Spjälsängen och skötbordet!

Imorse plockade mamma och jag ihop spjälsängen som vi hämtade igår (och ja, utan att det blev några skruvar över Robert :P)

Så här fin blev den!





Mammas jobbarkompis skickade med allt, madrass, bäddmadrass, spjälskydd, täcke samt en del sängkläder (allt utom kudde, köpte vi själva på IKEA). Allt väldigt frächt och snyggt. Självklart ska allt tvättas innan bebis ska sova där, men vi bäddade ändå, så mysigt juh!  

Och så här fint blev skötbordet när jag lagt på skötbädden med överdraget, satt dit hinkarna och tvättlapparna blivit hängda i en krok på sidan:



Kom nyss in efter kvällsprominixen med vovven. Nu var det svalt ute, nästan lite kyligt. Är väl för att man varit så varm hela dagen, dessutom hade jag bara på mig kjol och linne. Lite små jobbigt var det den sista biten hem, då jag ibland får väldigt ont i sidan av magen när jag går (ofta vänster sida). Men det är väl som det ska vara när man är höggravid:)

Dax att duscha av sig dagens damm och svett och sen hoppa i sängen. Sov ovanligt bra i natt (efter 2 nätter av katastrofalt dålig sömn) men det blev ändå bara 6 timmar i natt. I natt hoppas jag på fler sköna timmarssömn. Sov så gott!


Dagen med tjejerna!

Idag träffade jag mina gamla vänner Jenny och Sanna! Jenny och jag har gått i samma klass sen ettan på lågstadiet (förutom under 8:an och 9:an när jag gick i en annan skola, vi firar alltså 18 år som vänner i år!:)) ända tills vi gick ut gymnasiet. Sanna kom in i vår klass under gymnasietiden.

Vi gick och åt en helt underbar lunch, både till smak och utseende, innan vi tog en sväng i några klädaffärer. Men att prova kläder som höggravid ska man inte göra. Inte ens ett enkelt linne, spegelbilden var inte så smickrande... Men men, det gör mig inte så mycket:)

 
Två av våra goda sallader!
Därefter tog vi oss ner mot kajen och åt glass:) Åh, vilken härlig dag vi fick tillsammans i det underbara vädret! Hoppas ni andra haft en lika bra dag:)


Jenny och Sanna!


Sanna och jag badar våra fötter. Mina blev väldigt svullna av värmen idag, så att kyla ned dem var skööönt! Undrar om inte första doppet för i år kommer i helgen...


Sanna och Jenny:)

Hemma i stan!

Idag åkte mamma och jag in från stugan tidigt på fm för att gå till BM. Mamma fick följa med in och höra bebis hjärtljud vilket hon tyckte var häftigt! Allt såg bra ut, blodtrycket var lågt som vanligt vilket bara är bra, SF-måttet mätte 33 cm och bebisens hjärtljud låg på 136 slag/min!

Efter BM åkte mamma och jag til IKEA. Blev en hel del där:) Nya handdukar och nya badlakan. En badrumsmatta. En massa till bebis:) Bland annat skötbädd, med tillhörande överdrag. Kuddar till spjälsängarna (har en i stugan och en i stan), hinkar man hänger utanför skötbordet, haklappar, tvättlappar och lite annat smått och gott. Lunch på IKEA blev det också:)

På eftermiddagen var vi sen och hämtade spjälsängen från mammas jobbarkompis. En i vit metall med runda gavlar, jätte fin, ni får se bilder sen när allt är hopplockat och klart.


Jag i båten i morse.


Detta får bli dagens magbild då jag är själv hemma och ingen magbild kan tas.


Visst är vädret och utsikten fantastisk!? Detta var igår morse. Underbart att sommaren ÄNTLIGEN har kommit hit!

Robert är fortfarande hos sin familj i Kiruna och jag sitter här och saknar honom. Tror jag längtar lite extra nu när jag är gravid, man är ju som lite känsligare då:) Men han kommer hem igen nästa vecka! Imorgon ska jag träffa mina tjejkompisar Sanna och Jenny, ska bli jätte kul! Kramar!


Tävling hos Nikita!



Jag tävlar om ett presentkort värt 500:- hos Kiddoz i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!


