Magbild vecka 27 (26+4)!

Först kommer en bild på mig i Roberts myskläder:) Inte många av mina egna tröjor jag kommer i längre... Då är det skönt med Roberts stora!




♥ Vecka 27 (26+4) ♥


Och framifrån:)

Den här veckan mäter magen 101 cm!

Idag hade vi Mitt-träff i skolan. Tänk att vi redan har gjort hälften av vårat examensarbete!
Efter det åt vi lunch, vilade en stund och gick sedan ner på stan. Lämnade in deklarationerna och kollade efter skor. Och det blev ett par nya till mig! Plus 3 nya t-shirts åt Robert. Jag snor ju bara hans;)


Mina nya fina skor!! :D

Imorgon kommer Roberts familj från Kiruna hit! Och så är det Valborg och därmed kort vecka! Härligt!

UVI, symtom och bebis

Efter min andra antibiotikakur mot en urinvägsinfektion som jag drog på mig, fick jag som förra gången lämna ett nytt odlingsprov för att se att alla bakterier var borta. Och läkaren har inte ringt mig varken i fredags eller igår vilket måste betyda att de jäkla bakterierna äntligen dog under den andra dosen! Jippi! Skönt o slippa äta antibioitika, då det förutom att ta död på elaka bakterier även tar död på de goda och därmed ofta ger svampinfektioner...mindre roligt...

Efter förra barnmorskebesöket blev vi "ordinerade" lite fler promenader. Och vi har varit riktigt duktiga tycker jag! Däremot har jag börjat få ont i vänster sida på magen när vi går... Ibland kommer det efter bara 10-15 min promenad, ibland kan vi gå över en timme. Det känns ungefär som ytligt håll, som sitter på väntersida och strålar nedåt. Någon som känner igen sig? Ligament som töjer sig kanske? Det slutar göra ont så fort jag stannar, men håller i sig några minuter om jag försöker gå, för att helt plötsligt släppa.

I natt vaknade jag av att bebis tog spjärn mot magen strax ovanför naveln och det blev en riktig utbuktning! Som en liten fot, eller armbåge som petade ut:) Men jag somnade om ganska fort efter det obligatoriska toabesöket.
Ungefär så här kändes det:)

Hoppas ni har en bra tisdag allesammans!

Gårdagens promenad:)

Igår fick Umeå sin första riktiga sommarvärme! 18 grader varmt i skuggan och vindarna var alldeles ljumna! Underbart! Robert och jag tog en långpromenad bort till Nydalasjön, matade fåglarna med gammalt bröd från frysen som ändå skulle kastas och sen köpte vi en varsin glass och promenerade hem igen.

Vi såg dessutom lite spännande grejer:) Bildbevisen kommer här, plus två före och efterbilder:


Första tussilagona med humla på:)

 

Min snygging;)


Groda som låg på botten av vattnet i ett diket. Han levde men var alldeles stel om man petade på honom.


Ekorre som skuttade omkring på isen på Nydalasjön. Som för övrigt inte var öppen nånstans.


Robert och jag:)


Snöhögen på parkeringen bakom vårt hus. 2009-02-27


Och hur samma hög ser ut nu 2 månader senare:) 2009-04-26

Medmänniskor:)

Idag åt jag lunch med Ida uppe på nian. På vägen dit höll jag upp dörren åt en utländsk kvinna som städade vår korridor. Sedan fick vi sällskap ner i hissen. Då tog hon upp en apelsin ur fickan och frågade om jag ville ha den. Men jag tackade nej och sa att jag var på väg för att äta lunch. Men då tittade hon på min mage och sa "som gravid är man alltid hungrig" gav den till mig och sa att jag skulle äta den efter lunchen. Jätte gulligt av henne! Har fortfarande ett stort leende på läpparna!:) Så härligt med trevliga människor som dessutom tänker på sina medmänniskor:)
Det här gjorde min dag!


Grillpremiären!

Igår var det äntligen dax för årets grillpremiär! Alexander P i vår klass ordnade grillkväll och hade även hyrt kvarterslokalen vilket var mycket uppskattat lite senare när det blev rätt kyligt.
Vi var runt 20 stycken från BMA-programmet samt några utbytesstudenter som hade hittat dit. Och åh, va gott det var med grillat!! Alltid lika gott första gången för året.

