Sex and the City!

Igår bröt Robert och jag vardagen med att att gå på bio! Vi räknade ut att det nästan är ett år sedan sist!
Så nu har även jag sett Sex and the City filmen och nu känns det verkligen som att det var ett bra avslut på serien/filmen.


The girls!

Veckan på jobbet gick huuuur fort som helst! Nu har man gjort 5 veckor av sommarjobbet och endast 4 återstår... Älskar mitt sommarjobb!! Men det ska bli skönt med helg! Som vi dessutom ska tillbringa i stan eftersom det ändå mest ska regna i helgen... jäkla skitsommar!

På återseende och hoppas solen lyser på er (mina anonyma läsare;)) ! ♥

Grease!

Alldeles nyss såg jag Grease! För första gången! Ja, faktist, har aldirg tidigare sett den! Men oj, hur bra som helst juh! Vilket säkert ni flesta visste om, men det är aldrig för sent att upptäcka nya saker:)


Nej, dax för sängen, var en ganska stressig dag på jobbet idag. Men nu har man gjort hälften av sommarjobbet! Tiden bara rusar iväg!

På återseende! ♥

Årets första vattenskidtur!

Ja, den blev av idag! Det var första gången på minst 3 år som jag åkte vattenskidor! Men det var som att cykla, har man en gång lärt sig, kan man det. Till och med att åka på EN skida!

Nedan har ni beviset:


Innan start:)


På två skidor och en jätte glad Malin!


En ännu gladare Malin på en skida!

Gissa om jag kommer ha träningsvärk imorgon! Men det är det värt, för det var hur kul som helst!

Hoppas ni alla haft en härlig helg och att ni får en trevlig vecka! På återseende! ♥

Världens bästa sommarjobb!

Jag har verkligen hamnat rätt! Trivs så himla bra! Med arbetskamraterna, djuren, arbetsuppgifterna o.s.v. Igår bjöd jobbet dessutom på lunch! Alla vi på labbet for i väg ca 5 minuter med bil, hamnade alldeles vid vattnet med en massa båtar där det fanns ett litet gulligt café. Där åt vi, och vi sommarjobbare fick 2 timmars lunch! Och vilket kanonväder! Blev till och med lite solbränd:)
Och på fredagar bjuder jobbet på nybakad frukostmacka! Men bäst av allt är ändå att stämningen är så bra. Alla byter om i samma omklädningsrum (inte killar och tjejer förstås) men veterinärer, receptionister, labpersonal och djursjukvårdare. Här görs ingen skillnad på folk och folk. Inte som på sjukhuset, där det känns mycket tydligare vilka som är BMA, läkare, sjuksköterskor o.s.v. Det är iallafall min uppfattning.
För er som undrar vad jag gör på labbet (typ mina klasskompisar antar jag:)) kan jag berätta att jobbet verkligen är varierande! Det är flera lab i ett, vilket gör att det aldrig känns enformigt. Det finns en bakteriell del, hematologi (med diffutstryk och cellräknare (manuell och automatisk)), cytologi, faeces- urin- och parasitprover tas också emot. Blodgivning, virusprover och immunologi. Färgning av utstryk och cytologi. Jag får också koka agar och gjuta agarplattor, sätta baktprover, avläsa och så vidare. Finns också en maskin där man kollar natrium, kalium, kalcium, kreatinin o.s.v i serum. Känns som om jag glömt en del, men nu vet ni lite mer iallafall:)
Men det roligast är ändå när man får följa med in på operation eller i något undersökningsrum för att vara med och göra exempelvis ett utstryk från benmärg eller ledvätska! Spännande!

Idag hade Robert middagen klar när jag kom hem och sedan tog vi på oss inlinsen och tog en sväng ner till Lögarängen (tog ca 1 timme). Robert kände knappt igen sig efter att ha varit där på Power Meet i helgen!:) Alldeles lungt och rent nu:)

Imorgon åker vi förhoppningsvis ut till ön och har en lugn och skön helg att vila upp oss på. Sedan vi kom hit har vi haft grejer för oss VARJE helg, d.v.s 5 helger i rad! Så en lugn helg känns efterlängtad!

Hoppas alla har en bra sommar där ni är! Har ni det?;)

På återseende! ♥

Power Meet 08!

Så har då Power Meet 2008 här i Västerås gått av stapeln! På fredagen hade vi turen att få se Sveriges första drive-in bröllop! Över 70 vigslar hann de 8 prästerna med på fyra timmar! (tror det var 8 prällar). Det tycker jag var en riktig höjdpunkt! Enkelt, vackert och romantiskt (faktist:))


Skylten som visade vägen åt brudparen:)


Lögarängs-rakan, den "riktiga" Power Meet sträckan. Men den sträcker sig runt hela stan.

På lördagen trotsade jag och Robert det halvdåliga vädret samt frånvaron av folk vi känner. Dock var det det första vi gjorde när vi kom ner till Lögarängen, att vi träffade 6-7 stycken gamla vänner från Röda Kors-tiden:) Lite senare, när vi bestämde oss för att gå hem, ser vi helt plötsligt mina vänner som jag varje år brukar få åka med! Trodde inte att vi skulle få plats två stycken, men som Andreas sa, finns det hjärterum finns det stjärerum:) Så istället för hemgång kl 23 kom vi hem nångång på natten vid två:D Vet faktist inte hur många år det är jag har haft turen att få åka med dem, tillräckligt många för att ha tappat räkningen iallafall, och nu blir det inte Power Meet på riktigt förns man sitter i en bil!


Vad vore väl en raggarbil utan Wunderbaum och tärningar?;)

Mer att läsa och se från Power Meet finns på Roberts blogg:) http://kaegglan.blogg.se

På återseende! ♥

RSS 2.0