Pampers Activ Fit

Jag hade turen att bli utvald av Buzzador för att prova Pampers nya blöja på Walter.
Blöjan är väldigt mjuk och tunn vilket gör att den är bekväm för honom samt att den gör det lättare för honom att röra sig som han vill. Jag tycker också den har hållt tät riktigt bra. Det negativa är däremot att allt kiss hamnar som i en klump som hänger ner... inte så optimalt tyvärr.

Jourläkaren (igen), jobbet och BIL!!

Ja, veckorna när man jobbar bara försvinner. Och på helgerna prioriteras annat än datorn här hemma. Men jag kan ju ge er en liten uppdatering.

Förra inlägget handlade visst om när vi var till jourläkaren med Walter på lördagen för tre veckor sedan. Gissa vad vi gjorde i lördags också? Japp, jourläkaren igen. Walter blev frisk efter förra penicillinkuren. Men i måndags fick han rosslig och slemmig hosta plus att han blev snorig. På onsdagen hade han 38,2 så då fick det bli hemma från dagis. Men under torsdagen och fredagen var han svalare. Men när jag kom hem från jobbet i fredags kl 18 hade han 38,9 graders feber och vid 22 tiden 39,8. Hela lördagen blev han bara sämre och sov hela eftermiddagen. Så vi ringde sjukvårdsupplysningen och så fick vi en jourtid 20.45 på lördagkvällen. Och japp, det blev penicillin den här gången också. I vänstra örat hade han öroninflammation och i det högra var det på gång att alltså bli dubbelsidig öroninflammation. Stackars lilla killen! Inte konstigt att han gråtigt så mycket på nätterna, varit en riktig liten famnpojke och allmänt kinkig. Däremot inte visat minsta tecken på ont i örat, men det kunde visst vara så att de inte visar men ändå har ont. Men hans feber som försvann och sedan kom tillbaka var tydligen karakteristiskt för öroninflamnmation. Så nu blir det till att vara hemma från dagis nästa vecka igen.

Nu har jag hunnit jobba 3 hela veckor på nya jobbet utan att själv ha varit sjuk också (vi har sån tur att Walters mormor har kunnat vara hemma med honom när han varit sjuk hittills). Trivs riktigt bra på labbet, dagarna går jätte fort och folket är trevliga:) Däremot gillar jag inte att pendlingen tar så mycket tid... Själva pendlandet har jag kommit in i nu och det funkar riktigt bra, men dagarna blir väldigt långa (först buss, sen tåg och sedan cykel). Går hemifrån strax efter 6 på morgonen och kommer hem strax för 18 på kvällen. Men men, jag är bara väldigt glad över att jag fick ett jobb så det får gå:) Jag har tur som har en sån bra sambo som ställer upp och hjälper till extra mycket och en mormor som hjälper oss en massa.

Igår blev vi äntligen med bil!!! Det blev en Volvo V50 2,4 kinetic (170) -08. Robert var iväg och kika och provkörde den sen hit så jag fick prova också, eftersom vi inte kunde följa med hela familjen. Så nu vet man aldrig vart vi dyker upp!:)

RSS 2.0