Lite allt möjligt:)

Idag var vi ner en snabbis på stan. Robert skulle förbi Arbetsförmedlingen och jag köpte två amningstoppar i svart och vitt, mycket fina och sköna! På HM hade man 20% rabatt på det dyraste plagget (om man köpte fler än ett) så då köpte jag en tröja till Walter som jag kikat på. Så istället för 70 kr blev det bara 20 kr för den! Fynd tycker jag:)



Förra veckan var min vän Jenny hit och fikade och träffade Walter. Av henne fick Walter en jätte fin mössa och tillhörande vantar:)



Igår var hela lilla familjen på stan. Vädret var helt underbart! Vi träffade Kikkan och Rob från England (som vi hälsade på över nyår) och var och fikade med dem. Walter fick ett jätte fint lapptäcke som Kikkan sytt! Och han gillade det direkt!





Förrförra helgen var Walter på sin första fest! Nicklas ordnade överasknings-födelsedags-party för Jochen. Träffade många av mina gamla vänner som jag inte haft så tät kontakt med under åren i Umeå, så det var jätte trevligt!





Ute i stugan har vi inte haft tillgång till någon vagn åt Walter. Men så hade mormor Eva turen att få tag på en vagn från familjen Eldeén! Tack så jätte mycket! Så nu kan vi ta promenader runt ön samt vara ute och greja i trädgården och samtidigt ha Walter med oss.



Sist vi var till ön visade vi Walter allt som en dag ska bli hans! I riktig Lejonkungen-stil!!:)







Kommentarer
Marlene - Mamma till världens finaste Ned <3 skrev:

Åhh vilka söta bilder! :)

Kram

2009-09-12 @ 20:40:36
URL: http://marlenesliv.blogg.se/
Amanda skrev:

Va gooo han ser ut!

Älskar era "lejonkung bilder"! Hakuna Matata! ;)

Puss till sööööta Walter :)



Kram

2009-09-13 @ 03:52:56
URL: http://mandy80.blogg.se/
Liw skrev:

Oj vad ni hinner med :)

Fina bilder, alltid lika kul att se Walter, han blir ju så stor :)



kram

2009-09-13 @ 15:22:21
URL: http://preggomonster.blogg.se/
Liw skrev:

Ja, jag är väldigt nöjd med loppisrundan. Tänk vad med pengar som sparas på att inte köpa nytt. Förstår inte hur folk tänker..



HOppas ni får en lugn och skön måndag :)

kram

2009-09-14 @ 09:36:36
URL: http://preggomonster.blogg.se/
Marlene - Mamma till Ned <3 skrev:

Samma här!

Absolut.. de tog ju nio månader att gå upp allt, så att gå ner allt igen på bara nån månad är ju nästan omöjligt! hehe..

Kramar

2009-09-14 @ 10:08:53
URL: http://marlenesliv.blogg.se/
Tant Ulrika skrev:

Vilka härliga bilder =)



Vill oxå tipsa dig som tävlat hos mig tidigare att jag nu har 4st pågående tävlingar hos mig, alla i samarbete med finfina barnbutiker/ märken o med finfina priser i potten! Kika gärna in o ha en riktigt braig mångdag!



Kram

2009-09-14 @ 12:14:50
URL: http://uj76.blogspot.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0