Nya fynd till bebis!

Det fanns några grejer till som vi kände att vi ville ha klara inför bebis ankomst. Har svarat på några annonser på Blocket ang. babysitter, babygym och bärsele men inte haft turen att få det.
Så igår kväll upptäckte jag en annons som sålde både Babysitter, Babygym, Bärsele Babybjörn, Badbalja, Hoppgunga och Gåstol. Nu var inte badbalja jätte viktigt, men det kanske behövs det också. Hoppgunga hade vi inte haft en tanke på och gåstol har vi inte tänkt använda till vårt barn. Men vi fick alltihop för 500 kr! Allt var i jätte bra skick och hoppgungan är sprillans ny med lappen kvar och i förpackningen! Bättre kunde det inte bli!

Bara hoppas att allt går bra nu och att bebis kommer ut till oss inom de närmsta veckorna. Lite läskigt är det att ha allt klart och bara vänta på bebis, tänk om nåt går fel liksom... Men skulle det göra det, så gör det ju det även om inte allt är i ordning och klart. Och dessutom kan man ju inte gå och oroa sig hela tiden. Genom hela den här resan har vi sagt att vi får utgå ifrån att allt kommer gå bra:)


Babygymmet


Hoppgungan. Med döskalle på dessutom, Robert=glad:)


Babysittern.


Bärselen från Babybjörn.


Här är bilden från annonsen där ni även ser gåstolen och badbaljan:)

Kommentarer
Elin (Edvinsmamma) skrev:

Vilket fynd!

Vi använde både hoppgunga och gåstol till Edvin och det är något som jag absolut kan rekomendera...bra saker för att ha ett nöjt barn som kan ha lite roligt :)



Kram

2009-07-19 @ 19:56:30
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Mindy skrev:

God kväll söta..Här var det inköpt en massa nytt..så skoj..Hoppas att du har haft en skön söndag med killen din.Ha en skön & mysig kväll.kram kram

2009-07-19 @ 20:27:10
URL: http://blondis81.blogg.se/
Anna skrev:

Oj, vilket toppenköp! Jag kollar Tradera efter bärsele titt som tätt, men det brukar bli så höga priser. Resten av sakerna får vi låna av Daniels syster som ju fick tvillingar förra sommaren, helt perfekt för oss. :)



Förhoppningsvis är vi nog i Umeå när det blir dags. Jag ska till BM i Umeå den 29:e igen och efter det får jag nog vackert stanna där nere om det inte redan har hänt något. :)

2009-07-19 @ 21:38:11
URL: http://annastickar.blogspot.com
Nina skrev:

Hej, nej jag hann aldrig packa den, Neo kom i vecka 35+2(v.36). Alla säger ju att förstföderskor alltid går över tiden så jag hade tänkt packa väskan när jag gick in i vecka 37:) Han föddes med akut kejsarsnitt den 6:e juni kl.20.00. Du kan läsa förlossningsberättelsen här; http://www.deadspirit.se/?p=98

Jag förstår att ni längtar, snart sitter ni med en liten len och mjuk bebis i famnen. Det går inte att beskriva med ord hur underbart det är. Hur mår du annars, är svullanden bättre? Kramar

2009-07-19 @ 23:39:04
URL: http://www.deadspirit.se
Cintya skrev:

Gud så roligt. Och skönt att ha allt klart! Snart så kommer bebisen ju.. Så spännande!!!! Kramar

2009-07-20 @ 08:44:22
URL: http://cintyas.blogg.se/
Liw skrev:

JO det kändes jätte skönt när alla mätningar var klara och allt var OK, även om jag vet att risken är liten så blir man orolig.

Nu ska jag bara njuta fram till jul :)



Hur mår du själv? Svullen och less?



kram kram

2009-07-20 @ 12:57:38
URL: http://preggomonster.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0