Feberkillen:(

Tack för alla era gratulationer!:) Känns riktigt spännande det här med jobbet!

Walter har fortfarande hög feber... Han ligger runt 40,0 och pendlar lite ner o upp hela tiden. Vi ger honom alvedon och då går febern ner till 37,5-38,5 nånting. Han är lite hängig så klart, men både i torsdags och fredags på dan så har han lekt och hållt igång. Han vill inte äta så mycket, men dricker både vatten och välling, så vätska får han iallafall i sig. Kanske är det 3-dagars febern? I så fall borde det ge sig snart... Hoppas på det. Det är så hemskt när han bara gnyr hela natten och är het som en liten kamin:(

Kl 6 hade han 39,9 graders feber. Då fick han ny blöja och välling med alvedon. Så nu har han somnat om så skönt bredvid pappa sin. Lite mysigt att ha morgonen för sig själv faktiskt, så de får sova där inne tills de vaknar:)

Trevlig lördag allesammans!

Kommentarer
Becky skrev:

Det var verkligen hemskt, de sög rent hennes näsa och hon bara skrek och skrek.. Ibland så blev hon helt tyst och då såg man hur hon klöktes efter luft för hon hade så mycket slem i halsen. Hon hostade massor länge och man kände sig så kass som inte kunde göra något för henne :(Hoppas att din kille mår bättre idag och snart är helt frisk!Kram!

2010-08-29 @ 09:30:05
URL: http://smuk.blogg.se/
teddy skrev:

Ja man kommer nog alltid att oroa sig som du skriver.

Det gäller kanske att tagga ner lite så man inte överför det på lilla vännen. Jag ska försöka iaf men det är svååååårt.

Hoppas ni mår lite bättre ikväll.

Trevlig fredag.

kramis

2010-09-17 @ 22:16:25
URL: http://caitlin.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0