Första dagen!

Som jag är mammaledig på riktigt! Så känns det iallafall, trots att jag ju har varit mammaledig över ett halvår. Förra veckan var första veckan som Robert jobbade, men då pluggade jag inför en tenta som jag skrev i fredags. Så då var jag lite beroende av att mamma var här och var barnvakt åt Walter. Annars blev det inte många sammanhängande minuter att plugga på. Så det var guldvärt!

Igår var jag till sjukgymnasten som håller på och fixar min rygg och min hållning. Därefter var mamma, jag och Walter in på Brödet och fiskarna. Vi skulle bara kika lite, men gick ut en timme senare med en hel påse fynd! Ska visa er sen:) Sen bjöd mamma på lunch på IKEA och där blev det lite handlat också. Och jag bara ÄLSKAR IKEA! Vet ni vad vi åt och vad vi betalade?? Vi åt en varsin portion köttbullar och potatismos med lingonsylt och sås, sallad, smör och bröd samt chokladmousseé och kaffe/te till efterrätt. Och hela kalast gick på 58 kronor! Inte styck, utan tillsammans! Det är ju vad man får betala för en muffins och en kopp te på stan för sjutton!!! Ytterliggare en glad överraskning var att jag glömde Walters puré i bilen, men tänkte att jag får väl amma honom då. Och när vi kommer fram till där man väljer mat så står det "Vi bjuder ditt barn på mat när du köper en valfri varmrätt" Så Walter fick en hel burk lasagnepuré! Det var ju som gjort för oss just igår!

Här kommer några bilder på mina grabbar från igår. Lite bus och massa mys med pappa när han kom hem från jobbet:)









Nu ska jag fortsätta med mitt medans Walter fortfarande sover middag:) Kram och hej!


Kommentarer
Linnea skrev:

Då kanske vi äntligen kan klämma in den där fikan nån gång nu när du är mammaledig på riktigt;)

Men visst är det lite kul att se hur glada pojkarna blir när papporna kommer hem från jobbet. Vilmer kan ha varit jätte kinkig men när pappa kommer hem skiner han upp. Kram

2010-03-02 @ 13:05:26
URL: http://neaochhenke.blogspot.com
Lina skrev:

tänk om det var lika billigt att äta lunch nere på stan också :) vi var också på ikea för någon vecka sedan och ät sådär billigt :) inte helt fel det inte! :)

2010-03-02 @ 19:03:27
URL: http://pinkelina.blogg.se/
Cintya skrev:

Tack =) Hehe er grabb är ju jätte söt också! Han ser så härligt glad ut också! =)

2010-03-03 @ 10:02:03
URL: http://cintyas.blogg.se/
anna-maria skrev:

Underbara ikea =)

Men idag när jag var dit hade dom stängt pga risk för takras..



Vad är det du pluggar?

2010-03-03 @ 21:03:52
URL: http://finatapeter.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0