Tävlingen avslutas den 13juli kl20.00

Tisdagen på ön

I tisdags for vi ut på ön runt lunchtid. Perfekt väder för att jobba ute på tomten, men tyvärr varken orkade eller kunde jag göra så mycket. Robert var det däremot full fart på. Han slog ner en ny stolpe i vattnet som vi kan förtöja båten i, han röjde buskar och sågade ner en björk, han lagade vadarstövlarna som hade några hål och så kapade han ett gammalt päronträd som bara skymde utsikten. Där det gamla päronträdet har stått ska jag fixa ett fågelmatbord är det tänkt. Lagom projekt för mig:)


Jag och bebismagen:) Räckena ska målas vita under sommaren, ser inte bra ut nu. 


Björken som Robert sågade ner.


Här är han i fullgång att kvista den.

Nu blir det inga fler uppdateringar för idag, men ni har ju lite att läsa om ni går nedåt:)
GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLA!:)

Avskedspresent samt kläderna från Mykidoo!

Kvällen innan vi skulle åka från Umeå var jag förbi Henke för att säga hejdå. Han gav oss då en riktigt snygg och tuff liten body till Sparkikus i avskedspresent! Storlek 74/80.

 
Framsidan:)


Baksidan:)
Han kommer bli en riktig liten hårding;) Tack så jätte mycket Hänkipänki;)


Idag kom också kläderna som jag vann från Mykidoo:) Jätte fina är de! En body (storlek 62/68) och ett par mjukismyxor (storlek 86/92) samt ett par matchande strumpor (16/18). Beställde byxorna i samma storlek som bodyn så de skulle matcha men tydligen blev det skickat fel storlek...aja, spelar inte så stor roll, de kommer ju komma till användning så småningom.


Det kom ett paket med posten igår...

Det innehåll presenter till Sparkikus! Ett paket samt ett gulligt litet kuvert med texten Sparkikus, Malin och Robert på samt ett kort med bland annat texten "Snart välkommen till världen present!" Det kom från Luleå och min gamla klasskompis från biologprogrammet, Anna och hennes sambo Johan! Blev så glad och rörd att jag blev lite törögd! Så himla gulligt av dem!! Självklart öppnade vi paketet och där i låg dessa söta Laban-grejer: 



Det kommer bli en liten Laban-bebis tror jag! Nu har bebis sked, matskål och skallra med Laban. Laban-mobil till vagnen. Och handduk och sockor med Laban på från farmor och farfar.

TACK så jätte mycket Anna och Johan!

Här kommer två kort som jag hittade i ett gammal album. Hihi, minns du Anna?:)

Ida, Karin, Jag och Anna på NH i Umeå:)


Party i mitt studentrum:) Karin och Anna!

Gravidkrämpa och förlossningsdröm!

I tisdags var Robert med mig till arbetsterapeuten. När vi flyttstädade i Umeå började mina fingrar domna bort, speciellt under natten och morgontimmarna när jag sov. Tummarna, pek-lång och halva ringfingrarna domnade som bort och det blev "myror" i dem. Veckan efter, vid första besöket hos nya BM här, nämnde jag det. Hon bokade direkt en tid till arbetsterapeuten eftersom den kvinnan snart skulle på semester och BM sa att det kan komma att bli värre de kommande veckorna. Jag tyckte det kändes lite onödigt, så farligt var det ju inte, överlever ju liksom:) Men jag är glad att vi gick dit! Blev värre sista veckan. Besöket kostade 100 kr och så fick jag låna dessa två skenor:



Det jag har kallas Karpaltunnelsyndrom. Det är vanligt hos gravida och beror på att en nerv kommer i kläm när händerna svullnar. Jag ska ha skenorna när jag sover för att nerverna i handleden inte ska komma i kläm. Håller handlederna raka hela natten. Två nätter har jag haft dem nu och det funkar verkligen! Sååå skönt att slippa vakna av dessa domningar. Vakna på nätterna gör man ändå som gravid så nu får jag faktist sova mer:)

I natt drömde jag min första förlossningsdröm! Fick helt plötsligt en jätte värk, samtidigt som det låg en massa folk i samma rum (killar också?). Obehagligt. Då kom barnmorskorna in med bebisen som hängde på en ställning med navelsträngen fäst vid mig. Den var såå söt och jag bara grät och ville ha den hos mig! Men det fick jag inte! Knepigt, sen vaknade jag.

Vi har blivit med skötbord!