Efter mat och prat var vi sen några stycken som gick ut. Jag, Robert, Jenny och David hamnade på Origo och det blev en riktigt trevlig kväll och vi gick inte hem förns de stängde!:)

Här kommer lite bilder från kvällen:)

Robert och jag under grillningen.


Jag och Jenny med våra flaskor! Jag hade köpt ett alkoholfritt jordgubbsvin från Systemet som inte innehöll någon alkohol alls! 0,00%. Annars innehåller alla "alkholfria" mindre än 0,5% alkohol.


Jag och Robert på Origo:)


Ehh, ja...:)


Jenny och Robert dansar med saxar:)


Sista bilden från kvällen på dansgolvet:)

Vecka 27! Och shopping igår!

Idag går vi in i vecka 27! Ujuj, va tiden går:)

Igår efter skolan tog Robert inlinsen ner på stan medan jag cyklade. Han tog föresten premiärturen i torsdags:)
Blev bland annat ett par stödstrumpor från Apoteket vilket var en riktigt bra investering! Mina ben mår redan bättre, även om de har haft bättre dagar:)
Blev också nya tabletter mot halsbrännan och en tetra med koncentrerade katrinplommon för att få igång min stackars mage! För snart 3 år sedan blev jag vegetarian eftersom min mage funkade så dåligt med kött. Men sen jag började äta kött igen efter att vi plussat har den inte varit tiptop. Dessutom blir matsmältningen långsammare i och med graviditeten = hård i magen plus att järntabletterna gör sitt också. Så nu ska jag börja äta katrinplommon så magen får må bra också!:)

Letade också efter ett par mammajeans och HM har sååå sämst med mammakläder! Så till slut gick vi till Lilla Mirakel, som jag trodde bara skulle ha dyra kläder. Men där fanns himmelriket för gravida som letar jeans! För där hittade jag de här skönheterna! För bara 350 kr dessutom!! På HM kostar alla mammajeans 500 kr! Dessutom passade inga. Så det blev ju bättre på alla vis.





Mådde inte alls bra i kroppen igår kväll efter en helveckas jobb, cykling fram och tillbaka stan, vandring på stan i typ 3 timmar. Hade ont i både ben och rygg och det streckte i magen. Så jag slocknade i fotöljen redan vid kvart i tio. Så istället för att sova i fotöljen bar vi in tvn i sovrummet, så kunde jag sova och Robert kolla tv, så fick vi mysa iaf:)

Imorse vaknade vi redan kl 9. Tog oss upp och gick till affären i det underbara vädret som har kommit hit! 16 grader i skuggan har vi nu och det är alldeles underbart ute! Så förutom extra god frukost och grillgrejer till kvällen blev det varsin Calippo cola som vi åt ute i solen på gården! Nice!

Nej, nu ska vi röja lite här hemma innan det är dax för grillning med klassen ikväll!:)

Massa kramar!

Apollo-spexet!

Igår var vi några stycken som gick på Umespexarnas spex Apollo! Det var mitt femte spex jag har varit på och det absolut bästa! De är alltid väldigt duktiga, både skådespelare, musiker, sångare, dansare och alla andra som är med. Men i år var det en bra röd tråd genom hela föreställningen och inte en lugn stund. Nej, riktigt bra verkligen! Ska ni se ett spex så gå och se det här!!:)



Trisslotterna vi fick igår hade vi tyvärr ingen större tur med... men men, plötsligt händer det!

Magbild vecka 26 (25+4)!

Här kommer veckans magbild en dag för sent.


♥ Vecka 26 (25+4) ♥


Och framifrån:)

Nu är magen uppe i 100 cm runt om!

Idag fick jag brev från Bostaden och som tack för att jag fyllde i nån kundundersökning fick vi 4 Trisslotter! Schysst!
 

När jag kom hem idag från labbet tog jag en promenad och Robert tog årets första sväng på inlinsen! Åh va kul det såg ut! Men det blir inget åkande för mig så länge lillen är i magen. Nu ska vi strax ner på stan och gå på årets spex från Umespexarna, ska bli skoj!:)

Mindre än 100 dagar kvar!

Idag har vi gått under 100-dagars strecket! Det är alltså bara 99 dagar kvar till beräknad förlossning... sen vet man ju aldrig när bebis vill behaga komma ut...tidigare, senare... det visar sig:)

Igår var vi på första föräldrarträffen. Totalt var det 8 par. Ett par kände vi redan så det var lite extra kul! Igår gick hon igenom en del av förlossningen och visade även en film. Både Robert och jag tyckte det kändes riktigt bra och man kände sig lite lugnare inför allt som komma skall när man vet lite mer och känner sig lite mer insatt.

