Det här med namn...

Vi har ju redan från början varit helt säker på vad vår lille i magen ska heta. Namnet Walter kom vi på redan när vi var i Grekland i augusti 2007. Men här om dagen nämnde Robert ett nytt pojknamn av nån anledning och nu kan jag inte släppa det!! Himlans också...Robert vill absolut ha Walter och jag också egentligen, men... Det kanske är något övergående, annars lär ni ju få veta vilket namnet är:)
Är bara det att det känns som om han redan har "fått" sitt namn...men kanske att det syns på honom vad han ska heta när han väl kommer ut? Om det ens är en han!?;) Så länge bebis är frisk, det är det absolut viktigaste!

Kommentarer
Anonym skrev:

Ni kanske måste se hur han ser ut innan ni vet vad som passar? Många väntar ju tills sjukhuset. Johannes fick sitt mellannamn (Michael) på sjukhuset. Vi visste ju inte vad vi skulle få. Inte är det satt i sten vad lillen skall heta ännu. Eller så kanske han får tre namn ;D

2009-05-26 @ 22:56:48
URL: http://malinljm.blogg.se/
Josse skrev:

Det är inte så lätt med namn! Vi har ett pojk- och flicknamn klara men det känns ändå som inte definitivt ännu. Funderar en hel del ännu, man vill ju som att det ska kännas perfekt :)

2009-05-27 @ 09:56:23
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Josse skrev:

Ja men precis, det är ju ni som bestämmer namnet ingen annan. Vår bebis är ju pyret, för vi vet ju inte heller om det är en flicka eller pojke. Bäst att hålla namnförslagen för sig själv tills bebben är född :) Men ni har ju ett par veckor till att fundera och sen ser ni ju vad som passar på bb. Jag och Johan har kompisar som fått en son för nu ca 2 år sedan, de hade tänkt Kevin som namn men när han kom ut så såg de direkt att det inte var någon Kevin. Det var ju en Jonathan och det namnet är så klockrent på honom :)



Kram

2009-05-27 @ 11:15:32
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Malin skrev:

Jag vet flera som har smeknamn som inte alls har att göra med riktiga namnet. Min sons bästis kallas Sam men heter Jack. Enligt mamman så försökte de kalla honom Jack i flera månader men det passade inte...

Folk fattar om ni byter, men se till att ingen köper/gör något med namn på åt honom innan ni har bestämt er ;)

2009-05-27 @ 13:48:27
URL: http://malinljm.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0