Mina senaste bilder och helgen!

Den här helgen har varit toppen! I fredags var jag och Walter ute hos mormor och vovven i stugan hela dan. Jag hann klippa gräset och såga ner en del busk/trädgrenar trots att vi bara var där över dan. På kvällen hade jag och Walter mamma-son kväll då pappaRobert var på företagspub.
På lördagen gick vi alla ner på stan eftersom det var Barnensdag! Mysig dag, som avslutades med hellregn, men det gjorde faktiskt ingenting. Vi fotade Walter gratis på Eggeborns (kortet ska jag hämta ut idag), åt god lunch och Walter fick ballonger och var riktigt nöjd han också.

På kvällen hade vi tjejträff med kinamat, vittvin och prat hela kvällen/natten! Jättetrevligt, kul och så givande. Man behöver nära vänner här i livet.

Igår gjorde vi sallad och tog med oss frukt och hade picnic på Djäkneberget. Ja, sommaren är här nu och det känns kanon!

Här kommer lite bilder från helgen plus bilder från min senaste foto"läxa". Vi har sista kurstillfället på Medborgarskolan idag:(


Walter med sina ballonger på Barnensdag!


Vällingpaus i regnet:)


Walter träffar änder på nära håll på Djäkneberget för första gången:)


Jag och tuffingen:)


Bus!


Här kommer veckans fotoläxa. Alla bilder är tagna i fredags ute på ön.

Löjtnandshjärtan med Scooby i bakgrunden.


Påsklilja


Humla på flykt.


Scooby och boll


Bloggar

Japp, nu bloggar jag igen. Jag vet att ni inte är bortskämda med inlägg från mig, men lusten infinner sig inte särskilt ofta... plus att livet och allt vad det innebär också kommer "ivägen" allt som oftast.

Igår var vi på ett jättefint bröllop mellan Siv och Jonas! Vigseln var vacker, maten god och festen sååå rolig! En kanon kväll! Tur med vädret hade de på sin stora dag också och jag tror de är mer än nöjda!:)

Walter bodde hos sin mormor i natt så pappa och mamma fick sova ut enda till 12.30! Riktigt skönt, men shit va dagen blev kort! Sovmorgon är skönt, men faktiskt ganska överskattat ändå, man hinner ju ingenting! Jag har iallafall hunnit göra min "fotoläxa" inför morgondagens fotolektion. Den har varit 3 av 5 gånger och jag har redan lärt mig massor!! Kan visa en bild från varje "fotoläxa" tillfälle så ni får se.


Walter busar!


Regnbågen. (3 papperstussar på ett vittpapper)


Lime i skål.

Rösta på Walter!

Om ni som vi tycker att Walter är världens sötaste så får ni gärna rösta på honom så han har chansen att hamna på Vi föräldrars framsida! Mvh Malin & Robert.

Klicka på länken:
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=32586

Trevlig långhelg allesammans! Och tack för hjälpen;)

Tävling hos Diana!


tävla hos DIana om ett bäddset i valfri färg (påslakan & örngott) till vagn eller vagga från Pali Design.
Tävlingen avslutas efter hennes temahelg!

Tävling hos Diana!


Tävla hos diana om ett presentkort på 250 kr i Kotteshoppen som säljer allt från barnkläder till luftrenare.
Lycka till! Tävlingen avslutas efter hennes temadagar.

Tävling hos Ulrika!

"Jag deltar i utlottningen om ett presentkort värt 400kr från Wilda Hem - Heminredning o presenter hos Tant Ulrika!"

Tävlingen avslutas 28/5 kl 20.00 - LYCKA TILL :)

Walters framsteg!

I onsdags reste sig Walter alldeles själv för första gången! Mot gåstolen. Min duktiga lilla kille! Han börjar bli så stor:)

Och igår upptäckte jag att första lilla tanden är på väg! I nedrekäken på höger sida var det något som rispade mig på fingret när han gnagde på det:) I natt har han varit kinkig och vaknat och gnytt nästan varje timme. Det enda som fått honom att somna om var när han fick ligga på mitt bröst och jag vaggade honom. Så, en liten trött kille tar nu är liten förmiddagslur innan vi kl 13 ska iväg och träffa min kompis Jenny som numera bor i Göteborg men som är hemma i Västerås över helgen!:)

RSS 2.0