I förrgår hittade jag det här skötbordet på Blocket! Det är Sniglar från IKEA, som tjejen som vi köpte det av har målat om i en snygg brun färg:) Fick det för 150 kr (kostar annars 299kr). Riktigt nöjd då vi ändå hade tänkt köpa just det skötbordet och få det för halvapriset är ju bara en bonus! Bara kvar att köpa skötbädden som ska ligga överst.
Blir så barnsligt glad när jag gör mina fynd:)
Nu ska vi ner på stan en snabbis, kommer ett nytt inlägg när vi kommer hem igen:)

Veckans magbild vecka 34 (33+4)!

Igår orkade jag inte blogga så därför blev det ingen magbild, däremot fotade vi magen så här kommer den!


♥ Vecka 34 (33+4)! ♥


Framifrån:)

Bebismagen är 107 cm i omkrets nu!

Tävling hos HannaofSweden!



"Jag är med och tävlar om ett presentkort på 500 kr hos

Babykonceptet.se i Hanna Of Swedens blogg!

Var med och tävla HÄR du oxå!!"

Tävlingen avslutas söndagen den 21:e juni kl 20.00


Måndagen i stan

Eftersom Robert har lagt på sig några kilon (samtidigt som mig) under graviditeten bestämde han att han skulle sluta med chips och läsk. Och på 4 veckor har han redan tappat 3 av de kilona så det verkar ju fungera:) Vi lekte ändå lite med kameran igårkväll:)


Idag har vi haft en toppen dag! Jag sov jätte bra i natt igen! Natten till i förrgår sov jag lika skönt och det är första gångerna på flera månader! Och med skönt menar jag att jag bara behövt gå upp en gång för att gå på toa! Obeskrivligt skönt!
Idag tog vi bilen och for runt i lite olika affärer. Började på ÖB där det blev lite allmänna bra grejer hem (tvättmedel, sköljmedel, diskmedel, tandkräm, grillbestick, en pensel för matlagning, toapapper mm) Dessutom hittade jag en hylla med bebiskläder! Där gjorde vi riktiga kap! Klicka för större bilder:
En muminbody i storlek 62 för 29 kr i riktigt bra kvaliteé!

En body storlek 50 för 29 kr.

Jätte mjuka sköna byxor i storlek 56, 49 kr.

Sedan for vi till IKEA där det blev ett nytt dubbeltäcke. Det vi har är alldeles för varmt på sommaren, när man dessutom är gravid. Ska bäddas nytt ikväll alltså.

Sedan blev det en sväng till Rusta. Där köpte vi vår nya tvättkorg, de gamla lämnade vi i Umeå. Riktigt nöjda!



Egentligen var vi ute efter en badrumsmatta men istället blev det en riktigt snygg hallmatta! Fin va? Hallen blev ombonad och välkomnande direkt.


Vi kunde faktist hålla oss till att köpa det vi skulle ha i stort sätt. Nu är lgh i princip komplett. Vi behöver (eller behöver och behöver, vill ha) en badrumsmatta och en helkroppsspegel i hallen. Sen är det lite grejer kvar att fixa till bebisens ankomst, men det är ändå översiktligt.

Ikväll har vi sedan varit och firat upp våra 500 kr som vi fick av Roberts familj i examenspresent. För pengarna skulle vi gå ut och äta på restaurang och fira våra respektive examen. Nu hann vi inte äta upp pengarna i Umeå utan vi valde istället att fira våra examen samt att vi flyttat till Västerås nu när vi kommit ner istället. Så istället för att gå på dyr restaurang gick vi på Café Gränden och åt deras jätte goda entrecote med klyftpotatis och bernesesås och sedan gick vi på bio och såg Baksmällan. Det tyckte vi var att utnyttja pengen till fullo:)

Helgen som regnade bort...

Igår åkte vi ut till stugan. På kvällen grillade vi och bara hade det mysigt vid vedspisen:)
Idag hade mamma ordnat examensfika för mig och Robert! Tyvärr regnade allt bort och de allra flesta valde att komma en annan dag, vilket de ju faktist gjorde rätt i. Lite fika blev det ändå. Familjen från Bondgården kom ner och fikade och vi fick 500 kr på IKEA av dem! Jättefin present som verkligen kommer komma till användning! N och R, våra grannar, kom också förbi en snabbis och av dem fick vi en jättefin vit skål som det står med röd text JORDGUBBAR på! Presenterna är verkligen inte det viktigaste, hade bara sett fram emot att träffa alla väldigt mycket, men nu sprider vi ut det roliga istället:)
Alla som inte kunde komma pga av skitvädret ska vi bjuda på fika en annan dag:) 

I torsdags när vi hälsade på min pappas gamla faster Agnes fick vi 500 kr av henne också. Så nu har vi lite slantar att åka och handla nödvändiga grejer för. Bland annat ska vi köpa en badrumsmatta, tvättkorg, eventuellt nya badlakan och sen en massa smågrejer som behövs till bebisens ankomst så som sängkläder till spjälsängen, täcke och kudde till barnvagnen mm. Kanske blir det en sväng iväg imorgon, för det ska tydligt bara regna imorgon också... Vad är det här för sommar egentligen!?!

