Städningen...

Just nu har Robert och jag lunchpaus från flyttstädningen av vår lgh. Vi är helt klara med vardagsrum och sovrum. Bara det jobbigaste kvar alltså, kök och badrum. Men det ska nog gå fint:) Vi känner oss hyfsat pigga fortfarande. Vi har också en trevlig middag med Jenny och David att se fram emot ikväll och det gör det hela lite lättare:)

Glöm inte era mammor idag, det är ju Morsdag!


Vecka 32 och Flyttlasset har gått!!

Idag har vi gått in i vecka 32! Härligt:)

Igår var det Brännbollsyran här i Umeå så på kvällen grillade vi med min klass i solen, helt underbart! Igår hade jag däremot foglossning som inte var av denna värld! Nu vet jag hur riktig foglossning känns kan jag lova. På natten när jag kom hem packade jag det sista och staplade sen i säng. Vaknade vid fyra för att gå på toa och tog mig mödosamt upp ur sängen, men det gjorde så ont att tårarna rann... Beror antagligen på att vi har hållit på och packat två dar i sträck utan särskilt mycket vila. Men i förmiddags gick så alltså flyttlasset iväg med alla våra grejer! Skönt, nu är det BARA städningen kvar... Men det tar vi imorgon, idag har vi våldgästat Henke hela dan, varit och ätit på Baloogrillen och sen har jag sovit på hans säng hela eftermiddagen:) Nu ska vi snart äta indisk hämtmat:) Kramar

Veckans magbild!

Igår försvann kvällen i en massa packande, Barnmorskorna på tv, Greys (åh, vilket bra avsnitt det var!!) samt att jag vann i en av bloggtävlingarna, så veckans magbild på mig kom tyvärr aldrig upp på bloggen. Däremot kom vi iallafall ihåg att ta den, samt mäta magen. Magmåttet hade gått ner en cm från förra veckan till 105 cm. Men det berodde nog bara på att vi mätte innan middagen igår och efter middagen förra veckan.


♥ Vecka 31 (30+4)! ♥


Framifrån. Det blanka är hålet efter min inte fullt så snygga piercing längre.

Jag vann i en tävling!:)

Åh, va glad jag blev för min vinst från bloggen Eira - min ögonsten! Den kom väldigt lägligt nu när vi snart ska börja köpa både kläder och grejer till den lille! Tack så jätte mycket! Hela 500 kr för oss att shoppa loss på hos MyKidoo! :D
 

Tävlingen är alltså avslutad.

Examensrapporten inskickad!!

Idag skickade jag in min examensrapport! Känns underbart! Nu sitter jag om dagarna och försöker göra en poster på Powerpoint. Går framåt, men måste korta ner min text väsentligt. Men men, nu ska vi strax fortsätta packa så blir det mer poster-göra imorgon. På fredag är det Brännbollsyran här i Umeå och då är förhoppningen att vi ska vara helt färdigpackade. Och på lördagen kommer flyttfirman och hämtar hela rasket och sen blir det till att städa under söndagen. Det närmar sig! Om exakt en vecka har jag redovisat mitt examensarbete och sitter förhoppningsvis på restaurang Costas tillsammans med klassen och har avslutningsmiddag!

Ikväll kommer veckans magbilder:)

Tävling hos Studentmamman!Tävla hos Studentmamman

Tävlingen pågår tills den 30/5.

Tävling hos Ekokul!Tävla hos Ekokul, avslutas 14 juni!

Tävling hos Nikita!Jag tävlar om en Nova Star mössa från Pilutta
i
Nikitas blogg,
Tävla HÄR du med!

Tävlingen avslutas den 8juni kl20.00
(Vinnaren utses genom lottning)

Tävling!Tävla hos Linda, hon syr upp byxorna i valfri storlek!

Tävlingen avslutas den 7 Juni.

Det här med namn...

Vi har ju redan från början varit helt säker på vad vår lille i magen ska heta. Namnet Walter kom vi på redan när vi var i Grekland i augusti 2007. Men här om dagen nämnde Robert ett nytt pojknamn av nån anledning och nu kan jag inte släppa det!! Himlans också...Robert vill absolut ha Walter och jag också egentligen, men... Det kanske är något övergående, annars lär ni ju få veta vilket namnet är:)
Är bara det att det känns som om han redan har "fått" sitt namn...men kanske att det syns på honom vad han ska heta när han väl kommer ut? Om det ens är en han!?;) Så länge bebis är frisk, det är det absolut viktigaste!

