BF+2

Ingen förlossning så här långt in på BF+2.
Imorse hämtade vi mamma från jobbet (vi har ju hennes bil ifall det skulle komma igång på natten). Och efter att vi skjutsat hem henne åkte vi hem igen, vilade en stund, duschade och for sen till farfars gamla lägenhet.. Där har vi tillbringat några timmar med faster och kusiner och delat upp saker. Sen iväg och storhandlade när vi ändå hade bil, lyx:)

Nu är matlagningen i fullgång, innan det snart är dax att hämta mamma igen för att skjutsa henne till jobbet. Blir att hämta imorgon igen, men det gör vi så gärna bara vi får låna bilen. Man känner sig som lugnare när man har den.

Har inte känt något speciellt än, förutom att det börjar kännas "tjockt" i magen... tror det kan vara en del sammandragningar plus att bebisen börjar sjunka ner, trycker väldans nedåt ibland!
 
Hoppas ni alla har en fin söndag! Här är vädret helt underbart!


Kommentarer
Marlene skrev:

Det där trycket känner jag igen! ;-)

Håller tummarna för att ni får träffa er lill* snart.. men nu vet man att det tar MAX 2(3) veckor till sen har man garanterat sin älskling hos sig ;-)

2009-08-02 @ 20:10:58
URL: http://marlenesliv.blogg.se/
Elin (Edvinsmamma) skrev:

Håller tummar hårt för att liten kommer ut snart!

För när man passerat BF datumet så känns tiden som att den står still...och man bara längtar mer och mer efter bebisen :)



Men tänk snart och när som hellst kommer ni att mysa med eran lilla underbaring :)



Kramar!

2009-08-02 @ 22:17:57
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
karolin skrev:

Tack, jag tror också jag klarar det om jag går in för det ordentligt :)

Kram

2009-08-02 @ 22:24:53
URL: http://bekk.blogg.se/
Cintya skrev:

Kan tänka mig att det kan kännas lite jobbigt nu när man gått lite över tiden. Vi får hoppas på att det sker när som. Prova att göra allt dem säger kan påverka hehe ;P Kramar

2009-08-02 @ 22:58:40
URL: http://cintyas.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0