Vi tog ny magbild för vecka 26 igår, men jag var alldeles för trött för att orka blogga igår kväll. Förhoppningsvis kommer den upp lite senare idag.

Ikväll ska vi Umespexarnas spex Apollo! Ska bli kul! Men nu är det dax att jobba vidare. Sitter på labbet och ska börja skriva på min examensrapport idag. Ute skiner solen och det är redan varmt! Äntligen måste jag säga!! Vintern var lång här i Umeå.

Man ska aldrig ropa hej...

I lördags skrev jag om att jag inte haft kramp i vaderna på flera veckor. Natten till igår hade jag kramp i min högra vad och natten till idag kramp i den vänstra. Så nu är jag alldeles stel och öm i båda vaderna. Går med andra ord lite illa när man inte rört sig på ett tag. Men det är ju inget man inte överlever, men ändå lite typiskt när jag just sa att jag inte har kramper längre:)

Hoppas ni alla har en bra tisdag! :) kramkram

Barnmorskebesöket

Idag var vi också på kontroll hos barnmorskan igen. 5 veckor sen sist!! Veckorna går verkligen fort.

Mitt Hb-värde hade stigit, hade nu 122 istället för 111 som sist. Så nu ska jag bara ta en järntablett varannan dag istället för varje dag.
Mitt blodtryck var fortfarande jätte bra 119/68.
Bebisens hjärtljud låg på 135 och det lät jätte fint:)
Jag väger nu 73 kg. Har alltså gått upp 9 kg sen plusset.
Idag mätte hon för första gången SF-måttet också. Symfus fundus. Det är ett mått på hur mycket livmodern växer. Hade redan mina misstankar om att jag skulle ligga på den övre kurvan och det gjorde jag också. SF-måttet var på 27. Beror tydligen på hur man är byggd. Om man har brett eller smalt bäcken, om man är lång eller kort med mera, med mera. Så det är precis som det ska det också:) Får väl bara hoppas att SF-måttet följer kurvan.

Nu ska jag slappa framför CSI:) På återseende!

Detta mötte mig idag när jag kom hem:




Robert hade lekt lite med rakapparaten och modifierat om sitt skägg! Så nu är det denna karl jag lever med:) Nu pratar han om att bara spara mustachen...kan ju hoppas att han tröttnar på den också snart... men jag älskar ju honom som han är så han får väl leka med sin ansiktsbehåring så mycket han vill ♥
Själv säger han att det var jag som bad honom raka sig, men att jag inte verkar så nöjd över resultatet....haha, stämmer ganska bra:)

Tacomiddag med Jenny och David!

Igår blev vi bjudan på tacomiddag hemma hos Jenny av henne och David! Jätte gott och väldigt trevligt:) Efter maten invigde vi Roberts nya spel som han fick av mamma i julklapp, Helt hysteriskt, och det var riktigt kul! Två omgångar blev det och jag vann båda;)
Sen såg vi en film innan det var dax att gå de 2 minutrarna hem. Lagom avstånd tycker jag:)


♥ Robert och jag ♥


David, jag och Robert


Robert i lekartagen:)


Jenny i lekartagen:)

Idag har vi börjat rensa ur våra garderober inför flytten. Bäst att börja i tid. För den här gången ska inga plagg få flytta med som inte kommer bli använda någe mer. Har redan blivit en stor hög med underkläder och strumpor som ska kastas, sååå skönt!

Vecka 26!

Idag går vi in i vecka 26!

Statistik från Familjeliv:

Du är på dag 176 av 280. (62,9%).
Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 0 fulla dagar (v25+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 31 jul 2009
Du har 104 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen: Det är vanligt att man får häftig kramp i t.ex vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna, om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.