Tävling hos Creyla!



"Jag är med och tävlar hos Creyla om en valfri väggdekor från Unik Dekor.
Var med och tävla HÄR du också."

Tävlingen avslutas 5 juli kl 21. Vinnaren utses genom lottning.

Tävling hos Creyla!



"Jag är med och tävlar hos Creyla om denna söta babyfilt från Funkybaby.se.
Var med och tävla HÄR du också."

Tävlingen avslutas 1 juli kl 21.

Tävling hos Vardagens guldkorn!



Tävling hos Vardagens guldkorn

En vinnare dras tisdagen den 16 juni.

Studentfirande av Rebecca!

Idag har vi varit och firat Rebeccas student! Tur med vädret hade studenterna i Västerås, då det var uppehåll under hela tiden de åkte runt i sina vagnar på stan, men sen började det regna. Kunde med andra ord ha varit värre...

Efter att hon sprungit ut gick Robert och jag på stan ett par timmar. Köpte lite smått och gott till lgh, bland annat en tvålpump till badrummet, svarta kakelplatteklistermärken till köket, två smörknivar och iskuber. Sen blev det lite sånt där förbrukningsmaterial, så som betongkrokar, kabelklämmor, batterier, disksvampar mm. Lite har vi kvar att köpa hem men det tar vi efter hand:)

Efter det hämtade mamma oss och så åkte vi alla ut och grattade henne under lite mer lugna former hemma hos dem. Jätte god mat och fika bjöds vi på:)


Rebecca!


Robert och jag och bebismagen:) Tycker inte själv att jag är så stor, men när man ser bilder på sig själv inser man att man nog är ganska gravid ändå;)

Oväntat nog träffade vi min kusin med familj som också tog emot en student. Riktigt kul att träffa dem! Vi ska ses på ön nån dag så fort vi alla får tid:)

Ikväll har jag rättat min examensrapport och skickat in den till min läraropponent. Hoppas nu att den är bra som den är. Dessutom har jag beställt bebiskläder för de 500 kr jag vann hos Mykidoo.se. Blir spännande när de kommer:)

Trevlig helg på er!

Tävling hos Stilettklackarochbarnvagn!


Tävla hos Stilettklackar och Barnvagn,  om ett valfritt plagg från Kullerbyttan barnkläder

Tävlingen avslutas 21/6 kl 23.59


Tävling hos Carolina!



"Jag är med och tävlar hos Carolina om 1 valfritt plagg från Hej Baby! Var med och tävla du med!"

Tävlingen avslutas Lördagen den 11 juli kl 18.00.

Magbild vecka 33 (32+4)!

Här kommer veckans magbild som egentligen skulle ha kommit igår:)


♥ Vecka 33 (32+4)! ♥


Framifrån:)

Fisk-craving?

Vad gör man om man bara MÅSTE ha fisk halv elva på kvällen? Ingen bil har vi heller, annars hade det lätt blivit en tur till nåt snabbmatställe och intag av en fiskburgare.
Istället blev det en burk tonfisk på rostade smörgåsar. Och ÅH så gott det var!!! Gjorde susen mot mitt jättesug.

Idag har vi haft våra första besökare här:) Linnéa med bebis i magen och Maria med sina två småtjejer var hit och fikade. Fick en fin blomma med kruka som passade bra på köksbordet. Blev en hel del bebisprat så klart;) Mycket trevligt!

Nej, dax att lägga sig nu...imorgon ska vi antagligen iväg och hälsa på min pappas gamla faster. Hon är 90 år och en av få släktingar som fortfarande är i livet. Hon är nästan blind men pigg för övrigt:)

Gonatt alla!

PS. Kom just på att magbilden har glömts bort den här veckan också! Får ta o fixa det nu:)

Bilder på barnvagnen!

Igår for vi ut till stugan och har sovit där natten till idag. Man sover alltid väldigt skönt där ute, men bara när man just sover. Är man gravid och vaknar cirka en gång i timmen, för att kissa eller för att vända på sig, så är man ändå väldigt trött på morgonen... Men jag gick ändå upp direkt eftersom jag hade alldeles för ont i fogarna för att kunna ligga kvar o mysa.


