BM-besök!

Nyss hemkommen från barnmorskan. Allt gick bara bra.
Bebisens hjärtljud låg på 145 slag/min vilket är bra:)
Min vikt är 75 kg (gått upp 11 kg sen plusset alltså, vilket är helt normalt).
Blodtrycket låg på 116/65 vilket är mycket bra.
SF måttet mätte 29, också det perfekt.
Däremot hade mitt järnvärde (Hb-värdet) gått ner till 111 igen... sist var det bra efter att jag ätit en tablett Niferex om dagen, så tills idag skulle jag bara äta en tablett varannan dag, men nu måste jag alltså börja äta en tablett om dagen igen. Konstigt, för jag känner mig inte trött eller så...men men, vi har en stålbebis i magen som tar allt järn så det är väl bara och börja knapra tabletterna igen:)

I eftermiddag ska vi på den tredje föräldrarträffen mellan 13-17. Det är den sista "vanliga" träffen, sen ska vi på studiebesök på förlossningen på torsdag och därefter är vi fullärda föräldrar! Haha, nej då, men vi tycker det känns givande att ha fått veta lite mer om förlossning, amning, tiden efter med mera.

Nu är det dax för lunch. Hoppas ni fått en trevlig start på veckan!

Kommentarer
Elin (Edvinsmamma) skrev:

Skönt att allt var bra!

Minns att jag fick äta Niferex hela min graviditet jag med. Jobbigt, men precis som du så låg mitt Hb jätte lågt annars...Ha en fin måndag!

Kramar

2009-05-11 @ 12:36:49
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Nadja skrev:

Kul att allt ser så bra ut, förutom järnvärdet. Testa att göra smoothies med mkt jordgubbar och ät broccoli till alla måltider de gjorde jag och hade super bra järnvärde hela tiden :D

2009-05-11 @ 13:05:34
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Josse skrev:

Vad bra att allt var bra med dig och bebisen, förutom hb:t då men du får knapra mer järntabletter! Mysigt, lyssna på hjärtljuden är ju det bästa:D Kram!

2009-05-11 @ 13:29:50
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Malin skrev:

Var kommer förlossningen äga rum? Hinner ni flytta innan?

2009-05-11 @ 15:24:10
URL: http://http:/www.malinljm.blogg.se
Åsa skrev:

tack! har kännt mig otroligt liten och pyttig när jag vart sjuk. visst jag är inte bra än men är på väg. nu slipper jag alla läkare och så. men fy fan vad det kan göra ont med en liten jävla sten hoppas bara att den kommer ut av sig själv som de tror.jaja nu är det bara att se det ljusa i framtiden och inte sura ner sig för mycket av alla läkare.ha det bra där uppe.

2009-05-11 @ 20:16:37
Josse skrev:

Vi beställde den på http://www.kopbarnvagn.se/Kolla in deras sida! Tycker vagnen är superbra även fast vi inte testat den "på riktigt". Men tycker vaggan/resesängen verkar super för ibland åker vi och sover hos våra föräldrar och då kan bebben sova i den :)Du får kika in imorgon jag uppdaterar efter bm besöket, hoppas att allt är bra med pyret! Kram

2009-05-11 @ 22:59:25
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Fru Evelina skrev:

vad härligt att allt utom järnvärdet var bra!

det finns säkert massa livsmedel du kan äta för att få i dig mer järn också, grönsaker och leverpastej till exempel!kram

2009-05-12 @ 10:36:16
URL: http://evelinas.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0