In London!

Igår var vår första dag i England, London! Vi shoppade lite samt kollade en del sevärdigheter bl.a Trafalgar Square, Buckingham Palace, Big Ben och London Eye (det stora pariserhjulet).

Idag åkte vi även upp i London Eye och det var högt kan jag lova!! Bilder kommer så småningom:) En sväng förbi Horse Gardet gjorde vi också.

Nej, trött blir man av allt promenerande så nu ska vi vila en stund. Blir ju mer gå av imorgon:)

Kramar från oss:)

London calling!

Japp, imorgon fm bär det av mot England och London! Ska försöka uppdatera bloggen med bilder och text så fort vi får chansen.

Annars är allt lugnt. Var på Pluto igår på den obligatoriska utgångsdagen här i Västerås. Träffade många bekanta ansikten från bl.a gymnasietiden, så det var trevligt:) Förfestade med några gamla RödaKorset-vänner och det kändes som förr:)

Nej, dax för sängen nu. Ska upp 7 imorgon. Ännu ingen resfeber i sikte men den kommer väl lagom till frukosten imorgon bitti...

På återseende!

God fortsättning!

Tänkte önskar er alla en god fortsättning på julen:)
Tyvärr blir det inte så mycket uppdaterat just nu, men jag tar igen det senare. Vi har iaf kommit till Västerås och vi har det jätte bra här:) Dagarna går bara lite för fort tycker jag. Redan i övermorgon (lördag) åker vi ju till London! Tyckte det var evigheter tills dess... Igår var det julafton vilket var en riktigt bra dag, Fick mycket fina presenter, bilder kommer så småningom. Ikväll blir det den obligatoriska utgången, blir förhoppningsvis roligt:)

Nej, nu ska vi iväg och äta jullunch hos släktingar. Kramar och på återseende!

Väsklagning!

Sist jag flög hem från Västerås till Umeå blev min väska skadad. Det blev en spricka i den och hjulet blev som intryckt. Men det har min duktiga ingenjör lagat nu:) Och det verkar funka fint. Nu ska det nog till en hel del för att väskan ska spricka mer:)
Tyvärr hittade jag inte kvittot på väskan, som jag tror fortfarande hade garanti kvar, men men, det här ska nog hålla också.


Klicka för större bild. 

Nu åter till packningen. På återseende!

The Bodyguard!

Ikväll finns det två filmer samtidigt som man vill se! Typiskt tv-kanalerna!

Men jag valde iaf The Bodyguard framför Titanic. Var sååå länge sen jag såg den! Den var mammas och min favoritfilm när jag var yngre, så det är som lite nostalgi:)

Nu börjar den igen! På återseende!

De senaste dagarna

I fredags var det luciafirande i skolan. Tradition som några av oss i klassen har gått på tre år i rad. Det var verkligen jätte fint och efteråt var det gott lussefika som skolan bjöd på:)

Därefter gick jag och Ida ner på stan. Träffade Robert och köpte de sista julklapparna. På kvällen kollade vi Madagaskar 2 och bara hade det mysigt:)

Igår lördag, hade vi julklappsbyte med Roberts bror och hans tjej. Vi lagade tacos, öppnade julklapparna, spelade spelet de fick samt TP 20 år i några timmar. Riktig trevlig och rolig kväll:) Dessvärre blev jag pang förkyld på kvällen! Ont i halsen, nyser, snorar o.s.v. Gick och la oss redan tolv (tidigt med tanke på när vi gick upp:p) men sov ändå till tio i morse. Inte mår jag bättre heller:(  Så nu blir det kurering för hela slanten. Tyvärr fick jag ställa in min o Jennys fikadate idag. Känns viktigt att jag blir bättre så jag orkar den här sista veckan i skolan inför julledigeheten. Den kommer tyvärr bli allt annat en lugn.....

Trevlig tredjeadvent till er alla:) kram

Lilla Julafton!

Ja, det hade vi igår! För igår kom det ett stort paket fullpackat med mindre paket och en massa gott från Roberts familj i Kiruna:)
En present fick vi dessutom öppna direkt och i det var det dessa små ljushållare till vår ljusstake. Roberts mamma hade såna förra julen och jag tyckte de var så fina och sa att jag skulle vilja ha egna. Detta hade ju jag glömt bort så jag blev verkligen jätte glad!

 


 

De andra paketen får allt vänta till den riktiga julaftonen! Men godiset har vi redan börjat på:)

Narnia-helg!

Nu har vi även klarat av den andra filmen om Narnia! Den första såg vi igår. Tyckte verkligen jätte bra om båda!
Men nu är det dax för sängen för min del. Lång vecka i skolan imorgon igen.


Kram och gonatt!

Andra advent!

Tänk vad veckorna går! Står inte på innan det snart är julafton! Men det är bara härligt!

Så var då veckans Melodikryss löst och inskickat! Är kul när det är så där lagom svårt att man får fundera och kanske googla en och annan fråga. Den här veckan behövde jag iallafall inte ringa mamma för att få hjälp med mina luckor:) Annars är det perfekt att hjälpas åt, hon kan de där gamla kluriga frågorna och jag kan de lite nyare:)

Trevlig andra advent på er!

 

Fredagstrevligheter:)

Igår hade jag mysig filmkväll med min bästaste Jenny:) Vi hyrde filmen Cleaner med Samuel L Jackson. Spännande genom hela:) Dessutom gick det två påsar popcorn, läsk och en hel del godis men det är man värd en fredagkväll efter en hel vecka med skola/praktik!

Hoppas ni har en trevlig helg alla läsare:)


 

RSS 2.0