Bloggdesign!

Som några av er kanske såg när ni gick in på min blogg har jag börjat ändra lite på designen! Riktigt kul är det men det tar en massa tid att testa olika färger, textstilar o.s.v.
Kanske kommer se lite knasigt ut i början men resultatet tror jag kommer bli bra:) Ni får kika då och då och gärna ge mig tips på hur den kan se bättre ut:)

Imorgon har jag omtenta i Sjukdomslära... känns inte toppen precis. Ska göra mitt bästa som vanligt och räcker inte det, så är det förhoppningsvis inte så mycket som måste läsas in till nästa gång. Det är min filosofi och den funkar för att jag inte ska bli totalt sönderstressad inför tentorna.

På återseende!


Fler snökonstnärer!:)

I lördags var det då dax för firandet av vår 1 års dag. Vi tog bussen ner på stan och hamnade på en kinarestaurang. Mycket god mat, trevligt o mysigt hade vi. Dessutom hade det varit snöskulpturtävling i centrum under dagen. Temat var Astrid Lindgren vilket ju var passande eftersom jag verkligen ÄLSKAR Astrids böcker och filmer baserade på dem.
Jag tycker att sista kortet på Robert i hjärtat var så passande som avslutning på vår kväll:)

273684-117
Ronja Rövardotter och rumpnissarna, denna var nog
min favorit:)

273684-118
Karlsson på taket, flygandes över Umeå!

273684-119
Råttan i Nils Karlsson pyssling. Kommer inte ihåg vad
råttan heter...gör du det?

273684-116
Mitt hjärta i hjärtat, i hjärtat av Umeå;)

På återseende!


Inflyttningsfest, 1 års firande och en massa plugg!

I lördags förra veckan hade jag och Robert den efterlängtade inflyttningsfesten, så där en 4 månader för sent, men den blev iallafall av till slut! Blev en riktigt lyckad kväll och jag hade trevligt, vilket jag hoppas alla andra också hade:)

273684-113
Carro, Jenny och Hanna verkade iallafall ha trevligt!:)

I veckan har det varit hårdkörning i skolan med en massa grupparbeten och så vidare. Igår, fredag, jobbade jag EPP på NH och det var riktigt skoj! Har inte jobbat på NH under hela våren, pga sjukdom och kurser jag ligger efter i, men en fredageftermiddag kände jag att jag klarade av att ge till NH.

I torsdags, den 14 feb, firade jag och Robert 1 år! Det kommer att firas ikväll genom ett restaurangbesök på stan någonstans. Ska bli mysigt:)

273684-115


Resten av helgen kommer ägnas åt skolarbete. Förberedelser inför redovisningar nästa vecka plus en massa plugg inför min omtenta i sjukdomslära nästa lördag.

Trevlig helg! På återseende!

Vi har en konstnär på Stipendiegränd!

Igår när Robert och jag kom från affären stod detta konstverk av snö på gården bredvid vårat hus. Är det inte ett konstverk så säg!? Vi blev i alla fall riktigt imponerade av den anonyma personens skicklighet.
Och jag som tidigare tänkte att jag skulle gå ut och göra en sån där vanlig snögubbe man gjorde när man var mindre, men jag vet inte nu...känns som om klassen på "snögubbar" är lite högre på Stipendiegränd än två stora bollar och en morot till näsa!:P

273684-110
Kvinnan framifrån.

273684-111
Från sidan.

273684-112
Snett bakifrån med barnet i en ryggsäck på ryggen.

På återseende!

24:e födelsedagen!:)

I lördags fyllde jag 24 år! Blev en riktigt trevlig dag, med presenter från Robert, tulpaner av mamma och filmkväll tillsammans med Robert och Jenny här hos oss. Vi åt ost o kex och chips o dip och en massa annat gott att vi fick ont i magen!
Många sms, mail, och telefonsamtal har också gratulerat mig, tack alla:)

På söndags eftermiddagen hade vi lite födelsedagsfika för mig. Danne och Sofia och Stefan från korridoren och Jenny kom förbi. Fick fyra mycket fina skålar av Stefan, en rolig bok av Danne och Sofia och ett jätte fint kort och en chokladask av Jenny! Av Robert fick jag en vegetarisk kokbok som jag redan hunnit prova två recept i och ett nytt blir det imorgon. Fick också tre nya teklypor och ett bokmärke han gjort själv:)

273684-109
Blev den inte fin så säg:) Iallafall blev den god o det är
ju huvudsaken!

273684-108
Mina fina prensenter!

På återseende!

Sista dagen...

som 23 åring. Imorgon fyller jag 24 år:)
Idag skrev jag tenta i hematologi. Kunde allt (eller nästan allt) som ett rinnande vatten kvällen innan. Jag kan inte påstå att det gick dåligt, men vissa frågor hade jag kanske inte förväntat mig... borde ha gått vägen iallafall, men säker kan man aldrig vara. Håller tummarna för att det gick bra, för ännu en omtenta orkar jag inte med just nu.

Ikväll har jag myskväll med mig själv:) Köpte pizza och cola och nu ska jag strax ge mig på smågodiset jag köpte också. Det här är jag värd efter veckans slit i skolan:)

273684-107
Promenad runt Nydalasjön förra helgen.

På återseende!

RSS 2.0