Vi har blivit med barnvagn!!

Idag blev vi med barnvagn! Hittade en jätte fin Emmaljunga duo combi på Blocket igår från Köping (ca 5 mil från V-ås) så idag var mamma iväg och kikade på den. Och den följde även med hem då den var jätte snygg och bra på alla sätt och vis! Är ju alltid lite svårt att se på bilder som någon lagt upp i en annons men då hade jag alltså sett rätt:) Så nu längtar jag ner till Västerås av ännu en anledning! Tyvärr kan ni inte få se några bilder än, då dessa försvann när tjejen tog bort annonsen från Blocket. Men det kommer sen kan jag lova!
Tack snälla mamma för hjälpen!

Vecka 31!

Idag går vi in i ytterliggare en ny vecka! Så härligt:)

Här kommer lite information:

I magen:

Barnet sväljer en del fostervatten och det urinerar ungefär en halv liter om dagen. Urinet hamnar i fostervattnet som ersätts flera gånger per dag. För mycket fostervatten (polyhydramnios) kan bero på att bebisen inte sväljer tillräckligt mycket vilket kan indikera att det har någon typ av blockering i tarmarna. För lite fostervatten kan bero på att barnet inte urinerar tillräckligt och det kan indikera problem med njurar eller urinsystem.

Huden som tidigare har varit röd är nu mer rosa eftersom underhudsfettet har bildats. Många barn har redan hår på huvudet, ibland upp till 2 cm långt.

Ttitta så stor den lille börjar bli!!
 vikt.JPG langd.JPG

1.7-1.8 kg

39-40 cm

Längden mäts från huvud till fot.

Mamma:

Revbenen och bäckenet kan ömma eftersom barnet tar allt större utrymme i din mage. Det är också vanligt att kvinnor får halsbränna. Det kan hjälpa att vara upprätt en stund efter måltiderna. Många tycker också att det hjälper att äta mindre portioner fast oftare. Många kvinnor samlar på sig vatten, speciellt under sommarmånaderna. Om dina ben känns tunga och svullna kan det vara värt att prova stödstrumpor.

Partner:

Många kvinnor känner av värk i ryggen eftersom barnets tyngd skapar en stor belastning på den. Du kanske kan lindra besvären genom att ge massage.


Så här mår blivande mamman:
Känns att det börjar bli tyngre. Mycket tröttare än vanligt och orkar inte lika mycket längre. Får oftare ta paus och gå och vila. Så skönt att jag har Robert som tar hand om matlaging och packning när jag behöver vila en stund. Just idag har jag en hel del ont i höger benet (som vanligt) men även bäckenet och ryggen smärtar när jag går, böjer mig osv. Annars mår jag prima!

Så här mår blivande pappan:
Tänk att han har blivit så stor! Vår lilla Biffikus! Väldigt peppad på att flytta och bygga bo!


I natt!

Kom på en sak: Har läst att man kan vakna av att bebisen sparkar. Det har inte hänt, förns i natt! Drömde att nån kom och petade mig hårt på höger sida av magen. Och så vaknade jag med ett ryck av att Sparkikus ligger och sparkar just där jag drömde att jag blev petad! För när jag ligger på sidan och han sparkar där (ner mot sängen) så har magen som ingenstans att "ta vägen" och bukta ut och då känns det jätte tydligt.

Mysigt i vilket fall som helst. Sparkarna och buffarna är ju det bästa med graviditeten:) Hittills alltså;)

Sen har lillkillen väldigt ofta hicka! Idag badade jag badkar efter att jag vaknade eftersom jag hade så ont i benen. Och då hade han hicka i säkert över 10 minuter. Sen hickar han varje kväll när vi sitter och kolla på tv. Och annars också lite då och då. Vår lilla Hickikus:)

Nu har vi just grillat med Henke och nu blir det snart efterrätt i form av glass och Singstar!!:D Puss & kram!

Saker och åter saker...

