Härlig vecka och roligt slut!:)

Den här veckan har jag verkligen fått mycket gjort! Eftersom jag hela veckan innan låg sjuk i hög feber, blev det till att jobba desto effektivare denna vecka. Har under veckan bl.a laborerat 2 gånger med Ida, skrivit våran labrapport, gjort mitt case, haft en redovisning jag låg efter med, haft möte med en lärare plus de vanliga föreläsningarna. Kanske inte verkar så mycket men det är det. Känns skönt att beta av lite efter hand. Veckan slutade mycket trevligt också. I fredags kom Roberts brorsa Danne med sin tjej Sofia hit och vi hade raclettemiddag vilket blev mycket lyckat och väldigt gott! Sedan spelade vi TP i 4,5 timme:)

I lördags var det bara upp o diska för kl fyra kom klassen hit på Singstarförfest innan våran Återspark på Villan med temat: "Klä dig efter din hatt". Mycket lyckat tema och kvällen var väldigt trevlig!

I söndags strålade solen och jag och Robert tog en skön långpromenad tillsammans.

Dessvärre fick jag i torsdags, två dar efter sista penicillintabletten, tillbaka min envisa hosta... Och i söndags kväll kände jag mig hängig och hade dessutom lite feber visade termometern... Så i natt har jag hållit både mig och Robert, och säkert våra grannar också, vakna halva natten. Inte kul alls... Så idag ringde jag vårdcentralen för o höra mig för om det kan vara så att alla baciller kanske inte dog av penicillikuren, men hon tyckte jag skulle avvakta och hålla koll på febern...

Känns faktist lite jobbigt. Jag som var så på gång igen! Har dessutom tenta på fredag så nu är det bara o kurera med honungsvatten och hostmedicin. Det kanske är influensan iallafall...?

Här kommer iallafall några bilder från i lördags:) Alla i klassen är med på åtminstånde ett kort. Håll till godo!

273684-97
Malin som soldat!

273684-105
Moa i finhatt och Ida som cowboy!

273684-103
Sandra som sjungande golfare!

273684-102
Hanna som pirat.

273684-101
Simon från Mekkiko:)

273684-104
Olle var Emil i Lönneberga! Mycket fyndigt!

273684-99
Jag o Ida under sittningen!

273684-100
Malin, Ida, Johanna och Marina! Jag kunde tydligen inte
nöja mig med en hatt här;P Papphatten är mitt pris som
Årets Fadder! Mycket hedrande:)

273684-106
Jag och Jenny som Miss Universum. Klart man inte kunde
hålla sig från o pussa lite på nån som är så fin!;)

På återseende!

På benen igen...typ...

Oj, vilken pers! För er som inte vet har jag legat sjuk, riktigt sjuk, sen i fredags. Kan försöka ta det från början:
I fredags kände jag mig jätte taggad inför pluggandet och tentan i sjukdomslära fredagen därpå. Jag kom hem vid lunch, åt, diskade undan så det var gjort inför helgen. Sedan skrev jag min del av case arbetet och gjorde min studieförsäkran till CSN.
När allt detta var gjort kom Robert hem. Vi kollade lite på tv innan vi skulle laga mat. Men sen var jag sååå trött! Orkade inte ta mig ur fotöljen! Till slut värmde jag en pizzabit som jag fick i mig.
Robert tyckte det var varmt inne men jag frös.
Tog febern, och den var nästan 38 grader. Äsch, är väl bara trött efter veckan tänkte jag o la mig. Men under lördagen steg febern till 39,4 och pendlade upp o ner, kroppen värkte någe hemskt och jag fick hosta.
Likadant på söndagen.
På måndagen ringde jag läkaren. Hade en sänka på 142. Den ska vara under 10. Så nån bakteriell infektion hade jag i kroppen. Fick pencillin o hostmedicin. När jag kom hem hade jag 40,0 i feber! Inte undra på att jag aldrig har mått så dåligt och turen till läkaren var helt fruktansvärt jobbig.
Under tisdagen mådde jag lite bättre, febern runt 38,4-38,8.
Men idag bara 37,3 på morgonen! Jippi! Men jag är långt ifrån pigg. Allt går sakta, jag orkar ingenting och känner mig fortfarnade alldeles yr. Har iofs inte ätit sen i fredags, så nu ska jag försöka få i mig lite energi.
Men hela min plan om att plugga till tentan i 7 hela dagar försvann. Idag ska jag försöka mig på, får se hur mycket jag orkar. Man kan aldrig planera för en sjukdom, speciellt inte när den kommer så här fort och aggresivt.
Nu gäller det bara o bli frisk, komma igång igen och komma ifatt i skolan.

Måste tacka min underbara Robert som tagit hand om mig på bästa sätt de här dagarna! Jag älskar dig!

Så nu vet ni kära läsare, varför jag varit lite frånvarande ett tag, men jag lever iaf!:) Men i måndags tvivlade jag nästan i feberdimmorna...

På återseende! /Malin

Vänner

Vad skulle man göra utan sina vänner? Iallafall skulle livet inte vara lika roligt. Den här fina mugg fick jag av Jenny i julklapp innan vi åkte hem före jul. Det kom som en överaskning och jag blev verkligen jätte glad! Texten som står på stämmer så bra! Känner likadant vännen:)
Ni som inte fick plats i ramen på kylskåpet ska inte vara ledsna, ni finns på speciella platser i mitt hjärta:) Ingen nämnd, ingen glöm...

273684-96

273684-95

273684-94
Jenny, Jag, Moa och Ida

På återseende!

Nyårsafton 07 i Västerås!

Då var vi då hemma i Umeå igen. Den 29:e dec tog vi då tåget ner från Kiruna till Uppsala, vilket gick lättare än vi hade föreställt oss. Där hämtade mamma och Scooby oss och sedan bar det av till Västerås och kinamaten vi så länge hade längtat efter!
Dagen efter var det nyårsafton som firades enligt tradition hos Rickard och Tottis och det blev en riktigt trevlig tillställning med poker, fotografering, champange och fest!

Resten av veckan har vi mest tagit det lugnt, hälsat på farfar och lite andra bekanta.
En o annan film har avverkats och en sväng på stan hann det också bli.
Ett mycket trevligt lov som tog slut alldeles för fort som vanligt.

273684-91
Bamsekram i badrummet med mamma:)

273684-93
En riktig pokerhaj på nyårsafton var jag!

273684-92
Robert och jag vid tolvslaget!

273684-89
Så här dricker min kära katt Trisse! Han är inte riktigt som andra katter... Han dricker BARA under kranen när vattnet rinner, riktigt färskt ska det vara:) Dessutom genom att dra tassen igenom o sedan slicka på den! Men jag tror han mest tycker det är roligt:)

273684-90
Molly har en lite mer avslappnad stil än de flesta:)

På återseende!

RSS 2.0