Hur jag mår: Just nu mår jag bättre än jag gjorde för några veckor sedan! Sover mycket bättre på nätterna, sov 12 timmar i natt till exempel utan problem. Beror både på att jag är väldigt trött efter veckorna på labbet med mitt examensarbete, men också på att jag numera sover bättre och det är jätte skönt.
Kramp i vaderna har jag inte haft på flera veckor. Mina hormoner har inte åkt berg-och-dalbana på länge så jag har inte lekt sprinkler (gråtit) på 2 veckor! Länge för att vara jag:) Ischasnerven börjar också bli bättre. Lilla Sparkikus i magen börjar få det lite trängre nu, inte ofta det kommer riktiga sparkar längre, utan det är mer att man känner hur han vrider sig och drar med foten eller armen efter magen:)

Hur blivande pappan mår: Oavsett diet och motion så växer omfånget på mig. Extra hål i bältet behövs:) Gravidnojig och känslosam (skvallra inte åt nå´n :P). Annars är det fint som snus!

Det som göms i snö...

kommer fram i tö.

I tisdags var det kanonväder här, så efter min dag på labbet tog Robert och jag en promenad. Just när vi skulle gå kom Henke, så han följde med och så gick vi och köpte glass:)

Här är en bild på en snöhög från den 11 februari i år. Efter en bild på högen av grus som gömde sig under snön.




Under promenaden såg vi detta:
Låg påsar överallt och alla fick inte ens plats på bilden!
Måste vara en och samma hundägare som tar samma promenadrunda med sin hund varje dag, tar upp efter hunden och kastar det vid sidan om. Och det är ju inte precis så att påsarna bryts ner... Då kan jag tycka att det är bättre om det ligger kvar, då försvinner det ju nångång. Men varför inte bara ta med sig påsen och kasta den i soporna? Jäkla folk o skita ner! Usch!

Magbild vecka 25 (24+4) och Nya bebiskläderna!

Här kommer veckans magbilder samt bilder på bebisens presenter!:)


♥ Vecka 25 (24+4) ♥


Och framifrån:)

Här kommer bilder på allt vi fick från Roberts familj:

Ett badlakan med Laban på med ett sånt där hörn som man kan sätta över bebisens huvud.


En vinteroverall storlek 74.


Söt dress i storlek 50 för nyfödd:)


Röda handstickade sockor och två par tofflor med nallar och Laban.



Lovikkamössa och Lovikkasockor. Fick ett par Lovikkavantar också men de kommer sen.


Hängselbyxor storlek 56!


Sparkbyxor storlek 50.


Body storlek 68.


Söt liten pikétröja 50/56.


Handstickad kofta, med matchande mössa och små sockor.


Mjuk mysig overall storlek 56.


Roberts bebisfilt och hans vintermössa:-)

Nu börjar vi redan få ihop så mycket kläder till bebis att det snart är dax att kolla hur många av varje sort och storlek vi har. Vet att mamma har köpt 5 plagg också som väntar nere i Västerås. Kan vara bra att hålla lite koll, så man inte helt plötsligt bara har en massa kläder till en nyfödd men inga sen när bebis är 6-7 månader. Men det ordnar sig:)

I Umeå igen!

Sent igår kväll kom vi hem till Umeå igen. Vi har haft det jätte bra uppe i Kiruna hos Roberts familj samt hos hans mormor i Pajala. Ätit gott och mest bara slappat. Två bastubad har vi hunnit med också och en sväng över till Finland:)


Skylten på finska sidan.

Mumin-läsk och Smurffi-läsk som bara finns i Finland:)


Roberts mormors jätte söta lamm! Alla fick inte plats på bilden tyvärr.

Fick min examenspresent också av Roberts familj. Hade inte väntat mig någon present alls, så jag blev jätte förvånad och självklart jätte glad! Det var en jätte fin Tornedalsring i silver och ett silverhalsband med ett hjärta! Trivs redan i smyckena och har haft dem på mig sen jag fick dem i söndags:) Tack så jätte mycket igen!
Klicka på de små bilderna för att få dem större. Var lite svårt o fota ringen bara...





I lördags gick vi också in i vecka 25 enligt ultraljudet! Och imorgon är det dax för nya magbilder:)


Paketen innehållandes alla bebiskläder vi fick! Men kläderna får ni se i nästa inlägg, finns inga bilder på dem än. Så ni får vänta lite till:)

I Kiruna!

