Julen 07 i Kiruna!

Julveckan här i Kiruna har verkligen rasat iväg! Imorgon är det redan dax att åka ner till Västerås! Men jag har haft det jätte bra här, lååånga sovmornar, ätit en massa gott, blivit ompysslad och fått en massa fina julklappar tillsammans med Robert! Jag har levt som en prinssessa helt enkelt!:)
Imorgon är det Hjalmars dop, sedan blir det tågresa i 20 timmar, d.v.s. först grinar Hjalmar sedan grinar vi.

273684-80
Robert och jag julafton. Robert har sin julklapp på sig, halsbandet, och jag fick örhängen och halsband som jag har på mig.

273684-81
Hjalmar med sin julklapp från oss, Tiger! Ses ofta i munnen på Hjalmar:)

273684-83
Malin på krogen Ferrum i Kiruna! Här stänger krogen kl 3! I lilla Kiruna av alla ställen:P

273684-83
Mowgli gör uppror!

273684-82
Stolt morbror med lille Hjalmar!

På återseende!  /Mowgli & Kägglan

Jullov!

Då har det då äntligen blivit jullov! Men så fort hösten gick! Den bara svischade förbi... Alla kurser godkända förutom den sista... Så den 12 januari har jag omtenta i immunologi. Och veckan efter det är det tenta på pågående kurs i Sjukdomslära. Och däremellan ska en hemtenta in efter nyår... Så ja, du hör ju hur mitt så kallade lov kommer bli... Men men, är inte så mycket att göra åt. Jag slipper iaf gå upp tidigt varje morgon, sitta i skolan hela dagarna och kan istället göra lite som jag vill, och bara det känns väldigt skönt.
På fredag åker jag och Robert tåg upp till Kiruna där julen ska firas. Ska bli spännande och kul att få åka bort lite och träffa Roberts familj och att dessutom få fira jul med Robert:) Där blir vi ca en vecka och sedan bär det av med det miljövänligaalternativet igen till Uppsala där mamma kommer att hämta oss, så där en 17 timmar senare, vilket är tiden det tar... Ujuj, men vi har liggvagn iaf och jag ser, tro det eller ej, framemot att få åka tåg så länge:)
Sen blir det alltså en vecka över nyår hemma i Västerås.

Mycket resande och en hel del plugg, men lite avkoppling o härlig ledighet ska jag också ha:)

Stressa nu inte för mycket de sista dagarna innan julafton. Det blir jul i år ändå, jag lovar.

273684-78
Under en promenad till MAXI i vintras.

På återseende!

Omtentan i Molekylärbiologi godkänd!

Måste bara blogga lite snabbt om att jag idag fick tillbaka min omtenta i Molekylärbiologi. 51,5 av 61 poäng dvs 84% rätt, så känner mig bra mycket nöjdare än jag vågade hoppas på! Känns så skönt att vara ifatt igen! :)
Så nu har jag lovat både Robert och mamma (och mig själv) att tro lite mer på mig själv, för tydligen är jag inte så dum som jag ibland tror:P

På återseende!

Brända Bockens Gasque 2007!

Igår ägde då Brända Bockens Gasque rum för 16:e året i rad! Var med även föregående år och det var minst lika roligt i år! Sittningar med nationen är alltid extra kul! Mycket traditioner, väldigt god mat (4 rätters:)), trevligt folk och alldeles, alldeles underbart!
Kvällen började med en lätt förfest med Stefan hemma hos oss.
Sedan bar det av till ängarna vid universitetet där vår fina bock eldades upp.
Under sittningen fick vi alla en varsin mindre bock, så senare under kvällen blev alla som små barn igen o det eldades bockar både här o där utanför NH!


273684-71
Stefan och jag innan vi ska gå.

273684-72
Vår fina bock som snart är en askhög blott...

273684-74
Tänt var det här!

273684-73
Den brann bra i år!

273684-75
Einar o jag i baren.

273684-77
Till bords. Här syns också bockarna som senare blev
 till sot...de flesta iallafall

273684-76
Pyromaner är vi allihopa! Jag däremot sparade min fina
bock, han ska då inte behöva sluta som dessa stackare:(

På återseende!

RSS 2.0