Är det inte fantastiskt!

I dagens Aftonbladet går att läsa: 90-åring räddade familjen ur krisen . Är det inte underbart att det finns så godhjärtade människor!? Jag ryser när jag läser om vilket stort hjärta denna man måste ha.

Men det går också att läsa i dagens Aftonblad om "Fel" kön - giltigt skäl att göra abort . Socialstyrelsen har fastslagit att det inte går att neka en kvinna att göra abort pga könet. Om man nu väljer att få veta könet vid ett fostervattensprov, varför inte meddela diagnosen direkt men vänta med att berätta vilket kön foster har tills efter graviditetesvecka 18, då abort endast får ske om "synnerliga skäl" föreligger? Hoppas på att nya regler och bestämmelser i frågan kommer inom kort.

Kommentarer
Fru Evelina skrev:

ne fy fan! det är väl inget rimligt skäl! jäkla människor som förstör för oss som vill veta bara för att vi är nyfikna!

2009-05-12 @ 10:34:58
URL: http://evelinas.blogg.se/
teddy skrev:

Ush för sådant där. Det är så olika frn län till län också. I vissa län får de inte ens säga könet fram till vecka 24 då det är olagligt att göra abort. Jag tycker att den sena abortlagen borde ändras.

Hur som. Tack för gratulationerna.

Och ha en fin dag.

kram

2009-05-12 @ 14:39:13
URL: http://caitlin.blogg.se/
Mindy skrev:

God eftermiddag min söta gravida vän.Allt bra med dig denna dag? Här är allt bra..känner att jag börjar bli jätte trött & har inte lust allt att åka & jobba..men man har inget val.Ha en sköndag.kram kram

2009-05-12 @ 14:48:55
URL: http://blondis81.blogg.se/
Nadja skrev:

De är hemskt att de beslutet togs....var ju här i Eskilstuna som kvinnan gjorde 2 st abort pga "fel" kön..idioti! man ska vara glad över att man ens kan bli gravid...

2009-05-12 @ 15:35:09
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Josse skrev:

Jo du får kolla den där sidan sen, vet inte hur hjulen håller och fungerar men där i västerås är kanske inte så mkt snö och is? Det är den stora anledningen av vi även köpt en classic vagn med 4 rejäla hjul.



Det där att man gör abort pga köner är ju helt sinnessjukt. De som gör det borde inte få skaffa barn överhuvudtaget!!



KRAM

2009-05-12 @ 16:17:07
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Josse skrev:

Jo fast då hade du ju inte jättelågt hb heller, och och det är ju inge farligt att gå med lite lågt heller så du hade garanterat börjat känna dig trött om det skulle sjunka ännu mer. Jag är lite emot det där att "leta" sjukdomar och fel så länge man mår bra. Men jag reagerade också först att det var så lite provtagningar, men det verkar vara väldigt olika från olika landsting. Blodtryck tar dom varje gång, men det skriver jag aldrig upp för minns aldrig vad det var ;)

2009-05-12 @ 22:16:38
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Anna skrev:

Hej hej! Roligt att hitta din blogg. :) Vi ses på förlossningsvisningen imorrn!

2009-05-13 @ 19:26:54
URL: http://annastickar.blogspot.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0