Tillbaka i Kiruna igen.

Igår kom vi tillbaka från Pajala till Kiruna igen. Vi hann fira Roberts mormor som fyllde 70 år. Dessutom firades det nya året in och mitt i natten (efter att ha matat Walter en sista gång) åkte vi till en fest. Det var hos Roberts två kusiner och den enas flickvän och vi tjejer satt och pratade och hade riktigt trevligt medans killarna festade och pratade gamla minnen:)
En sväng över till Finland hann vi också med igår, innan jag körde oss tillbaka till Kiruna. Idag kom Roberts föräldrar och lillebrorsa tillbaka också, så ikväll bastade Robert och jag läääänge! Så skönt:) Walter var med i början innan det blev varmt och fick bada i badbaljan och åh va skönt han tyckte att det var!! Han sparkade så det riktigt plaskade över! Han kommer nog bli ett litet vattendjur precis som sin mamma (i allafall var jag det när jag var liten:)).

Walter har varit sååå duktig hela tiden! Han är så nöjd med livet. Under mormorns fest var han i 16 olika famnar i flera omgångar och det gick hur bra som helst! Däremot märktes det nu när vi kom tillbaka och det blev lugnt igen, att han var trött. Inte så konstigt kanske, många intryck att bearbeta när man är så liten.


Walter i famnen på Ida, Roberts kusins flickvän.


Och i Marias knä:)


Walter imorse när vi låg och drog oss och myste i sängen:)

Kommentarer
Cintya - Haileys mamma skrev:

Men gud så sööööt han är på sista bilden!!! =)

Han har verkligen blivit stor nu. Visst går tiden alldeles för fort!? Det känns som att det kommer gå ännu fortare över våren och helt plötsligt ska man inte få umgås lika mycket med sitt barn och då ska man börja jobba.. Usch!

2010-01-04 @ 10:23:49
URL: http://cintyas.blogg.se/
Monica&Theodor skrev:

Ingen fara, man hinnr inte allt när man e mamma :D

2010-01-05 @ 07:15:31
URL: http://theobeosmamma.blogg.se/
Therese ISAKS mamma skrev:

Så fina ögon han har=) och så tiden går sbabbt=) är nästan hemskt- våran plutt blir 10 månader.. tycker det var inte så längesen vi fick honom0)

2010-01-05 @ 10:43:57
URL: http://www.kanintelevautan.blogspot.com
Josse skrev:

Hej! Ja visst är sjalen fin, jag är helt kär i den :) Jag tycker absolut du ska göra en årsresumé, skulle vara intressant att läsa! Han ser ut att vara en glad kille Walter :) Kramar

2010-01-05 @ 20:22:32
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Madde, mamma till Melker. skrev:

Tack så mycket :)



Ja, tiden verkligen rasar iväg. Det slog mig igår när jag fick veta att han måste börja dagis till hösten. Min bebis hallå, han kan inte gå på dagis :P

2010-01-06 @ 10:30:19
URL: http://enolsson.blogg.se/
Lina skrev:

detsamma! :) verkar som ni också haft det bra i jul och nyår :)

2010-01-07 @ 00:40:02
URL: http://pinkelina.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0