Inte kul det här...

Som jag skrev i förra inlägget så var jag på väg och bli sjuk...och det blev jag! Var tvungen att sjukskriva mig i torsdags förra veckan, och trodde naturligtvis att den extra lediga dagen i och med midsommarafton, plus lördag och söndag skulle räcka för att bli bra. Men icke. Har nu varit hemma från jobbet även måndag, tisdag och onsdag men imorgon tänker jag gå, även fast febern stiger så fort jag gör nånting! Locket för örat är ju nästan borta och snorar gör jag ju i mycket mindra skala, och hostan är nästintill borta. Så då är jag väl frisk då?!

Känns bara så trist att få mitt drömsommarjobb och i princip börja med att sjukskriva mig! Jag var rätt naiv första dagen när vår chef berättade vart man ska ringa om man bli sjuk. Äsch, tänkte jag, har aldrig sjukskrivit mig tidigare så varför nu? Det fick jag visst äta upp bara 3 dagar senare...

Tråkigt inlägg det här, hade tänkte skriva om allt roligt vi hunnit med också sen vi kom ner till V-ås men det får helt enkelt vänta lite. För nu är det snart dax för sängen.

På återseende!

Kommentarer
Johanna skrev:

Vad tråkigt att du blev så sjuk! Egentligen är det bäst att vara hemma en extra dag efter att febern försvunnit för säkerhets skull (har jag fått höra) men det är inte alltid man ids.. Jag ska hjälpa dig och "tänka bort" din feber och all sjukdom ;)

2008-06-25 @ 22:20:05
URL: http://hannisey.blogg.se/
Jenny W skrev:

Stackare! Vilken osis. krya på dig vännen!

2008-06-25 @ 23:52:15
URL: http://jennyolivia.blogg.se/
Lina skrev:

tack så mycket! :) hoppas du blir frisk snart :( inte roligt när man mår dåligt länge :(

2008-06-26 @ 00:34:02
URL: http://pinkelina.blogg.se/
Johannest85 skrev:

Du får väl titta förbi nån dag. Bara höra av dig lite i förväg så jag är där. Krya på dig

2008-06-29 @ 01:46:53
URL: http://svackatillpacka.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0