Efter buss och tågresa igår är vi nu framme i Kiruna!:) Jag hade köpt såna där åksjukearmband på Apoteket som ska hjälpa mot illamående och åksjuka och jag blev inte åksjuk! Varken på bussen eller tåget. Så jag har valt att tro att de faktist funkar. Kunde till och med läsa min nya gravidtidning på tåget! Det ni:)

Fast vi kom hit vi nio igår kväll har vi redan hunnit en del. Fikade när vi kom och sen blev det bastu för oss båda. Robert bastade sen och hade killsnack halva natten med lillebror och pappa. Kul för grabbarna:)

Vi fick även en hel kasse med presenter till lillen när vi kom! Innehöll massor av barnkläder! Bilder på det får ni se sedan, men allt var verkligen jätte fint:)

Idag åker vi till Roberts mormor och andra släktingar i Pajala. Där blir vi till söndag som planerna ser ut nu.

Hoppas ni har en bra påsk alla:) Kram Kram!


Tävling hos Eva!



tävla hos Eva

DU KAN TÄVLA T.O.M  PÅSKAFTON DEN 11/4  -VINNAREN PRESENTERAS PÅ ANNANDAGPÅSK DEN 13 /4!!

Tävling hos Therese!



"Jag tävlar om ett par valfria barnskor
hos
Knyt an i Therese Blogg
Tävla HÄR du med"

Tävlingen avgörs den 1 maj klockan 21.00

Tävling hos Stilettklackarochbarnvagn!



Tävla HÄR

Tävlingen avslutas sön 12/4 kl 23.59

Tävling hos Edvinsmamma!



"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
ett valfritt plagg värde upp till 300 kr från Gangstar!
 Var med och tävla HÄR du med!"

Vinnaren utses genom en utlottning.
Tävlingen avgörs den 7 maj klockan 18.00

Tävling hos Nikita!



Jag tävlar om ett tjejpaket/killpaket från Rokcefella 
Hos
Nikita
Tävla HÄR du med!

Magbild vecka 24 (23+3) och Påsklov!

Nu har jag påsklov!! 5 härliga dagar i sträck med bara LEDIGT! Det behöver jag! Även om tiden på mitt x-jobb på labbet bara springer iväg och det är riktigt kul! 

Så till middag idag blev det färdig pastasallad från affären. Eftersom vi åker till Kiruna imorgon och hälsar på Robert familj är det ingen idé att köpa nåt som blir stående och gammalt. Och det var någon som gillade pastasallad! Nu har Sparkikus buffat och sparkat i en timme tror jag och det är sååå härligt! Eller så var det de två Dumlekolorna jag åt efteråt som gav honom energi, haha:)

Här kommer veckans magbild:


♥ Vecka 24 (23+3) ♥



Bebismagen har ökat 1 cm sen förra veckan, men midjan går inte längre att mäta för den finns ju knappt kvar!
Glad Påsk på er alla! Stor kram!

Kvällspyssel!

Vi har äntligen kommit igång med vår Babybok! Den blir sååå fin! Än har ingen text lyckats hamna i den, men nu är alla bilder fram tills nu insatta iallafall.
Dessutom har vi satt in alla 2007 kort i ett stort album, också där har vi texten kvar men det går framåt:) Och riktigt kul är det att sitta tillsammans och minnas allt man har gjort!


Framsidan samt klistermärken som ska sättas in.


♥ Lillskrutten ♥


Lycka!

Det är skadligt att träna...

och man kan göra riktigt illa sig (men oftast inte som tur är).
Robert kom hem efter fotbollen i söndags med en rejäl stuckning. Då var det ju egentligen för sent för att linda, men jag lindade foten så han fick lite stöd. Så nu har han haltat omkring här i 2 dar, och imorse var foten fortfarande blå och svullen. Men den är redan på bättringsvägen så snart kan han nog gå normalt igen:)

Min stackare!

Vecka 24, hormonsvacka och fest igår!

Idag går vi in i vecka 24!:)

Kroppen: Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, sk. förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 cm långt, barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.

Igår var vi på fest hos min klasskompis Ida! Innan sjung vi Singstar här hemma och Henke kom också. Kvällen fortsatte på NH och runt ett begav vi oss hemåt. Mina fötter hade fått nog. Men nu är det definitivt slutklackat för min del! I natt vaknade jag först en gång av kramp i vänstra vaden, kände hur det var på väg, hur det krampade och sen hur det gav med sig. Sov några timmar och sen kom nästa krampattack! Men den här gång slutade det aldrig kändes det som!! Bara gnydde och for runt i sängen, stackars Robert måste ju trott att det var nåt allvarligt! Så nu är jag alldeles öm i vaden! Så inga fler kvällar med klackar för min del och sen prova alla tips jag fått om att äta banan, tillräckligt med salt och dricka mycket vatten. Hoppas det funkar.

