Uppdatering

Har inte just nu så stor lust eller ork att uppdatera bloggen, men vi mår alla 3 bara bra:) Här kommer iallafall en snabb sammanfattning:

Under helgen förra veckan hade vi besök av min bästa vän Jenny från Umeå! Walter och "moster"Jenny fann varandra snabbt! Lika snabbt som hon och mammaMalin gjorde en gång för snart 3 år sedan... Vi saknar dig massa vännen!!

onsdagar går vi på Babymassage med Walter som Öppna förskolan ordnar, helt gratis! Det är jätte trevligt och Walter tycker om att bli masserad:) Sedan får vi i läxa att massera honom till nästa träff. På onsdag har vi den 4.e träffen av 5.

På onsdag ska vi även på BVC med honom. Sköterskan var sjuk förra veckan, så nu har vi inte varit där på ca 3 veckor, blir spännande att se hur mycket han har växt.

Imorgon tisdag är det den sista träffen av två i Första Hjälpen (inriktad på barnolycksfall) som också den anordnas av Öppna förskolan. Man betalar bara för fikat så det är verkligen jätte schysst! Riktigt bra att fräschaupp minnet, man har ju lärt sig en gång i tiden när jag var Första hjälpare genom Röda Korset men det är aldrig fel med repetition.

Snart kommer det dessutom startas en föräldrargrupp med barn som är födda ungefär samtidigt. Blir kul att träffa fler föräldrar med småttingar i samma ålder som vår:)

Babygruppen som är på Öppna förskolan tisdagar och torsdagar har vi besökt några gånger. Walter har varit yngst alla gånger men aldrig minst i storlek:)


Hoppas ni alla mår bra:) Kramar från oss!


Kommentarer
Mindy skrev:

Godmorgon gumman..Allt är bra med mig & skönt att höra att allt är bra med dig med.Ha en skön tisdag.kram kram

2009-10-13 @ 09:28:45
URL: http://blondis81.blogg.se/
Jenny W skrev:

Jag saknar er så mycket också!! Önskar att vi kunde få träffas jämt! puss

2009-10-13 @ 09:59:52
tilda - änglamamma till Liam skrev:

tack..

2009-10-13 @ 12:52:04
URL: http://tiiiildas.blogg.se/
Cintya skrev:

Skönt att höra att allt är bra hos er. Kan tänka mig att han växt massor. Det hinner hända rätt mycket på 3 veckor. Må bra. Kramar

2009-10-13 @ 17:01:06
URL: http://cintyas.blogg.se/
Maria skrev:

Walter har visst ett fullspäckat schema :) Nej men kul att det anordnas så mycket av öppna förskolan (så är det inte här). Jag skulle också vilja gå på en första hjälpen-kurs med barnolycksfall..

Kram!

2009-10-13 @ 20:20:08
URL: http://desmasakerna.blogspot.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0