Jag idag:)

Efter att vi kom hem efter dagens shopping:) Blev inte mycket till varesig mig eller bebis men Robert hittade ett par jätte snygga Lee jeans som han ska ha till sittningen på lördag nästa vecka!


Jag i mitt Bebis-linne och mina nya skor:) Bokstäverna på linnet börjar bli lite utdragna pga av den växande magen men vad gör det! Min skinnjacka, som var ny förra våren, går inte längre att stänga, också pga den växande bebisen:) Men det behövs ju heller inte när det nu börjar bli varmt.
Nä, dax att lägga sig. Berättade just för mamma att jag inte har ont i halsen idag, men vad får man då? Jo, ont i halsen en stund senare. Så jag tror det är dax att lägga sig och hoppas på att man mår bättre imorgon. Sov så gott!

Kommentarer
Josse skrev:

Haha ja det blev mest knasiga namn i den där namngeneratorn :) Kanske avslöjar namnen som vi tänkt sen, hehe.. får se ;) Härligt med vårväder! Krya på er! Kram

2009-05-02 @ 10:22:05
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Emelie skrev:

Tack så mycket!

2009-05-02 @ 17:34:38
URL: http://emeliese.blogg.se/
Fru Evelina skrev:

hihi vilket sött linne =) inte för att det är så svårt att se vad det är som putar där under!



kram

2009-05-02 @ 19:17:13
URL: http://evelinas.blogg.se/
Josse skrev:

Mmh eran lax lät ju väldigt god! Visst är Nino en sötnos, folk skrattar alltid när vi cyklar förbi med honom i husvagnen :) Kram

2009-05-02 @ 22:06:32
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0