En till tävling hos Agnes!



Jag tävlar om en pärlsammetsfilt och napp i valfri färg från Elodie Details.
Tävlingen sponsras av Barnlycka. Delta hos Agnes du också!

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas fredagen den 29 januari klockan 21:00!


Tävling hos Agnes!



Jag tävlar om ett presentkort att handla för hos Kidmix.
Delta hos Agnes du också!

Tävling hos Sjubarnsmamma!



”Jag är med och tävlar hos Sjubarnsmamma om
en
napp + napphållare och matchande pipmugg från Elodie Details. Tävlingen sponsras av Barnlycka.
Tävlingen avslutas 30/1 kl 21.00. Var med du också!”

Tävling hos Diana!



Nu har du chansen att vinna Yorriks egen gosiga vintermössa hos Diana!
Tävlingen avslutas den 31 januari.


Tävling hos Cheeky



“Jag är med och tävlar om en Canvastavla hos Cheeky i samarbete med Önskefoto.
Tävlingen pågår till 1 februari”


Tävling hos forsmallpeople



Jag är med och tävlar om ett bowlingset på bloggen http://forsmallpeople.blogspot.com Bowlingsetet kommer från Smultronbyn Träleksaker

Tävlingen pågår en hel månad! Från den 22/1 - 22/2 2010


Tävling hos Sandra!



Vinn valfri mössa från Barnpalatset hos Sandra.
Vinnaren dras 1 februari!


Tävling hos Diana!



tävla hos Diana om ett presentkort värde 200kr hos Busbjörnen!
Tävlingen avslutas den 31 januari.


Tävling hos Stilettklackarochbarnvagn!



Jag tävlar hos stilettklackarochbarnvagn

om ett presentkort värt 400kr från Zillstar!


En till tävling hos Himmelohelvete



Tävla hos Himmelohelvete om ett par barnskor i stl: 22/23 från  Skoor.se
avslutas 25 februari!

Tävling hos Himmelohelvete



tävling hos Himmelohelvete tillsammans med familjesmycken.se.

Den 8feb januari kl 00:00 dras en vinnare som sedan publiceras på sidan samt blir kontaktad via mail!

Tävling hos Nikita



Jag tävlar om en valfri body eller tröja ifrån Blingmyname hos Nikita
Tävla HÄR du också!


Tävlingen avslutas den 7februari20.00
Vinnaren utses genom lottning
Lycka till!


Tävling hos Ninninusen



Jag är med och tävlar om en valfri Lundmyr body/tröja från www.tuffatilda.se
Tävlingen finns hos www.ninninusens.blogg.se !

En till tävling hos Diana



Tävla här

Tävlingen avslutas den 27 januari.

Tävling hos Diana



Tävla hos Diana.

Tävlingen avslutas den 27 januari.

Pappagrupp, plugg och ärenden

Idag har PappaRobert och Walter varit på pappagrupp på Öppna förskolan på förmiddagen. Då passade jag på att plugga här hemma. På eftermiddagen har mamma och jag varit runt och fixat en massa ärenden samt handlat. Nu har vi ätit middag och jag ska egentligen plugga lite till... men jag känner mig så trött att jag funderar på att ta kväll... tror det får bli så. Klockan 20 ska vi kolla Outsiders och sen blir det nog en tidig kväll i säng.

Walter sitter helt själv nu! Han satt 30 min alldeles själv idag på Öppna förskolan. Och sen även en stund hemma för att visa mig. När jag sen var iväg bullade Robert upp med en massa kuddar runtomkring utifall han skulle vicka omkull. Tänk att han redan är så stor att han sitter själv!!



Föresten, kan tipsa om ett bra lästips. Förra helgen läste jag ut Camilla Läckbergs Tyskungen. En kriminalroman som var riktigt riktigt bra!! Har bara läst 2 deckare tidigare och läser egentligen hellre böcker baserade på verkliga händelser och liknande men den där boken var spännande från första till sista sidan och gick inte att förutsäga det minst!! Rekommenderas starkt!:)


Söndag hos oss

Tack för alla fina kommentarer i förra inlägget om bilden på mig! Måste ju erkänna att jag är väldigt nöjd med bilderna själv, och extra kul är det ju när andra också tycker att man är fin:)

I förmiddags var Robert snäll och tog med sig Walter ut i vardagsrummet så jag gick sova en timme till. Trots att jag faktiskt sov bättre i natt än vad jag gjort på länge så var det skönt med sovmorgon:)
Efter frukost tog vi en promenad på ca 30 min och sen har jag pluggat resten av dan. Jag har tenta på fredag, den näst sista innan jag får ut min legitimation som biomedicinsk analytiker.

