Besök av Roberts familj!

I söndags förra veckan kom Roberts familj hit! Walter fick för första gången träffa sin farmor, farfar, farbror Nicke, farbror Daniel och Sofia. Vi har ätit gott, gjort en massa, sett en massa av Västerås med omnejd och umgåtts ännu mer! Jätte kul och trevligt har det varit! Igår åkte de hem och vi saknar de redan! Blev så tomt när de hade åkt... trodde det skulle kännas trängre och mer kaos än det gjorde trots att vi var 7 vuxna och en bebis i vår lilla tvåa. Både Walter, Robert och jag har också fått en massa fina presenter! Tack så jätte mycket!

Danne och Sofia hade med sin superkamera och det resulterade i massor av bilder! Här kommer ett urval:


Guldklimpen!


Va?!


Scooby hamnade också på bild.


Walter i sina söta tiger tofflor han fick av farbror Daniel och Sofia!


Gladakillen!






Mammas lilla prins!


Ser ut som om han flörtar med kameran;)




Än så länge kan han inte smita när vi vill pussa honom! Så vi passar på medans han är liten:)


Dagens pappa och son

Visst är han ett riktigt charmtroll våran lilla?:)



Han har börjat dreggla riktigt mycket (syns på bilden också) och det går åt minst en hakklapp om dagen!


Dagsutflykt till Skultuna!

Idag åkte jag, Robert, Walter och mormor Eva på dagsutflykt till Skultuna! Där säljs en massa fina saker, bland annat mässingssaker från Skultuna messingsbruk, smycken från SNÖ, Iitala, KOSTA BODA, Orrefors, Saga form med mera.
Jätte härlig höstdag hade vi! Vi hann också med en liten promenad samt fika. Mysigt:)


Walter med tecknet som pappa Robert inte gillar när han gör. Men han är ju en liten rebel som gör som han vill:P


Eftersom vagnen inte får plats i bilen när vi är allihopa (plus mammas hund Scooby) fick vi bära på Walter. Det gick bra, men han börjar bli bra tung! Funkar nog inte att göra så så värst länge till... men snart går han kanske själv:)




Fika-time


Liten blev lite trött på slutet och somnade i pappas knä:)


Walters BVC-besök igår!

Igår var vi till BVC igen. Walter har redan nu krossat 7 kilos gränsen! Han vägde igår 7140 gram och är nu 61 cm. Stora fina killen!:) 
Efter det gick vi på den näst sista Babymassagen. Alltid lika mysigt tycker vi alla 3:)

Idag blir det en sväng till IKEA! På återseende!

Uppdatering

Har inte just nu så stor lust eller ork att uppdatera bloggen, men vi mår alla 3 bara bra:) Här kommer iallafall en snabb sammanfattning:

Under helgen förra veckan hade vi besök av min bästa vän Jenny från Umeå! Walter och "moster"Jenny fann varandra snabbt! Lika snabbt som hon och mammaMalin gjorde en gång för snart 3 år sedan... Vi saknar dig massa vännen!!

onsdagar går vi på Babymassage med Walter som Öppna förskolan ordnar, helt gratis! Det är jätte trevligt och Walter tycker om att bli masserad:) Sedan får vi i läxa att massera honom till nästa träff. På onsdag har vi den 4.e träffen av 5.

På onsdag ska vi även på BVC med honom. Sköterskan var sjuk förra veckan, så nu har vi inte varit där på ca 3 veckor, blir spännande att se hur mycket han har växt.

Imorgon tisdag är det den sista träffen av två i Första Hjälpen (inriktad på barnolycksfall) som också den anordnas av Öppna förskolan. Man betalar bara för fikat så det är verkligen jätte schysst! Riktigt bra att fräschaupp minnet, man har ju lärt sig en gång i tiden när jag var Första hjälpare genom Röda Korset men det är aldrig fel med repetition.

Snart kommer det dessutom startas en föräldrargrupp med barn som är födda ungefär samtidigt. Blir kul att träffa fler föräldrar med småttingar i samma ålder som vår:)

Babygruppen som är på Öppna förskolan tisdagar och torsdagar har vi besökt några gånger. Walter har varit yngst alla gånger men aldrig minst i storlek:)


Hoppas ni alla mår bra:) Kramar från oss!


Walters första konsert!

Ikväll har det varit Kulturnatt på området där vi bor. Först var vi dit en sväng och åt mat och bakverk från andra länder bl.a från Somalia, Libanon och Afganistan. Mycket gott! Sen hem och kollade Körslaget! Nästa gång Körslaget går ska jag också söka dit (om det finns nån av körledarna som är från Västerås vill säga) för det verkar sååå kul!

Kl 22 spelade Andra generationen (ni vet gruppen som spelade Kebabpizza på Melodifestivalen 2008) på centrum så vi gick dit och kollade läget. För 20 kr fick vi höra musik i 1 timme och 15 min! Jag tyckte det var riktigt bra:) Man blev så glad! Musik inspererad från Makidonien och Balkan-länderna har så skön takt:) Självklart var Walter med. Han sov under hela konserten med sina hörselkåpor på sig:) Jätte söt var han och det var det fler än vi som tyckte!

Nu sova! Gonatt:)

De nyaste kläderna i Walters garderob:)

Åh, vad vår lilla Walter får mycket fint från alla våra nära och kära!
Igår fick vi besök av min kompis Emma. Vi hade inte setts på bra länge så det var jätte trevligt! Hon hade med sig en jätte fin dress till Walter med snygga Barbapappa strumpor till! Tack så jätte mycket:) Dessutom fick mammaMalin världens finaste namnsmycke som hon gjort själv!! Satt kvällen innan och funderade på ett namnsmycke till mig själv, men bestämde mig för att vänta tills vår ekonomi ser lite ljusare ut. Så gissa hur glad jag blev!!







I tisdags kom det även ett paket på posten från släktingar till Roberts uppifrån norrland. Det innehöll ett gulligt kort och en söt pyjamas till lillskutten:) Tackar:)




Lappen som sitter på pyjamasen:)

I söndags var mamma och jag och sålde grejer på loppis! Gick inte jätte bra, men vi gick iallafall plus och fick en trevlig dag! Dessutom hittade jag  ett par skor till Walter som i princip är helt oanvända från ESPRIT plus ett par Labanbyxor till vår lilla Labankille:)



Idag var jag och hälsade på min gamla musiklärare från gymnasiet, Deborah. Hur trevligt som helst! Vi fikade och pratade en massa, hinner ju hända en del på 6 år! Walter fick en söt brun nalle av henne! Den kommer uppskattas när han blir lite äldre:)




Dagens Walter!

RSS 2.0