Vecka 16!

Idag går vi redan in i vecka 16! Bara 24 veckor kvar alltså om allt går bra:)

Tänkte lägga in graviditetesräknaren från familjeliv.se men det vill inte riktigt funka att lägga upp bilder idag...aja.

Det snöar fortfarande här i Umeå. Har snöat dygnet runt i flera dagar nu och det är massor av snö överallt! Plogbilen går varm och hinner knappt klart innan det är dax att börja om igen! Minus 13 grader har vi, i förrgår var det 17! Så lite bättre, men idag bara viner vinden och snön runt knutarna! Inte så mysigt med andra ord...ska bara hämta tvätten snart och sen blir jag nog inne och myser resten av dagen:)

På återseende!


Kommentarer
Josse skrev:

Vilket sammanträffande att vi fick ul samma dag :) tycker det känns som en evighet dit men men det är väl bara att vänta :) Här snöar det också för fullt, bor ju inte sååå långt ifrån dig. Bara sidådär 35 mil ;) Brukar faktiskt vara i umeå då och då för har kompisar där! Hoppas du haft en bra helg!

2009-02-08 @ 16:13:52
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Josse skrev:

Vår vovve är drygt 4 år, han blir 5 iår men inte förrän först i november :) På bilden var han bara en liten bebis! Det är så roligt med djur, skulle inte klara mig utan! Synd att din sambo är allergisk, min är också allergisk mot katter så vi kan inte sova hos mina föräldrar (mer än en natt) för dom har en kisse. Visst pluggar du i Umeå?

2009-02-09 @ 08:46:38
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
cintya skrev:

Vad roligt.. då ska ni kanske gå och lyssna på hjärtat snart?? Eller har jag missat att ni gjort det? Jag är fortfarande så sjuk att jag inte sitter vid datorn så mkt... Hoppas du och bebis i magen mår bra. Kramar

2009-02-10 @ 11:26:17
URL: http://cintya.blogg.se/
em skrev:

ahh grattis till magen=) tittar in o kikar lite bara=)

2009-02-10 @ 22:59:15
URL: http://koponen.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0