Vad glad jag blir!


Tydligen är mina vänner runtomkring mig intresserade av vad som händer och sker kring mig:) Syns tydligt på mina inlägg jag har fått...

En del har hunnits med sen sist. I måndags kom Robert till Umeå och tre dagar fick vi tillbringa tillsammans:) Han gjorde sitt sista besök på sjukhuset efter olyckan men allt visade sig vara bra så nu behöver han inte gå dit mer. Känns underbart att allt gick så bra som det gjorde.

I torsdags tog jag tåget ner till Västerås igen och åkte direkt ut till ön. ("Ön" är stället vi har våran sommarstuga på, ligger på Almö-Lindö i Mälaren utanför Västerås)
Under fredagen firades midsommar på ön där mamma och jag spelade dragspel på traktorsläpet med alla barn för att klä stången på förmiddagen och sedan runt midsommarstången på eftermiddagen så alla fick dansa.
Var en lugn och trevlig midsommar med mycket god mat och trevligt sällskap.

Detta är väl en del av förklaringen till min bloggs ouppdatering...Almö-Lindö är inte så modern, så någon dator och internet finns tyvärr inte...fast jag tycker det faktist att är ganska skönt att bara få vila från allt...

Sköt om er!

image1
Mamma och jag. Midsommarafton 2006

Min allra första riktiga blogg!

Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva här, men efter att jag har följt nästan så gott som dagligen mina vänners bloggar har mitt intresse för en egen väckts. Att få dela tankar, bilder och händelser...

Till saken hör väl också att jag idag fick veta resultatet på min omtenta i Medicinsk biokemi som jag skrev i lördags. Mina lärarer är jätte bra och rättar snabbt!:) Vill bara skrika ut mitt reslutat för omvärlden för jag är stolt! Fick 80 % på tenta, 49/61!
Tack Ida för att jag fick låna din jätte braiga sammanfattning, utan den hade det blivit betydligt jobbigare...den var guld värd!


RSS 2.0