Under denna flytt har jag bestämt mig för att inte en enda pinal som egentligen ska kastas ska få följa med! Blir lika irriterad varje gång jag har flyttat och när man packar upp på nya stället har gammal reklam och annat skräp bara följt med i förbi farten. Men inte den här gången! Nej, har blivit en hel del till insamlingar, soprum och bekanta som velat ha en del grejer.

Känns bra, känns bra... men är samtidigt lite jobbigt då jag är en sån som kommer ihåg VARJE lite grej! Vem jag fick den av, när jag fick den osv, osv....

Nä, slutslappat, dax o packa vidare.

Ännu en tävling!"Jag är med och tävlar hos Eira - Min Ögonsten om ett presentkort värt 500kr hos Mykidoo, tävla HÄR du med!"

Tävlingen avslutas den 27 maj kl 18.00.

Tävling hos My-baby!Tävla hos: My-baby!
Vinnaren dras 5 Juni. 

Tävling!"Jag tävlar hos Eira - Min ögonsten om en valfri body/tröja från Babykungen! Tävla HÄR du med!"

Tävlingen avslutas den 28 maj kl 18.00!

Magbild vecka 30!

Här kommer veckans magbild:)


♥ Vecka 30 (29+4)! ♥

Nu är bebismagen 106 cm i omkrets. De sista veckorna har magen ökat med 1,5 cm varje vecka, men det här veckan med 2 cm. Kan bero på att vi inte mätte förns efter middagen idag, vanligtvis gör vi det före. 


Jag o Sparkikus i nya fina toppen:)

Idag satt jag på labbet i 9 timmar...var trött när jag kom hem kan jag lova. Börjar iallafall se slutet på min rapport nu, men har fortfarande lite smådetaljer att fixa med i början av nästa vecka. Ryggen har hållit sig ganska lugn idag också till min stora glädje!
Nu har vi 4 härligt lediga dagar framför oss! Då ska det bland annat packas, men det känns mest roligt just nu. Fast först blir det en lång och skön sovmorgon imorgon! Det behöver vi allihopa!
Kramar!


Tävling hos Edvinsmamma!"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
en valfri t-shirt från Rockefella i samarbete med Rocka by Baby
 Var med och tävla HÄR du med!"

Vinnaren utses genom en utlottning.
Tävlingen avslutas den 13 juni klockan 18.00

Ont i ryggen:(

Jag hade bestämt mig för att inte bli en av alla de gravida som får ryggbesvär. Men uj va ont jag har i ryggen idag! Det kom så smått smygande igår...Och jag tror jag vet vad boven i det hela är. Satt på en obekväm stol hela dagen igår framför datorn på labbet och skrev på min rapport. Och på kvällen hade jag ont både i ryggen samt att det stålade från mitten av ryggen ner i det högra benet. Så pass att jag på slutet av kvällen knappt kunde stödja mig på det. Så Robert fick allt göra sin plikt som sambo till en gravidis och massera mig igår:) Och han lär inte komma undan ikväll heller. För hela dagen har tillbringats på denna stol igen, tyvärr...men det är väl bara o härda ut. Är ju bara imorgon kvar på den här arbetsveckan:) 


Ryggbesvär. Bild på nätet.

Äntligen ett program som jag vill se!

På onsdag börjar Barnmorskorna i SVT klockan 20.30! Och den här säsongen är det från Norge. Åh, va roligt! Man kan ju inte få nog av graviditet, bebisar och förlossningar just nu:)

Idag på Sjukhuset kl 19.30 var det dessutom ett kejsarsnitt, en vanlig förlossningen och en för tidigt född liten sötnos. Men jag kan ju inte låta bli att gråta varje gång jag ser ett barn komma till världen! Undrar hur man reagerar när det är dax för oss...? Är man för trött för att förstå och därmed gråta? Eller kommer tårarna spruta? Av glädje och lycka eller av smärta? Ja, det visar sig ju om inte alltför länge förhoppningsvis:)

Flyttstädningen har börjat!

Åh va duktig jag har varit idag:) Idag har jag tvättat alla fönster i lägenheten, på alla sidor. De blir några stycken...20 rutor för att vara exakt. Så nu förtjänar jag en kopp te, en smörgås och resten av kvällen i fotöljen.