Hoppas ni haft en trevlig helg och att starten på nya veckan imorgon blir bra! Här kommer ytterliggare en av bilderna som togs på mig igår:



Sov gott!


Modell-för-en-dag och en herrelös hund.

Idag var jag med Linnéa och var modell för en dag på The studio här i Västerås i Skrapan. Där blev vi sminkade och därefter fotade. Verkligen kul att få känna sig riktigt snygg och bilderna blev bra. Så bra pass bra att jag var tvungen att köpa några trots att de kostade en hel del... men det tyckte vi att jag var värd efter barnafödande och allt:) Våra respektive var också med och passade de små under tiden. Tack älskling:)
Här kommer en av bilderna:



På bussen på väg ner på stan såg vi en hund som sprang över gatan utan koppel. Den sprang sen på sidan av vägen när vi åkte förbi men då var det 3 personer i närheten så jag trodde det var deras. När vi sen kom fram till Skrapan kom det en kille och en tjej och sa att hunden sprang omkring själv. Den hade då sprungit en bra bit genom stan. Men killen ringde polisen, medans jag och tjejen höll i hunden och klappade den. Den hade halsband så den hade säkert bara smitit från sin matte eller husse. Lugn och snäll var den, men den såg lite rädd ut, vem hade inte varit det? Jag hoppas polisen kom sen och att hunden kom rätt igen, för vi var tvungna att gå till fotografen. Jag undrar hur det gick för den...

Efter fotografering åt Robert och jag god middag på Cafégränden och därefter promenerade vi hem.
Vilken härlig dag vi haft!


BVC-besök

Idag sprängde våran lilla grabb 10 kilos sträcket! 10,120 gram väger han nu och han är 68 cm lång. Det var även läkarundersökning och allt var bara bra. Han skulle också ha fått 5 månaders vaccineringen men eftersom han inte var riktigt kry så får den vänta tills han är helt frisk. Han var nämligen riktigt dålig i måndags, jätte snoring, hostade, nös och hade dessutom feber. Men febern var borta till tisdagen, onsdagen var han bara snorig och idag var han riktigt bra! Men läkaren tyckte han fortfarande var lite rosslig och röd i halsen så det var bäst att vänta.

Nu är Robert och Walter hos Roman (och Michelle?) och jag ska precis till att äta lunch och sen ska jag passa på att plugga i lugn och ro. Trevlig torsdag på er alla!

Vår helg ute i stugan.

I fredags åkte vi ut till stugan. Första besöket det här året och första övernattningen den här vintern.


Mamma och Robert på bondgårdens fyrhjuling. Hasse hämtade oss och jag, Walter, Scooby och packningen åkte på släpet.


Framme! Robert har fått fyr i öppna spisen, mamma tände i vedspisen, jag skottade och Walter höll värmen framför brasan i sin mysiga och varma overall.


Mormor Eva fixar mat, glatt påhejad av Scooby och Walter är fullt upptagen med sin bitring i vagnen.

Mys med pappa framför brasan.


Promenad runt ön och Walter åker pulka för första gången!


Det gillade han!!:)


Jag & Walter.


Gladakillen ska bytasom till pyjamasen...


Och här det färdiga resultatet!:)


Matvanor

Walter har lite smått börjat med smakportioner. Och han gillar det! Först var han lite skeptisk och visste inte riktigt hur han skulle göra med tungan, det mesta for ut. Men nu har han fått in tekniken och han lutar sig efter skeden och gapar när man matar honom:)

Hittills har han gillat allt som erbjudits. Varje kväll äter han banangröt och dricker någon slags fruktdryck till det. Han har också provat:
potatispuré
morotspuré
potatis/palsternackspuré
mangopuré
päronpuré
katrinplommonpuré
mosad banan


Han är så söt när han äter och kladdigt blir det! Spelar nästan ingen roll hur man än försöker hålla kladdet till haklappen och hushållspappret så har man gröt och puré lite varstans! Både pojken och mamman skulle behöva duscha ikväll efter kvällsmatningen:)

I fredags förra veckan blev Walter 5 månader! Måste ju också berätta att när vi kom i lördags efter 3 veckor hemma hos Roberts familj med en massa god mat och godsaker samt läsk, trodde jag att vågen hade stuckit iväg. Men istället för att visa mer (eller iallafall samma vikt) hade jag gått ner 3 kilo! Utan en enda promenad under julledigheten! Hur nu detta gått till!? Men nu är jag nere på samma vikt som jag hade när vi plussade den 22:a november 2008. Jag ska iallafall börja träna lite smått nu, för en vältränad och stark kropp behövs ju alltid.


