Dagen som varit.

Idag har vi hunnit massor! Känns sååå skönt! Mamma kom hit vid halv två-tiden. Då följde vi först med när hon röstade, sen åkte vi till stadshuset där Robert och jag kunde rösta, då vi egentligen var listade i Umeå. Kändes bra att ändå kunna delta. Sen for vi och fikade hos min farfar. Blir inte så ofta vi ses tyvärr, men nu bor vi ju närmare varandra igen.
Därefter var vi och storhandlade på Willys. Fick MASSOR av mat för inte alls mycket pengar, nice:) Därefter åkte vi och köpte thaimat som mamma bjöd på, det var sååå gott! Efter det bar vi ner kartonger och annat i förrådet. Sen fick mamma och Robert bära möbler i vardagsrummet, så det ser riktigt bra ut här nu! Går framåt och det känns skönt:) Dax att bädda rent i sängen och plocka in lite kläder i garderoberna. Tänk att kläderna alltid tar mest tid!

Godnatt och kram till er alla!

Kommentarer
Josse skrev:

Jag har ju haft sommarlov i snart 2 veckor och jag har inte riktigt fattat det ännu, det tar som ett tag att komma in i lunken och släppa skola och alla måste och krav. Man sysselsätter sig med annat hela tiden så man aldrig riktigt slappnar av! Härligt att bo närmare släkten nu, det är guld värt :)



Ha det bra! Kram

2009-06-08 @ 09:52:00
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Mindy skrev:

Godmorgon gumman..Allt är bra med mig & lillen i magen..Än så är allt bra med den..ska på några kontroller för att vara på den säkra sidan..men allt ser bra ut..känns så underbart..en jul bebis blir det allt :) längtar jätte mycket..Hoppas att eran lille mår bra...Har ni flyttat till hus eller? Ha en skön måndag.krma kram

2009-06-08 @ 09:53:36
URL: http://blondis81.blogg.se/
marlene skrev:

Hehe okej :) Vi ska ha den 9 augusti och de sa att det blir en liten pojke när vi var på UL :) Lycka till med allt!

2009-06-08 @ 10:34:08
URL: http://ihuvudetpamarlene.blogg.se/
karolin skrev:

naj jag bor inte där nu, men jag kommer därifrån. Hela min familj bor där så jag åker ju dit och hälsar på ibland:) Jag bor i Jönköping nu och pluggar här också, sen får vi se hur det blir och vart vi hamnar efter skolan :)

Kram

2009-06-08 @ 11:53:51
URL: http://bekk.blogg.se/
Lina skrev:

hoppas man får se lite bilder på hemmet, sen när ni kommit i ordning :)

2009-06-08 @ 14:20:34
URL: http://pinkelina.blogg.se/
Carolina skrev:

Hej! Såg att du var med och tävlade om namnnappar hos Edvinsmamma - nu finns det en ny chans, i min blogg - kika gärna in och var med!

2009-06-08 @ 22:52:29
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Josse skrev:

Tacktack! :)



Mmmh förstår om det är svårt att varva ner när ni är mitt uppe i flytten, jag har nog svårt att ta det lugnt och vi flyttar inte. Men så fort ni kommit iordning så blir det nog lugnare. När ska du till bm nästa gång? :) Kram

2009-06-09 @ 22:04:00
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0