En promenad på nästan 2 timmar i det fina, varma vädret hann vi också med, så det känns i kroppen nu. Men på ett bra sätt:)

Nu har jag bara 5 arbetsdagar kvar på mitt examensarbete! Måndag, tisdag och onsdag veckan som kommer och sedan måndag och tisdag veckan därpå. Sedan har vi inlämning på onsdagen den 27:e maj. Därefter ska en poster göras. Men det känns ändå som att jag har det under kontroll. Ska jobba hårt de här 3 dagarna, för de fyra lediga dagarna i slutet av veckan måste vigas åt flyttpackningen...

Hoppas ni alla haft en bra helg:)

Vecka 30!

Idag går vi in i de sista 10 veckorna! Jag kan inte förstå hur fort veckorna har rasat iväg! Robert sa nyss när vi gick till affären: "Snart är det sommar, va härligt". Och då slog det mig: "Det är ju på sommaren bebis kommer!!" Det har varit så avlägset så länge, plusset kom ju i november. Och sommaren och bebis och allt kändes så långt bort...men inte nu längre! Det är faktist med blandade känslor. Längtar självklart efter bebisen men samtidigt börjar det kännas lite läskigt. Ska vi bli föräldrar snart!?! Men jag vet också att det kommer kännas lugnare och bättre bara vi har kommit ner till V-ås. Nu sitter man fortfarande i Umeå, med en opackad och ostädad lägenhet, med ett examensarbete som inte är klart och inte redovisat än med mera. Men jag vet att allt ordnar sig till det bästa, det gör det alltid!:) Jag har ju min sambo och bästa vän i Robert och med honom vet jag att allt blir bra:)

Nu ska jag strax fortsätta med förberedelserna inför kvällens grillning. Robert gick nyss och köpte lite extra grillbricketter och träffade Erika från min gamla korridor på affären. Så nu får vi snart en oväntad middagsgäst vilket bara känns jätte roligt!! Och senare är det dax för Schlagerfinalen i Ryssland!

Kramar!

Studiebesök på förlossningen

Idag var sista föräldrar träffen vilket var ett studiebesök på förlossningen här i Umeå! I Västerås, där vi förhoppningsvis kommer föda, har de slutat med studiebesök, så det kändes kul och bra att vi hann med att se förlossningen här iallafall. Ser nog ganska lika ut i de flesta städer. Det mest spännande var ju ändå att få prova lustgasen! Man kan säga att det kändes som att bli full! Ganska precis. Och har man inte druckit en droppe alkohol på över 7 månader så måste jag erkänna att det var rätt kul!:) För er som undrar hur det kändes så kändes det ungefär så här:
Först hände ingenting, men efter 10-15 sekunder tog jag bort masken när jag började känna mig lite yr. Och då slog det till som värsta fyllan! Man domnade som bort lite i ansiktet, synen blev lite av tunnelseende, man hörde lite dovare, jag blev ganska snurrig och yr, och jag började skratta!:) Efter ca 20 sekunder var det dock slut på det roliga. Vet inte hur det funkar på smärta, men kan tänka mig att det är riktigt bra.

Så även om det inte var något avancerat studiebesök så kändes det ändå bra att ha sett förlossningen, fått prova på lustgasen och fått lite mer "på benen" så att säga. Ska nog gå bra det där, i slutet av sommaren!:)

Nu är det tack för idag och gonatt! Kram

Min tatuering!

Min uppmärksamma bloggkompis Josse har sett på mina magbilder att det gömmer sig en tatuering i min svank:) Tänkte därför visa den för alla som är nyfikna:)Jag gjorde den våren 2005 i Västerås på tatueringsstudion Blue Bird och Johanna heter hon som har gjort den. Börjar faktist bli sugen på något mer:) Men det får vänta tills bebis kommit och jag har hittat något fint motiv. Tatueringen är för övrigt inte sned, utan det är bilden som är lite snett tagen.

Lite senare ikväll tänkte jag berätta hur studiebesöket på förlossningen var! På återseende!

Magbild vecka 29 (28+4)

Här kommer veckans magbild!


♥ Vecka 29 (28+4) ♥


Och framifrån:)

Magen är nu 104 cm i omfång. Bebisen börjar bli större. Det märks. Sparkarna är hårdare när de väl kommer, men mest känner man när bebisen vänder sig och drar med sina ben och armar efter väggen. När man ligger och ska sova kan man känna hur en liten fot eller hand sticker upp! Det är urmysigt!