Robert, jag och fina gravidkulan:)


Robert och Henke på NH!

Igår hade jag dessutom en sån där riktig hormonsvacka. Grät en massa på dagen då jag av en slump råkat hitta en blogg där ett par förlorat sitt barn i slutet av graviditeten. Har annars förbud från Robert och mamma att läsa såna saker, men jag var ju tvungen när jag råkade hamna där liksom.
Sen när jag skulle välja kläder för kvällen och insåg att jag i princip inte hade nånting som funkade på en stor mage och två stora tuttar tänkte jag en hemsk tanke "Jag vill inte vara gravid!" Och i nästa sekund svepte det dåliga samvetet över mig! För det är klart jag vill! Mer än någonting annat! Så då sprutade tårarna igen och Robert fick stå och krama mig en lång stund i hallen och lugna mig med att Walter visst vet att jag älskar honom och att det inte alls var meningen att tänka så, men att det är lätt hänt.

Hoppas ni alla haft en bra helg:)

Nya symtom

Igår när vi skulle tvätta så bad jag Robert kolla tvättråden på min nya amningsbh... Då upptäckte han att det i den vänstra kupan var en alldeles rund och bröstvårtestor ljusgul fläck! Jag hade antagligen läckt lite råmjölk! Känns tidigt....eller?

När jag sen tog av mig strumporna på kvällen hade kanten som skurit in i benet. Alltså att benet och foten verkade lite svullen. Hoppas det bara var tillfälligt. Vill ju inte redan börja svullna om fötterna o så.

Jag har även börjat få kramp i vaderna på nätterna. Än så länge har jag bara haft en ordentlig krampning, men nästan varje natt vaknar jag av att det är på gång... Så nätterna har blivit lite jobbigare. Måste ligga på sidan och sova, annars får jag ont i magen, och jag som har sååå svårt att somna om jag inte ligger på rygg! Men börjar gå bättre, man vänjer sig väl.

Ischiasnerven på höger sida är som vanligt. Oftast helt okey, men ibland har jag så ont så jag haltar omkring.
Men jag ska inte klaga. Mår egentligen ganska så bra, även om man börjar känna av lite småkrämpor. Men mest är det bara helt underbart att vara gravid! Speciellt att sitta eller ligga och klappa på magen och känna hur den lille vänder sig, sparkar och far runt. Tror jag har känt när han har hicka nu! Det är som ett rytmiskt hoppande i magen, inte som en spark eller så men man känner att bebisen rycker till:)

Hoppas ni alla får en trevlig helg! Kramkram!

Urinvägsinfektionen

I måndags lämnade jag in ett nytt urinprov för odling efter att jag avslutet min antibiotikakur mot urinvägsinfektionen. Idag ringde min BM igen och sa att bakterierna inte försvunnit...:( Sen ringde läkaren, så nu har jag ett nytt recept antibiotika som ligger och väntar på Apoteket. Måste hämta det på sjukhuset då det inte fanns på Apoteket här tyvärr. Eftersom de jäkla enterokockerna är resistenta mot det mesta utom ett antibiotikum så får jag den här gången en medicin som egentligen inte används mot UVI. Hoppas att det  funkar ändå.

Ja, ni ser ju alla att magen växer fort! Min navel är endast ett minneblott och har nyligen börjat puta ut. Snart pluttar den väl ut helt:) Annars verkar bebis i magen må prima! Han sparkar och håller mig vaken på kvällarna och om jag vaknar på natten är  det svårt att somna om när någon gör sig påmind hela tiden;)

Nu har jag gjort mina 4 första dagar på ex-jobbet och det går framåt! Riktigt kul faktist! Men långa dagar... så det är skönt att det är fredag imorgon!

Kramkram!


Magbild vecka 23 (22+3)!

Här kommer veckans magbild!:)


♥ Vecka 23 (22+3) ♥


Ser ni den svaga, svaga hormonranden under naveln och neråt?!:)

Tro det eller ej men midjemåttet har ökat 5 cm på en vecka, från 83 cm till 88 cm! Bebismagen har växt 2,5 cm, från 94,5 till 97 cm!
Han växer fort den lille:)

RSS 2.0