8 timmars nätter!

Måste ju bara få berätta! Igår natt sov Walter 8 timmar i sträck!! Så länge hade han aldrig sovit i sträck tidigare! Dock vaknade jag och var upp på toa så där vid femtiden, men det var ju ingenting i jämförelse med amning 2-3 gånger samt ett par toabesök.
Trodde verkligen det var en one-time only men i natt skedde samma underbara ting! Walter somnade efter sista målet kl 24 och vaknade ganska prick 8 och ville ha mat igen! Och som jag har sovit! Inte behövt gå upp en enda gång, vaknade dock några gånger och lyssnade att han andades för man tror ju nästan något är fel... Så, första natten sammanhängande sömn utan att behöva gå upp på över ett år!! Kändes i morse kan jag lova, man kände sig uuuutviiiiilad!

Eftermiddagen spenderades hemma hos Emma med nybakade lussebullar, pepparkakor och te. Mycket mysigt:) Sen tog Walter och jag bussen hem, gick bra det också.

Ikväll har jag bakat Strassburgare, en slags småkaka. De smälter i munnen och är försvinnande goda:)

Sov gott!

Kommentarer
Emmasusanna skrev:

haha blev det inget matbröd i kväll heller ;)



Det var supermys att ha er på besök, det får vi göra om...

2009-12-02 @ 23:48:28
URL: http://emmasusanna.blogg.se/
Amanda skrev:

Va härligt! Hoppas de håller i sig.



Jag ska nog ta ett snack med min BVC o fråga henne om de där. En annan vän fick börja på babymassage via sin BVC. Tycker de e dåligt att hon inte tipsat oss om sånt.

Tyvärr har vi ingen bil men finns de inget här i närheten så får vi paccka in oss i bussen o åka till Råby. Isåfall säger jag till ;)

Skulle va rätt kul o träffa er stora kille :)

2009-12-03 @ 01:26:30
URL: http://mandy80.blogg.se/
Anna skrev:

Men åh, vad skönt! Här tragglar vi på med 4 timmar som längsta sovpass. Men så länge hon sover mellan matningarna så funkar det ju. :)

2009-12-03 @ 10:06:20
URL: http://annastickar.blogspot.com
Josse skrev:

Vad kul att du fortfarande läser.. jag läser också din blogg dagligen, även fast det inte alltid kommer in inlägg dagligen ;) Härligt att han börjat sova 8-timmars nätter, det gör så mkt att man får sova ordentligt! Hoppas ni mår bra allihopa, kramar från mig och Frida :)

2009-12-03 @ 20:19:37
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Cintya skrev:

Tack så mycket för omtanken. Jag är bara glad att jag inte ligger kvar på sjukhuset mer. Jag vill bara vara hemma med min tös. Det är allt som betyder något. Vad skönt att han äntligen börjat sova hela nätterna. Härligt. Jag har ju haft tur med Hailey, hon har ju sovit mellan 8-10 timmar om nätterna varje natt sen säkert 2 månader tillbaka... =) Kramar

2009-12-03 @ 21:20:58
URL: http://cintyas.blogg.se/
Sandra skrev:

Gud så härligt att han sovit så bra! =)

Grattis! Hoppas det håller i sig, annars får du njuta så länge det varar hihi..

/Sandra

2009-12-11 @ 00:22:16
URL: http://tassandra80.bloggplatsen.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0