Är det inte fantastiskt!

I dagens Aftonbladet går att läsa: 90-åring räddade familjen ur krisen . Är det inte underbart att det finns så godhjärtade människor!? Jag ryser när jag läser om vilket stort hjärta denna man måste ha.

Men det går också att läsa i dagens Aftonblad om "Fel" kön - giltigt skäl att göra abort . Socialstyrelsen har fastslagit att det inte går att neka en kvinna att göra abort pga könet. Om man nu väljer att få veta könet vid ett fostervattensprov, varför inte meddela diagnosen direkt men vänta med att berätta vilket kön foster har tills efter graviditetesvecka 18, då abort endast får ske om "synnerliga skäl" föreligger? Hoppas på att nya regler och bestämmelser i frågan kommer inom kort.

BM-besök!

Nyss hemkommen från barnmorskan. Allt gick bara bra.
Bebisens hjärtljud låg på 145 slag/min vilket är bra:)
Min vikt är 75 kg (gått upp 11 kg sen plusset alltså, vilket är helt normalt).
Blodtrycket låg på 116/65 vilket är mycket bra.
SF måttet mätte 29, också det perfekt.
Däremot hade mitt järnvärde (Hb-värdet) gått ner till 111 igen... sist var det bra efter att jag ätit en tablett Niferex om dagen, så tills idag skulle jag bara äta en tablett varannan dag, men nu måste jag alltså börja äta en tablett om dagen igen. Konstigt, för jag känner mig inte trött eller så...men men, vi har en stålbebis i magen som tar allt järn så det är väl bara och börja knapra tabletterna igen:)

I eftermiddag ska vi på den tredje föräldrarträffen mellan 13-17. Det är den sista "vanliga" träffen, sen ska vi på studiebesök på förlossningen på torsdag och därefter är vi fullärda föräldrar! Haha, nej då, men vi tycker det känns givande att ha fått veta lite mer om förlossning, amning, tiden efter med mera.

Nu är det dax för lunch. Hoppas ni fått en trevlig start på veckan!

Utsparksittning 2009!

Igår hade vi Biomedicinska analytiker vår Utsparksittning! Jag och finaste Jenny var toastmasters och det gick galant under hela sittningen! Det var föresten min 3:e toasmastersittning, var det även på vår Återspark, Inspark och nu även Utsparken, det vill säga, under alla sittningar som vår klass har ordnat:)

Vi hade sittningen på Corona och denna gång fick vi även ta med respektive eller en vän. Jag hade så klart med mig Robert;) Vi började göra i ordning oss runt kl ett och värmde upp med lite nya Singstar-låtar här hemma. Sedan var det förfest hos Ida mellan 15.30-17.30 innan vi var tvungna att vara där kl 18. Sittningen höll sen på till 22 och innehöll både god mat, mycket sång och bra spex! Därefter var det party och dans men jag satt bredvid och höll ställningarna då jag hade jätte ont i ryggen! Tror inte min kropp klarar såna där 12 timmars fester längre:P Men jag överlevde och runt halv ett var även Robert nöjd och vi gick hem.

Igår gick vi in i vecka 29 också! Vi har redan klarat av 70 % av graviditeten!:)

Här följer några bilder från gårdagskvällen:

Robert och Johanna på förfesten!


Jag och söta Ida innan vi skulle gå till Corona:)


Robert, jag och kulan:) Han har sina nya snygga jeans och den nya supersnygga skjortan;)


Vi under middagen.


Alla vi som gick ut fick ett diplom! Blev mycket uppskattat av alla! Jag blev klassens Singstar Master:)


Min egenhändigt gjorda Spex-pinne! På den skriver man upp sitt spex:)


Så här vacker var himlen när vi gick hem strax före ett på natten. Man vet inte om solen nyss gått ner eller redan är på väg upp. Sommarnätterna i Norrland är faktist nåt speciellt. Ska försöka njuta av de sista 25 dagarna här:)

Nu ska jag kika lite film. Hoppas ni alla haft en toppen helg!

Tävling hos Krydda livet!Tävla hos: Krydda Livet

Tävlingen pågår t.o.m den 17 maj. Lycka till!

Tävling hos Drömmar av silver!Tävla här: Drömmar av silver
Tävlingen avslutas 15:e maj.

