Mycket nu...

Eller mycket o mycket... Är ju relativt.
Men den här veckan har det, förutom skola varje dag, varit lite pysslande hemma, tvättstuga, fixa kontrakt på nya lägenheten, med mera. Dessutom har jag kommit igång med NH och nationslivet igen, vilket känns jätte kul!
Jobbade buffé i onsdags 16-22, stod mest i baren, vilket ju alltid är roligast!

Jag har också hunnit göra sånghäften till programmets insparkssittning på Villan på lördag! Kände mig faktist lite duktig när jag fick alla sidor och stämma när jag hade skrivit ut. Är lite pysslande med det, men det är kul.

Imorgon är första labdagen av 6. Är en långlab som kommer hålla på hela nästa vecka. Hoppas bara man inte gör nåt fel sista dagen...

På kvällen ska jag gå som BC (barchef) lärling på NH. Jobbar från kl 17 tills...ja, när allt är klart o vi känner för o gå hem:)
Lördag sittningen o på söndag har jag min allra sista städvecka i korren!
Återkommer med förhoppningsvis fina kort från sittningen senare!

På återseende!

Tillägnat en speciell person:

Raggsockor och sneakers går så jävla fetbort!

/Malin

Jag + Robert + lägenhet = sant!

Då var det klart! Den första november blir jag och Robert sambos! Fick idag en 2:a på 60 kvadratmeter här på Ålidhem. Skönt också att inte behöva flytta så långt. Och gu va skönt det ska bli med ett eget kök! Finns inte ord för det. Faktist. Just nu är det så himla odiskat, skitigt o allmänt peckligt i både Roberts och min korre, så ett eget kök kommer kännas som ett paradis!
Blir väldigt spännande att flytta ihop också. I och för sig har vi ju som bott ihop hela våren o halva sommaren, men ändå, nu är det på riktigt! Hade ju liksom lovat mig själv att inte träffa någon under tiden jag pluggar klart och absolut inte flytta ihop med någon! Men då visste jag ju heller inte att jag skulle träffa underbara Robert:) Jag är ju inte sämre än att jag kan ändra mig:) Tror det kommer bli jätte bra!

Igår fick jag dessutom reda på att omtentan i Mikrobiologi är godkänd! Underbart! Nu kan man koncentrera sig helt o hållet på den nya kursen. Som för övrigt inte verkar helt lekande lätt.... Men men, ska väl gå det också.

På återseende! /En mycket lycklig Malin som tycker livet är härligt!

:)

Ikväll kom jag och Robert på den spontana idén att gå på bio! Vi såg "28 veckor senare", och klarar du inte av blod är det verkligen inte någon film för dig! Men vi tyckte båda att den var bra, satt på helspänn hela tiden!! Men man blev lite paranoid när man skulle gå hem i mörkret...

Vi införskaffade även en varsin stegräknar när vi var på stan. Mest för att det är kul o få se hur långt man går när man är ute på promenad.

Fortfarande inget nytt om min omtenta...sitter på helspänn varje gång jag ser att jag fått nya mail i inkorgen...hoppas verkligen på ett svar snart, ett positivt sådant...

Umeå igen.

Efter en del om och men är vi då i Umeå igen. I måndags lyckades vi iallafall hinna med vårat flyg som tog oss upp till "hemma" igen. För skönt att vara tillbaka i sin egen säng, med sina egna grejer var det! Borta bra men hemma bäst, heter det ju.

Helgen blev riktigt lyckad förra veckan. På fredagen roade vi oss med att se På smällen på bio. Och skrattat så mycket till en film var det länge sen jag gjorde! Jag hade riktigt kul!:) På lördagen åkte jag, Robert, mamma och Scooby ut till sommarstugan, där vi på kvällen var bjudna på höstfest med god mat och trevliga människor som sällskap. Och va skönt det är med höst! Jag gillar verkligen den kyliga luften, lite tjockare kläder, en massa te och tända ljus!
Dagen efter blev det en promenad där vi dessutom hann plocka björnbär. Sedan bar det va till stan igen och Bingolotto på kvällen. Robert vann dessutom 100 kr så det kanske blir en favorit i repris nästa söndag?!:)

Skolan drog igång med full fart i måndags. Våra nollor är vi i full färd med att nolla i princip varje dag, så det är ingen vila här inte:) Dessutom har jag min omtenta i Mikrobiologi imorgon istället, eftersom jag missade den i fredags i och med missen med flyget dagen före... Hoppas att det går bra imorgon bara... Vill verkligen ha det ur världen så man kan koncentrera sig till fullo på nya kursen...
Aja, ni lär ju få veta hur det har gått....kanske...

Trevlig helg! //Malin

RSS 2.0