BVC i torsdag

I torsdag, på Walter 8 månaders dag, var vi till BVC. Walter fick göra hörseltestet och det klarade han galant! Sen kollade hon att han greppar som han ska, följer med blicken, stoppar saker till munnen och det gör han. Dessutom använder han redan pincettgreppet, alltså han använder pekfinger och tumme för att gripa efter saker. Det "ska" de tydligen inte göra förns vid 10 månader, så han är lite snabbare på den fronten! Man får ju kompensera för de sena tänderna säger Walter:)
Han vägde 11.160 gram, 72 cm lång och 47,5 cm i omkrets runt lilla huvudet:) Skönt att vikten inte ökar lika drastiskt längre, kurvorna börjar nämligen plana ut nu. Men han följer sin kurva fint:) Eller han har faktist gått ner en kurva, till den översta heldragna linjen, men det är helt som det ska säger vår BVC-sköterska.

Igår visslade Walter för första gången! Han har börjat forma läpparna som man gör när man visslar och helt plötsligt kommer det ljud! Idag två gånger när vi satt och åt lunch, hihi:)

Bjuder på en bild på Walter i sin vagn med den nya åkpåsen som jag vann i vintras:) Den matchade vagnen perfekt och har varit jätte bra!


Kommentarer
Jenny skrev:

Åh, lille sötnöten! kramar på er

2010-04-13 @ 21:59:58
URL: http://karlektillsvart.blogg.se/
Anna skrev:

Haha! Vad coolt att han visslar. Malva tror att hon visslar. Hon formar munnen som till en vissling och så säger hon oh,oooh, och är så stolt över sin "vissling" :)

2010-04-13 @ 22:49:39
URL: http://annasviktiga.blogspot.com
Cintya - Haileys mamma skrev:

Vilken stoor kille =) Underbart! Han är ju jätte duktig, fina framsteg det där! =) Förstår att du är stolt! =) Kramar till er

2010-04-14 @ 08:23:23
URL: http://cintyas.blogg.se/
Josse skrev:

Hihi han väger nästan exakt 3 kg mer än Frida! Stora killen! Han är så fin! :)Ja det ska bli jätteroligt med London och spännande hur det ska gå med Fridis, men det ska nog gå finemang! Jag har varit dit två ggr tidigare och tycker väl egentligen inte det är någon hit (gillar inte storstäder), men shoppingen är ju inte helt fel. Kliar i fingrarna att handla åt Frida och mig själv vår och sommarkläder! :)Kul att du börjar blogga lite igen.. kramar!

2010-04-14 @ 10:01:41
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Therese ISAKS mamma skrev:

Vad skoj att han kan vissla=) Isak har börjat dagis nu, första dagen själv idag.. Fick sms om att det gick jättebra. egentligen skulle vi varit med idag med men de tyckte itne det behövdes..Vad olika det kan vara med ens nojjor. erna plutt gåruppmycket medans vår inte gjorde det.. sista tiden ahr han gått upp mer;)när de ska plana ut.. men han är ett matvrak.. Måste känns rätt skönt ändå, att ha grädde i tuttarna =)

2010-04-14 @ 11:48:20
URL: http://www.kanintelevautan.blogspot.com
Helena skrev:

Hej Malin! Tjuvkikar lite på dig och bebisen ibland. Hoppas ni har det jättebra alla tre! Helena C

2010-04-15 @ 15:03:43
Josse skrev:

Hihi jodå hon har rest sig upp i ett par veckor, nu går hon efter möbler, klägner och har sig. Det är att passa varenda sekund och mkt tårar blir det när hon ramlar. Men det hör väl till, de måste ju få testa också!Lycka till på tentan, håller tummarna för dig! Det går säkert jättebra! Hoppas ni får en mysig helg, många kramar från oss!

2010-04-16 @ 12:17:06
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Therese-Alicias mamma skrev:

Åh, vad kul att du är tillbaka igen :)

vad kul att Walter kryper nu. Det är nu det kommer gå fort, fort! haha :D

Får jag fråga; hur länge till ska du vara mammaledig?Kram!

2010-04-17 @ 12:01:44
URL: http://youremyangel.blogg.se/
MalinLjM skrev:

Fråga: gör de hörseltestet vid födseln? Det gör man nämligen i USA innan man lämnas sjukhuset (i de flesta stater).

2010-04-21 @ 00:10:12
URL: http://malinljm.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0