Tävling hos Familjen Korb!Tävla här: Familjen Korb

Tävlingen avslutas 22/5.


Tävling hos Made by me!Tävla här: Made by me

Tävlingen pågår till och med den 30/5 kl 18.00.

Tävling hos I ett litet hus!Tävla hos I ett litet hus vinn valfri produkt från buiken Många rum.

Tävlingen avslutas på Söndag den 17/5 kl 24.00
.

Tävling hos Edvinsmamma!

"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
barnboken "Popcornmannen Poppe"
 Var med och tävla HÄR du med!"

Vinnaren utses genom en utlottning.
Tävlingen avgörs den 23 maj klockan 18.00Tävling hos Edvinsmamma!"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
2 paket nappar från Namnnappen.se
 Var med och tävla HÄR du med!"

Vinnaren utses genom en utlottning.
Tävlingen avgörs den 31 maj klockan 18.00

Cykling och inlinesåkning!

Idag har vi haft kanonväder här i Umeå! Ja, ändå tills alldeles nyss, för nu regnar det ute.

Efter jobbet på labbet tog jag cykeln och Robert inlinsen och for ut en sväng. Vi var ute och åkte en timme och det var jätte skönt! Underbart väder och tiden gick jätte fort! Vi har ju blivit ordinerade fler promenader av vår BM men jag antar att cykla är minst lika bra, man rör ju på sig:)

Nu är det dax att lägga sig, imorgon ska jag göra mitt nästsista experiment:( Trist, för labba under examensarbetet är bland det roligaste jag har gjort under hela utbildningen!!

Gonatt!


Robert på sina inlines idag!

Vecka 28 (27+4)!

Här kommer veckans magbild!


♥ Vecka 28 (27+4) ♥


Och framifrån:)

Bebismagen har ökat i omfång med 1,5 cm till 102,5 cm!


Iklädd en av de nya tröjorna!

Sparkikus har föresten fått ett nytt smeknamn. Nu heter han Hickikus. då han väldigt ofta har hicka där inne! 2-3 gånger om dagen kan jag känna i flera minuter hur det hoppas och "klickar" i magen i samma rytm. Lille gubben då:) Han hickar säkert mer, men det känns bara om jag sitter still.

Hoppas ni alla har en bra vecka! Kramar

Sover som en kratta

I natt har verkligen varit en jobbig natt. Har vaknat varje timme för att vända mig då det gör ont både här och där. Samtidigt har man blivit kissnödig. Och sen fått halsbränna. Sen har man bara hunnit sova 45-60 min innan det är dax för samma procedur igen. Lite trött idag faktist... Det här med restless legs är riktigt jobbigt faktist. Föredrar nästan kramp i vaderna! Då gör det åtminstone bara ont en kort stund (vädligt ont i och för sig) men att ha onda krypningar i benen HELA natten är inte kul det heller... Skönt att det är kort dag idag för kl 15 ska vi på Föräldrarträffens andra träff.

Slutklagat för den här gången, nu ska jag jobba vidare.

Tillbaka på labbet

Idag är jag tillbaka på labbet och skriver och labbar på mitt examensarbete. Har varit hemma måndag och tisdag då den envisa förkylningen inte ville ge med sig. Men idag känner jag mig riktigt frisk! Inte det minsta täppt:) Däremot skulle jag ha varit klar med labbandet imorgon torsdag var det tänkt, men nu blir det förhoppningsvis på tisdag nästa vecka. Ska hinna med allt ändå tror jag. Bara inget krånglar nu med de två sista experimenten...håll tummarna för mig!


Nu vet vi när vi blir Västeråsare på riktigt!

Nu har vi bokat flyg ner till Västerås! Enkelbiljett! På förmiddagen den 4:e juni bär det av till Bromma där mamma och Scooby hämtar oss. Sedan är vi Västeråsare på riktigt! Yeay! Flyttlasset går redan den 30:e maj vilket jag säkert redan skrivit om, och dagarna där emellan har vi turen att få bo hos våra snälla vänner. Robert ska bo hos Henke och jag ska bo hos finaste Jenny! Åh, kommer bli så mysigt! Som att övernatta hos en kompis när man var yngre:) Längtar!

Robert ligger föresten i hårdträning inför flytten: 
Jag med jätte kulan i nya lila linnet!

