Slut-nappat!

Kom på att jag har glömt berätta att Walter har slutat med napp! Han hade ju ett jätte stort sugbehov i början och började med napp redan andra natten på BB. Men när han nästan var 3 månader (veckan innan ungefär) så slutade han använda napp! Så fort man stoppar in den i munnen spottar han ut den igen! I och för sig är det ju ganska skönt att slippa springa och stoppa in den när den ramlar ut, men samtidigt så tröstar inte så mycket annat än mammas tutte när han är kinkig. Dessutom tycker jag att barn som använder napp är så himla söta! Men vi har ju världens sötaste iallafall!:)


Kommentarer
Nadja skrev:

Han kanske vill ha napp igen sen? Det vet man aldrig :D



Ja de är så skönt med diskmaskin, känns som att de enda man gör här hemma ibland hehe men nu slipper jag diska! Weee

2009-11-16 @ 23:04:29
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Malin L skrev:

Det är ju så himla olika det där med napp. Mattias tog aldrig napp, men sög på sin egna underläpp istället. Johannes hade napp tills i somras då vi slutade när vi fick reda på att han hade så många hål i tänderna och en del av problemet var nappen som skaver av emalj. Dessutom så formas ju tänderna efter nappen. Här i USA ser man sällan barn med napp som är över 2 och nästan aldrig ute bland folk (förutom spädbarn). Du ser heller aldrig barn över ett med nappflaska eftersom amerikanarna är emot det. Man skall sluta med flaska vid ett och använda mugg. Välling finns ju inte.

2009-11-16 @ 23:13:36
URL: http://malinljm.blogg.se/
Therese-mamma till Alicia skrev:

Gud så sööööt Walter är! :)

Alicia tog också napp i början, men hon tar inte alls den lika mycket längre! Det är ytterst sällan, ibland funkar det. Det kan vara rätt skönt om dom har napp så man slipper slänga fram tuttis så fort dom är kinkiga! Men det kanske ge med sig med tiden. Hoppas annars ni mår bra i hela familjen? Visst är det underbart att vara mamma?



Många Kramar!

2009-11-16 @ 23:47:17
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Mamma till Melker. skrev:

Nämen vilken duktig kille :D!

Melker har fortfarande napp, men har den bara när han ska sova och efter att han fått välling. Skulle vara skönt om han ville sluta med den helt så man slipper jaga den där tuttisen på nätterna i hans säng :P Men nappfajten tar vi nog när han närmar sig året, när han förstår lite mer :)



2009-11-17 @ 11:16:39
URL: http://enolsson.blogg.se/
Ulrika skrev:

Tassar förbi o tipsar dig som tävlat hos mig tidigare att jag nu dratt i gång ännu en kulig en..



http://uj76.blogspot.com/2009/11/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_17.html



..med chans att vinna ett presentkort från en finfin barnbutik, kika gärna in o delta i den med =)

2009-11-17 @ 16:15:46
URL: http://uj76.blogspot.com
Cintya skrev:

Så duktig han är! Jag hoppas Hailey "väljer" att sluta med den snart också. Dock så använder hon den mindre nu än tidigare. Hon sover sällan med den nu och på dagarna har hon den inte så länge vi hittar på något. =) Hoppas ni mår bra. Roligt att vi på ett eller annat sätt följde varandra genom graviditeten och nu efter =) Kram

2009-11-17 @ 20:28:15
URL: http://cintyas.blogg.se/
Sandra skrev:

Vi har väl inte riktigt fått in en ordentlig vardag än, men oftast så vaknar han var tredje timme ungefär och vill ha mat. Och oftast så lyckas vi få honom att somna om relativt snabbt efter matningen också =)

Jaha, så er lilla sötnos har redan slutat med napp! =)

Skönt på ett sätt som du skrev, men samtidigt är det ju en väldigt bra tröst om de är lite kinkiga.

Hoppas ni haft en fin dag idag!

Kram

2009-11-17 @ 20:51:37
URL: http://tassandra80.bloggplatsen.se
Liw skrev:

Duktiga killen :)



Allt bra annars?



kram

2009-11-17 @ 22:08:21
URL: http://preggomonster.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0