är med Henrik på Origo och äter buffé och partar lite grann. Själv har jag tänt en massa ljus, druckit te och kollat på Disneys Ratatouille som jag har velat se länge, och den var riktigt rolig och himla söt:) Hade ingen text, så jag fick träna min engelska, och måste säga att jag är överaskad över hur bra engelska jag kan nu för tiden! Gjorde mig lite extra glad!

Imorgon är det dax för min omtenta i Immunologi... Har inte så jätte stora förhoppningar den här gången. Efter 9 veckors sommarjobb och sen 1,5 vecka på mig att plugga kanske man inte har så stora förhoppningar... Var verkligen tvungen att vara helt ledig i några dagar (blev 5) innan jag orkade ta tag i plugget och då hade jag bara 4 dagar kvar... var av en var resedag (tåg i 8 timmar till Umeå). Så, ja, vi får se hur det går... Om inte annat fixar jag den nästa gång!:)


På återseende! kramar ♥

Mammas nya fina dynor!

När mamma fyllde år i somras fick hon nya dynor till stolarna på ön. Tyvärr var det för små... Istället hittade hon dessa, som i och för sig var mycket dyrare men som det visade sig vara 50% på! Detta gjorde att det inte alls blev en särskilt dyr historia! Ibland har man tur:) Så istället för att bara soffgruppen fick nya dynor fick även mammas hammock det (som hon fick i 60 års present) och det blev som en ny hammock!


På återseende! ♥

Allt är inte guld som glimmar...

Men dock katttguld och det kan vara nästan lika fint! Iallafall när man hittar det själv under promenaden:)

     


Finns det några läsare kvar?

Hej kära läsare! Såg just att det är ÖVER en månad sedan jag senast skrev!!
Sommaren gick så fort, jobbet tog så mycket tid och på slutet skulle allt som inte hunnits med, hinnas med och nu sitter man här en månad och fyra dagar senare i Kiruna!

Hoppas på att jag ska bättra mig till hösten, när dagarna blir lite mer ordnade och man får tillbaka sina vanliga rutiner:) På måndag tar vi tåget ner till Umeå, den här veckan kommer bara att tillbringas i Kiruna med återhämtning som prio ett! Kände under slutet av sommaren att jag började bli riktigt sliten, vilket inte är en bra känsla inför näst sista terminen i Umeå! Så jag ordinerade mig själv vila i en vecka. Allt annat får vänta ett tag, viktigast är ändå att jag inte går ner mig totalt och blir sönderstressad innan jag ens hunnit börja skolan!

Känner mig iallafall mycket bättre och mer utvilad nu än på länge.

Vi ses i Umeå om mindre än en vecka! Kramar ♥


RSS 2.0