 
Idag på Strömpilen. Har min nya vita fina top som Roberts mamma köpte. Syns kanske inte så bra, men det kommer nog fler bilder på den då den redan är en favorit. Sommrig, sval och jätte fin!


Den här var anledningen till att vi åkte till Strömpilen idag. Får vissa nätter (läs många) väldigt ont i benen. Börjar i skinkorna och strålar ner i benen. Kan vara ischas, men är som smärtsamma krypningar. Och imorse när jag vaknade smärtade varje steg! Värst var det på vänster sida. Då kom jag på att det finns såna här små massage "djur" som vibrerar från OBH Nordica på Elgiganten. Så en sån fick det bli. Och jag lovar, den tog genast bort ALL värk! Värd varenda av sina 149 kronor! Den kommer gå varm även på rygg och axlar;) Kan varmt rekommendera den!

Vecka 28 och shopping igår!

Igår gick vi in i en ny vecka igen, vecka 28:)
Vi mår alla tre bara bra, finns inte så mycket mer att berätta faktist. De är de vanliga småkrämporna hos mig, men man överlever:)

Igår blev det en sväng på stan. Robert fick en ny skjorta av sina föräldrar att ha till sina nya jenas på sittningen på lördag. Bild på det får ni se senare men jag får nog hålla hårt i honom så ingen försöker nåt;) Jag hittade äntligen lite nya tröjor som passar på min växande mage. Blev två nya tröjor och ett nytt linne. Sen fick jag ett mammalinne och en mammatop av Roberts föräldrar! De är så himla snälla:) Så nu har en del nytt att sätta på mig:) Hittade dessutom världens snyggaste löpare! Ja, nästefter den jag fick av Sonja i torsdags förstås:)

Bjuder på bilder på löparen och den ena tröjan, resten kommer kanske sen:


Kanske inte den snyggaste bilden på mig... Förkyld och sliten efter en heldag på stan, men det bjuder jag på.)


Nu ska jag umgås lite med familjen innan de måste åka hem idag igen.

Jag idag:)

Efter att vi kom hem efter dagens shopping:) Blev inte mycket till varesig mig eller bebis men Robert hittade ett par jätte snygga Lee jeans som han ska ha till sittningen på lördag nästa vecka!


Jag i mitt Bebis-linne och mina nya skor:) Bokstäverna på linnet börjar bli lite utdragna pga av den växande magen men vad gör det! Min skinnjacka, som var ny förra våren, går inte längre att stänga, också pga den växande bebisen:) Men det behövs ju heller inte när det nu börjar bli varmt.
Nä, dax att lägga sig. Berättade just för mamma att jag inte har ont i halsen idag, men vad får man då? Jo, ont i halsen en stund senare. Så jag tror det är dax att lägga sig och hoppas på att man mår bättre imorgon. Sov så gott!

1:a maj och Kirunabesök!

Igår var det Valborg. Det firades med att Roberts familj kom hit:) Vi grillade flintastekar med potatissallad, potatisklyftor i ugn, inlagda vitlöksklyftor och en stor god sallad! Tyvärr var det ingen av oss som orkade gå till brasan senare. Familjen hade åkt långt och jag och Robert har blivit genomförkylda! Inge ont i halsen i dag dock, men däremot igentäppt i näsan och det rinner ur ögonen hela tiden!
 
Vi fick fina presenter igår när de kom. Sparkikus fick en till present:

Mössa och tröja, storlek 62.


Body med gulligt elefantmönster och pyjamas ovanpå.


Söt elefant på magen på pyjamasen. Under står det "Welcome to the world":)


Jag fick min 25 års present! En löpare som Sonja har vävt samt ett kort. Den är huuur fin som helst! Och färgerna passar mig perfekt!


Och så fick vi ett jättefint servettställ med servetter:)


Idag var vi förbi Babyproffsen för att hämta ut vår gratis Babybox (det kan alla gravida göra, kolla in deras hemsida), men de var slut! Kommer nya om ca 2 veckor. Är bara det att det ligger på typ andra sidan stan och det var så praktiskt att hämta den nu när vi har bil, men men, får bli en promenad/inlinestur senare.

Nu ska vi strax äta tacos! Hoppas ni alla har en bra helg! Kramkram!

RSS 2.0