Walter har på sig sin Rollings stons body som vi köpte till honom när han låg i magen. Det är storlek 9-12 månader och vi trodde att den skulle vara perfekt till våren/sommaren när han börjat krypa/gå, men tänk, då visste vi inte att vi skulle få en STOR fin kille:)


Och här i sin snygga tröja som han fått av mamma och pappa, innan vi gick till Öppna förskolans babygrupp för första gången i år:)


Bildkavalkad på Walter!:)

Här kommer några bilder som vi tagit under den senaste veckan på vår Skatt!


Walter i barnstol när jag och Robert fikade på kafé Safari i Kiruna. Han satt och gapade i säkert 15-20 minuter! Kanske trodde han att han skulle få smaka, men roligt såg det ut:)


Walter i sina mysbyxor han fick i julklapp av gammelmormor (var en jättesnygg huvtröja till) samt Nalle Puh tröjan han fick av Eva och Harry. Nalle Puh håller i ett W, så det är klart det är Walters tröja:)


Omringad av en massa leksaker! Han satt länge och drog i alla leksaker han kunde nå! Paradiset för en liten kille:)


Satte honom i babysittern i måndags och när jag vände mig om hade han rest sig upp till sittande! Så nu...


... fick gåstolen komma fram! Vi hade inte tänkte köpa någon sån men eftersom den följde med när vi köpte andra saker på blocket i somras så var det klart att vi tog hem den. Och den funkar jätte bra! Walter sitter så fint i den, risken att han ramlar ut är inte stor och han tycker det är jätte kul! Än så länge kan han bara backa men snart kommer han nog framåt i den också:)


Leker med en av sina julklappar från farmor och farfar.


La honom på golvet en stund och då upptäckte han bebisen i spegeln! Ser ni vad glad han blev?:)


Dagens Walter, innan vi for ut med mormor Eva och storhandlande bland annat.

Dopet av Walter!

Den 29:e december hade vi ju dop för Walter i Kiruna kyrka. Jag tror vi blev 16 stycken tills slut allt som allt, trots att magsjuka hade gått i olika perioder bland alla. 6 stycken kunde inte komma av just den anledningen. Men det var jätte trevligt och fint iallafall och Walter fick en massa fina presenter samt pengar och var så klart stjärnan hela dagen:)


I kyrkan hela familjen.


Walter i den fina dopklänningen som även pappa Robert döptes i.






Doppresenterna! Han fick en handgjord träkosa med sitt namn och dopdatum på. En lyckopenning med namn och födelsedatum på. En fotoram. En sparbössa. Sked och gaffel. Hängare, skål, tallrik och kopp med bilar på. Sen fick han också pengar och fina dopkort!

Ishotellet i Jukkasjärvi!

Den 30:e december var jag, Robert och min mamma till Ishotellet i Jukkasjärvi. Det var hur häftigt som helst! Just den dagen var det dessutom minus 33 grader och det gjorde det hela ännu lite mer exotiskt! Det var till och med så kallt att batteriet i kameran tog slut mycket fortare än det annars gör, men vi hann i princip ta bilder på allt vi ville. Här kommer ett litet axplock. Klicka för att få bilderna större:




Lampor i taket.


Robert och mamma vilar sig.




Baren


En av de designade sviterna.


Den här sviten heter "Rest in the nest".


Också en av sviterna.




Kristallkrona av is (så klart:))


En annan svit.


Den här sviten heter "Dockhuset". Här hade inte jag vågat sova iaf!!


Vilar mig på en av issofforna:)

Tillbaka i Kiruna igen.

Igår kom vi tillbaka från Pajala till Kiruna igen. Vi hann fira Roberts mormor som fyllde 70 år. Dessutom firades det nya året in och mitt i natten (efter att ha matat Walter en sista gång) åkte vi till en fest. Det var hos Roberts två kusiner och den enas flickvän och vi tjejer satt och pratade och hade riktigt trevligt medans killarna festade och pratade gamla minnen:)
En sväng över till Finland hann vi också med igår, innan jag körde oss tillbaka till Kiruna. Idag kom Roberts föräldrar och lillebrorsa tillbaka också, så ikväll bastade Robert och jag läääänge! Så skönt:) Walter var med i början innan det blev varmt och fick bada i badbaljan och åh va skönt han tyckte att det var!! Han sparkade så det riktigt plaskade över! Han kommer nog bli ett litet vattendjur precis som sin mamma (i allafall var jag det när jag var liten:)).

Walter har varit sååå duktig hela tiden! Han är så nöjd med livet. Under mormorns fest var han i 16 olika famnar i flera omgångar och det gick hur bra som helst! Däremot märktes det nu när vi kom tillbaka och det blev lugnt igen, att han var trött. Inte så konstigt kanske, många intryck att bearbeta när man är så liten.


Walter i famnen på Ida, Roberts kusins flickvän.


Och i Marias knä:)


Walter imorse när vi låg och drog oss och myste i sängen:)

RSS 2.0