Roligheter i juni!

Nu har nästan hela juni svischat förbi! Förutom att vi har börjat jobba på Strömsholmsdjursjukhus respektive ABB, tänkte jag visa med en sammanfattning lite av allt det vi har hunnit med sen vi kom hit till Västerås!


I väntan på att mamma ska hämta oss i Uppsala.


Rhapsody in Rock i Västerås (8 juni). Födelsedagspresenter i efter- resp. förskott från mamma!


Promenad runt ön med Scooby:)


Jag och Robert på "Antons krog" i Trosa dit vi åkte helgen 13-14 juni för att kolla på min barndomsvän Boby och hans tjej Jossans cabareé på hennes föräldrars krog. I uppträdandet var även tre till med. Vi tältade i Jossans trädgård och vi hade verkligen en toppen helg där! Maten på kvällen var fantastiskt god! Och uppträdandet var jätte bra!

 
Boby in action!        Robert och Boby. På lördagen var det stor marknad i Trosa, dit vi gick och hittade lite smått och gott.


Midsommarafton på Almö-Lindö. Som traditionen bjuder spelade mamma och jag på traktorsläpet för alla ungar :) Och senare även runt majstången.

 
Dansbanan på kvällen:) I år var det riktigt ös och mycket folk! På natten var den några som badade på Östra bryggan:)


I lördags 28 juni var det Folkparkskväll på Lögarängen här i Västerås. En massa gamla svenska rockartister från när mamma var ung, Och vi följde med. Och vi har inte haft så kul på länge som vi hade i lördags! Först var det mexikanskbuffé och vi träffade en massa gamla bekanta till mig o familjen. Och sedan röjde gamlingarna på scenen! De hade mer energi än många 20-åringar kan jag lova! Som Robert sa: - Vi är födda i fel årtionde!
Från vänster till höger: Burken, Rock-Olga, Rock-Ragge och Little Gerhard.

På återseende! ♥

Inte kul det här...

Som jag skrev i förra inlägget så var jag på väg och bli sjuk...och det blev jag! Var tvungen att sjukskriva mig i torsdags förra veckan, och trodde naturligtvis att den extra lediga dagen i och med midsommarafton, plus lördag och söndag skulle räcka för att bli bra. Men icke. Har nu varit hemma från jobbet även måndag, tisdag och onsdag men imorgon tänker jag gå, även fast febern stiger så fort jag gör nånting! Locket för örat är ju nästan borta och snorar gör jag ju i mycket mindra skala, och hostan är nästintill borta. Så då är jag väl frisk då?!

Känns bara så trist att få mitt drömsommarjobb och i princip börja med att sjukskriva mig! Jag var rätt naiv första dagen när vår chef berättade vart man ska ringa om man bli sjuk. Äsch, tänkte jag, har aldrig sjukskrivit mig tidigare så varför nu? Det fick jag visst äta upp bara 3 dagar senare...

Tråkigt inlägg det här, hade tänkte skriva om allt roligt vi hunnit med också sen vi kom ner till V-ås men det får helt enkelt vänta lite. För nu är det snart dax för sängen.

På återseende!

I Västerås

Ja, vi har nu kommit hit för er som undrar, och vi lever och mår bra:) Tiden har gått så fort, vi har hunnit med att vara på ön, sett Rhapsody in Rock, bilat till Trosa och hälsat på min barndomskompis med flickvän samt famijer, och mycket mer! I måndags började jag på mitt sommarjobb på Strömsholmsdjursjukhus och trivs toppen bra!! Berättar mer sen;)

Men nu måste jag skynda iväg igen. Håller på att bli sjuk igen också:( men håller tummarna att jag slipper.

Under tiden ni väntar på att jag ska uppdatera igen, kan ni alltid besöka Roberts blogg, http://kaegglan.blogg.se. :D

På återseende! ♥

Sommaravslutning med mera:)

Så var då det andra året på Biomedicinska analytiker programmet avklarat! Klassen firade detta med grillning, vollyboll-spel samt brännboll i tisdags. Självklart offrar man sig för laget och det resulterade i ett par trasiga byxor för min del! Men kul hade vi, en riktigt bra avslutning fick vi till!

273684-231

I veckan kom sommaren på riktigt hit till Umeå! Igår blev därför årets första riktiga solning. Och då såg vi detta:
Inte bara människorna blir kära på våren.. ;)
273684-226
Nuppande nyckelpigor;)

Idag klarade vi inte riktigt av att städa och packa som det var tänkt...jag menar, 30 grader i skuggan! Så det blev promenad vid älven, fram och tillbaka stan.
273684-228
Robert ♥ Malin

273684-227
Obligatoriska kortet! 5:e juni 08

Om ni vill jämföra tidigare kort, klicka på länken så kommer ni till inlägget.
http://malinlj.blogg.se/2008/may/sondagen-den-4e-maj.html

 
Före                           Efter

Nu har jag klippt Robert inför sommaren och måste säga att det blev rätt bra! Nu ska vi sätta fart på riktigt med städningen och packningen, för imorgon åker vi till Västerås!

På återseende! ♥


Brännbollsyran 08!

Så har Brännbollsyran 08 gått av stapeln! Och vilken yra det blev!
Två vunna matcher av fyra var ett riktigt bra resultat, om man jämför med förra årets...hmm...:p
På kvällen blev det grillning med gänget och sedan drog vi runt och kollade läget (kaoset) på Fysikgränd. Blev ändå en hyfsat tidig kväll för mig och Robert, eftersom jag hade hållit igång sedan 8 den morgonen.

Lördagen ägnades åt återhämtning och om jag inte riktigt kände mig som en pensionär på fredagen så gjorde jag det definitivt på lördagen!! Rullade praktist taget ur sängen och staplade runt som en stel pinne hela dan, ajaj vilken träningsvärk!
Senare igår träffade jag min vän Martin från Luleå. Över ett år sedan vi sågs senast, men han är en sån där vän som man har kvar även om man inte ses och hörs så ofta:)

273684-221 
2008 "Hips To Be Square"     

273684-220
2007 "Visst, Super Mario"        
                                                                      
273684-222
Ett trött men lyckligt lag efter två segrar och två förlorade matcher. En pensionär har irrat bort sig på detta kort, men istället har två tillkommit:)

 
Lite bränd...eller lite och lite...det sura är att jag hade med solskyddsfaktor, men eftersom det hela tiden blåste lite kände man inte att solen tog utan det var snarare lite kallt. Och då gick det så här:) 

273684-225
Och, nej jag är inte generad, jag är solbränd! Med betoning på BRÄND!

På återseende! ♥


RSS 2.0