Bytt tid igen:)

Nu har jag ringt och bytt tid för lyssning av bebisens hjärtljud igen! Nu ska vi dit måndagen den 16:e feb istället för torsdagen. Känns mycket bättre då jag har tentaplugg hela den veckan, och det känns skönt att få det gjort så att jag sen kan koncentrera mig på skolan. Så nu är jag riktigt stolt över mig själv! Gillar nämligen inte alls att prata i telefon, speciellt inte när jag redan känner mig krånglig som har bytt tiden en gång. Men då vågade jag inte klämma ur mig att jag hellre ville ha det i början av veckan.

Frågade dessutom om det jag har känt i magen sen i fredags är normalt. Har känt som korta stickningar eller hugg i nedre delen av magen. Håller bara i sig nån sekund. Hon sa att det var helt normalt så länge man inte har blödningar samtidigt och det har jag inte. Kallades Hotch-kontraktioner eller nåt liknande och beror på att livmodern är en muskel som drar ihop sig ibland antar jag.
Robert blev så orolig när jag sa att det sticker i magen. Men när hon använde exakt samma ord kändes det mycket bättre:) Så nu kan han också vara lugn.

Stor kram på er alla, hoppas ni får en fin tisdag! Här snöar det och det har det gjort sen igår:)


Kommentarer
Lina skrev:

googlade på den och läste att den presenterades som en självbiografi, men sen blev det avslöjat att en massa grejer är väldigt mycket ändrade och att saker är överdrivna. författaren har blivit stämd av läsare för att dom har "slösat" bort tid på att läsa hans bok (då den inte är självbiografisk längre". Oprah skällde ut honom i ett program för att hon kände sig lurad. Haha...

2009-01-20 @ 11:12:05
URL: http://pinkelina.blogg.se/
Tinna skrev:

Roligt att se dina fina bilder.

Snart får vi kanske följa dina magbilder med =)

Hoppas du och bebben mår bra !

KRAM

2009-01-20 @ 11:15:06
URL: http://tinnaochjulia.blogg.se/
Jenny skrev:

Hej hej :).



Skall jag vara ärlig så minns jag inte hahaha :P.

Vet att det var någonting som jag bara mådde illa av då jag kände lite lukten av det... hmm... haha!



Kram Jenny

2009-01-20 @ 16:30:08
URL: http://jewarg.blogg.se/
cintya skrev:

Nejdå du ska inte skämmas. Klart du ska ändra tid om tiden inte passar. Jo det med illamåendet är ju bara att ta... Jag har ju också bara mått illa. Igår var första gången jag spydde. Spydde inget idag som tur var men mår mycket illa på morgonen varje dag.

Hoppas du haft en bra dag. Själv ska man njuta av kvällen med mannen =)

Kramar

2009-01-20 @ 18:45:43
URL: http://cintya.blogg.se/
teddy [stolt blivande barnmorska] skrev:

Alldeles rätt. Livmodern drag konstant sig ihop under graviditeten och så gör den sig redo för det det nya livet som ska växa och därefter tränga sig de få cm ner genom förlossningskanalen.

Ring varje gång du undrar över något så slipper du oroa dig vännen.

skickar kramar till dig.

2009-01-20 @ 18:47:54
URL: http://caitlin.blogg.se/
Nadja skrev:

Jag fick i mig mat när min söta man kom hem, då kändes det mycket bättre! =)



Nä jag är arbetslös just nu, blev sparkad i december från mitt jobb på banken :( Så att få jobb nu när man ska föda inom 3 månader känns ganska låååångt borta, söker jobb gör jag iofs men tror inte någon vill anställa mig direkt! FÅr satsa på de efter bebisens ankomst :D

2009-01-20 @ 22:09:07
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
teddy skrev:

Hej igen. Jag förstår att du blev orolig men eftersom kontraktionerna sk: Braxton Hicks kontraktioner är vanliga då livmodern förbereder sig så ska du se att allt går bra.

De ger ingen påverkan på cervix (livmodertappen) och därmed helt ofarliga.

Så länge du inte blöder och inte mår allt för dåligt så ska du se att allt kommer att gå fint. den lilla bebben utvecklar sig i bra och i lagom takt :)

Helt otroligt vad man behöver gå igenom för en sådan där liten goding.

kramis på dig och sov så gott.

2009-01-20 @ 22:31:08
URL: http://caitlin.blogg.se/
teddy skrev:

Ps: Här kommer en liten sidan om detta fenomen om du vill kika lite: http://se.babycenter.com/pregnancy/antenatalhealth/physicalhealth/braxtonhicks/

2009-01-20 @ 22:34:56
URL: http://caitlin.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0