Vecka 28 och shopping igår!

Igår gick vi in i en ny vecka igen, vecka 28:)
Vi mår alla tre bara bra, finns inte så mycket mer att berätta faktist. De är de vanliga småkrämporna hos mig, men man överlever:)

Igår blev det en sväng på stan. Robert fick en ny skjorta av sina föräldrar att ha till sina nya jenas på sittningen på lördag. Bild på det får ni se senare men jag får nog hålla hårt i honom så ingen försöker nåt;) Jag hittade äntligen lite nya tröjor som passar på min växande mage. Blev två nya tröjor och ett nytt linne. Sen fick jag ett mammalinne och en mammatop av Roberts föräldrar! De är så himla snälla:) Så nu har en del nytt att sätta på mig:) Hittade dessutom världens snyggaste löpare! Ja, nästefter den jag fick av Sonja i torsdags förstås:)

Bjuder på bilder på löparen och den ena tröjan, resten kommer kanske sen:


Kanske inte den snyggaste bilden på mig... Förkyld och sliten efter en heldag på stan, men det bjuder jag på.)


Nu ska jag umgås lite med familjen innan de måste åka hem idag igen.

Kommentarer
Josse skrev:

Kul med nya kläder, tycker det finns hur mkt fint som helst som man kan ha när man är gravid :) Mera bilder på dina inköp hihi! Kram

2009-05-03 @ 16:13:09
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Malin Ljunggren-McNulty skrev:

Jättefina grejer!

2009-05-03 @ 16:43:09
URL: http://malinljm.blogg.se/
Nadja skrev:

De där med kläder är inte kul, inte speciellt roligt nu direkt efter FL heller... man väntar bara på att kilona ska rasa så man kan använda sina gamla kläder!

2009-05-03 @ 16:47:10
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Therese skrev:

Så fina löpare..och så söta bebiskläder=)är bra att ha större storlekar.. för rätt avd som det är såär bebis aldeles förstor för strl 50/56=)



Vad har du för strl i linne? har ett skräpandes här hemma som jag kan skicka.. är strl s..=) har inte andvänt det.. blev lite tjockare så fick dra strl M istöllet..=)

2009-05-03 @ 20:07:16
URL: http://www.kanintelevautan.blogspot.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0