Robert och Scooby på kvällspromenaden igår kväll.

Kl ett var jag och Robert till vår nya barnmorska Lena här i Västerås. Hon tog lite egna prover, jag vägde mig (77kg nu) och så pratade vi lite allmänt. Nästa besök hos BM är om två veckor men nästa vecka ska jag till arbetsterapeuten och eventuellt prova ut handledsskenor eftersom mina fingrar domar, speciellt på natten.
Därefter åkte vi till Babyproffsen och hämtade ut vår gratis blöjhink med tillhörande gratisprover, bl.a blöjor, en napp, amningsinlägg, tvål, tvättlappar mm. Plus att vi köpte ett svart myggnät till vagnen som var det enda som inte följde med vagnen när vi köpte den.

Sen var jag och klippte mig! Det behövdes verkligen och det kändes riktigt skönt:) Blev bra också, iallafall som det känns hittills.

Nu ikväll har vi lagat wok och sen har Robert packat upp böcker i vår bokhylla medans jag har slappat. Alldeles nyss fick vi fram barnvagnen så nu har vi provat alla funktioner och både sittdel och liggdel i båda tänkbara rikningarna. Åh, va vi är nöjda!! Den är sååå snygg, luktar gott och har inte en endaste fläck på sig! Trots att den är begangnad. Tjejen som hade den måste ha varit riktigt rädd om den, för den är i toppenskick!

Här kommer bilderna:







Med tillhörande skötväska.



Labanmobilen som tjejen vi köpte vagnen av skickade med gratis. Såg idag på Babyproffsen att samma kostar 199 kr! Vilken tur vi hade, och söt är den också!:)

Tävling!



Tävla här!

Tävlingen pågår till den 12:e juni!

Tävling hos Barnshoppingbloggen!


"Jag tävlar om en skötväska/resesäng Babytravel 2 in 1 på barnshoppingbloggen, i samarbete med RollAbout! Tävla här du med :)"


Tävlingen pågår två veckor och vinnaren utses den 20 juni kl 21.00!

Tävling hos Ulrika!



"Jag vill vinna ett presentkort på 500kr från ModelMini hos Tant Ulrika"

Tävlingen avslutas torsdagen den 11/6.

Tävling hos Carolina!



"Jag är med och tävlar hos Carolina om 2 paket nappar från Namnnappen.se
 Var med och tävla HÄR du med!"

Tävlingen avslutas Onsdagen den 26 juni kl 18.00. Vinnarna utses genom lottning.

Dagen som varit.

Idag har vi hunnit massor! Känns sååå skönt! Mamma kom hit vid halv två-tiden. Då följde vi först med när hon röstade, sen åkte vi till stadshuset där Robert och jag kunde rösta, då vi egentligen var listade i Umeå. Kändes bra att ändå kunna delta. Sen for vi och fikade hos min farfar. Blir inte så ofta vi ses tyvärr, men nu bor vi ju närmare varandra igen.
Därefter var vi och storhandlade på Willys. Fick MASSOR av mat för inte alls mycket pengar, nice:) Därefter åkte vi och köpte thaimat som mamma bjöd på, det var sååå gott! Efter det bar vi ner kartonger och annat i förrådet. Sen fick mamma och Robert bära möbler i vardagsrummet, så det ser riktigt bra ut här nu! Går framåt och det känns skönt:) Dax att bädda rent i sängen och plocka in lite kläder i garderoberna. Tänk att kläderna alltid tar mest tid!

Godnatt och kram till er alla!

Tävling hos Baara baarnet!



Tävling hos baara baarnet

Tävlingen avslutas den 15 juni.

Tävling hos Carolina!



"Jag är med och tävlar om en ekologisk body från Lilla Barnkammaren hos Carolina.
Var med och tävla du också!"

Tävlingen avslutas Söndagen den 14 juni kl 18.00. Vinnaren utses genom lottning.

Tävling hos Therese!



"Jag tävlar om "mina första kläder" från
LiandLo i Thereses Blogg
TÄVLA HÄR DU MED"

Tävlingen avslutas den 11 juni kl 20.00

I Västerås och Vecka 33!

Nu har vi äntligen kommit till Västerås!! Vi kom i torsdags mitt på dagen men det känns som om vi redan varit här en vecka! Vi har hunnit packa upp en hel del och dessutom varit en sväng till Solna igår kväll och gratta min barndomskompis Ann-Sofie på hennes examen.
Idag slängde vi upp datorn på vardagsrumsbordet och hoppades att vårat internet skulle vara igång och det var det! Brukar ju alltid krångla sånt där, så vi blev glatt överraskade:)

I onsdags blev det tyvärr ingen magbild, det var tillräckligt att komma ihåg poster, artiklar och annat till examensredovisningen. På kvällen var vi ju dessutom ut och åt på restaurang.

Här kommer lite bilder från veckan som gått. Bättre bilder på lägenheten med de nya tapeterna och golven får ni sen, men en liten tjuvkik får ni iallafall:) Bild på vagnen kommer också senare, just nu står den så illa till i röran. Men jag är mer än nöjd!! Den är sååå snygg! 
En bild säger mer än tusen ord, håll till godo:)


Robert på Yran!


Robert äter Polisens helikopter:)


Två trötta själar efter att all packning är klar. Kl är tolv på natten, visst är Norrlands nätter underbara på sommaren!?


David och Jenny som bjöd oss på underbart god grillning ute i söndags! Välbehövligt efter att vi städat HELA dagen!


På vägen hem efter att Jenny och jag varit och hämtat våra klara postrar!


Jag med min poster. Den var sen fyra gånger så stor när jag redovisade.


Min examensring jag fick av mamma när vi landat på Bromma i torsdags! Just nu är mina fingrar svullna, ni får därför vänta på en bild då den sitter på mitt finger. I början kändes den stor, men nu har jag redan börjat vänja mig. Ringar är ju ofta en vanegrej och sen vill man inte vara utan den! Guldet är från gamla smycken från båda pappa, mamma, farmor och mormor plus 4 diamanter, så det känns som om jag fått en present från dem alla:)


Magen idag i vecka 32+0 (vecka 33).






Tapeten i hallen!


Den supersnygga fondtapeten i sovrummet!


Den nya kökstapeten. Den röda färgen är mer mörkröd egentligen.

Nu ska jag lägga mig och kika på fotbollen i sängen med Robert. På återseende!

Redovisat och klart!

Tack för alla lyckönskningar! Redovisningen och opponeringarna gick jätte bra! När jag tränade hemma innan gick det dåligt men det är som om att när det väl gäller, då funkar allt! Finns lite bilder på mig och min poster, men de kommer upp sen, då jag just nu lever i en resväska och inte har ordning på kamerasladden.

Ikväll ska jag gå ut och äta med klassen på grekisk restaurang! 19 stycken ska vi blir och det ska bli sååå trevligt:)

Nu vila lite och sen packa inför hemfärden imorgon. Hoppas ni alla har en bra dag och får en fin kväll! Kramar


Imorgon gäller det!

Imorgon förmiddag redovisar jag mitt examensarbete! Wish me luck!

Nycklarna inlämnade och BM-besök!

Igår gav vi upp med städningen vid 18-tiden. Gick hem till Jenny och duschade och sedan blev vi bjudna på en underbar picnic ute med grillad fläskfilé och god sallad med bröd:) Efter det kollade vi på filmen Dagboken (riktigt bra) och åt glass och jordgubbar.

Imorse gick vi upp och städade klart lgh, tog cirka 2 timmar. Kändes lätt idag, men igår kändes det som om det var huuur mycket kvar som helst! Är glad att vi tog det sista idag på fm, vi var alldeles för trötta igår kväll. Lämnade sedan in nycklarna och hoppas på att de nya boendena är nöjda över städningen, det är iallafall vi.

Därefter gick vi till BM på vanlig kontroll. Minns inte alla värden nu, men mitt Hb-värde låg fortfarande på 110 fast jag äter 1 Niferex om dagen, så nu är det till att knapra lite mer järntabletter. Annars såg allting så bra ut:) Följer min SF-kurva fint, SF-måttet låg idag på 31-32 (som den vecka jag är i) och bebisen verkar ha vänt sig med huvudet nedåt redan. Vår duktiga lilla bebis:) Hjärtljuden var på 143 slag/min, vilket också är toppen bra! Min foglossning beror antagligen på all stress och flyttpackning/städning, så vår barnmorska trodde också att det skulle bli bättre nu när jag får vila. Hoppas verkligen på det...

Dax att fortsätta med min poster till redovisningen på onsdag. Har lite kvar att fixa på den. Hoppas ni alla har en bra måndag!

RSS 2.0