Nya symtom

Igår när vi skulle tvätta så bad jag Robert kolla tvättråden på min nya amningsbh... Då upptäckte han att det i den vänstra kupan var en alldeles rund och bröstvårtestor ljusgul fläck! Jag hade antagligen läckt lite råmjölk! Känns tidigt....eller?

När jag sen tog av mig strumporna på kvällen hade kanten som skurit in i benet. Alltså att benet och foten verkade lite svullen. Hoppas det bara var tillfälligt. Vill ju inte redan börja svullna om fötterna o så.

Jag har även börjat få kramp i vaderna på nätterna. Än så länge har jag bara haft en ordentlig krampning, men nästan varje natt vaknar jag av att det är på gång... Så nätterna har blivit lite jobbigare. Måste ligga på sidan och sova, annars får jag ont i magen, och jag som har sååå svårt att somna om jag inte ligger på rygg! Men börjar gå bättre, man vänjer sig väl.

Ischiasnerven på höger sida är som vanligt. Oftast helt okey, men ibland har jag så ont så jag haltar omkring.
Men jag ska inte klaga. Mår egentligen ganska så bra, även om man börjar känna av lite småkrämpor. Men mest är det bara helt underbart att vara gravid! Speciellt att sitta eller ligga och klappa på magen och känna hur den lille vänder sig, sparkar och far runt. Tror jag har känt när han har hicka nu! Det är som ett rytmiskt hoppande i magen, inte som en spark eller så men man känner att bebisen rycker till:)

Hoppas ni alla får en trevlig helg! Kramkram!

Kommentarer
Elin skrev:

Jag tror inte att det är så ovanligt...jag läckte ingenting förens Edvin var född, men vet att min svägerska började att läka redan runt vecka 20... :)

2009-04-04 @ 13:09:22
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Nadja skrev:

Vissa börjar räcka råmjölk väldigt tidigt, så de är fullt normalt =)



Om du har mkt problem med kramp om nätterna så se till att dricka MYCKET vatten innan du går och lägger dig (hellre gå upp och kissa mer än kramp tycker jag), ät bananer, se till att få i dig salt. Jag har även druckit mkt mineralvatten inför kvällarna och allt de där har hjälpt.

2009-04-04 @ 13:26:25
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/bebis
Ulrika skrev:

Ny spännande tävling hos Tant:



05.html" rel="nofollow">http://uj76.blogspot.com/2009/04/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart05.html



Ha en finfin söndag!



Kram

2009-04-05 @ 12:43:43
URL: http://uj76.blogspot.com
Fru Evelina skrev:

usch då... men varje symptom och varje dag är ett steg närmre mötet med er prins!!

min syster kunde inte ligga på magen för då kunde hon inte andas =/ men kramp i vaderna om natten låter inte som en höjdare det heller!

jag har också ont i ryggen, kan ju vara ischias. och jag som inte ens har en stor mage ser nog ganska dum ut när det hugger till och jag får ryckningar haha =)



kram

2009-04-05 @ 17:22:04
URL: http://evelinas.blogg.se/
Isabelle skrev:

heej! åh tack detsamma, vi har fina kulor du och jag hehe, så häftigt att det ligger en människa därinne..fattar det fortfarande inte!!! ...min tjej är ju väldigt lugnt av sig o gör inte så mkt väsen haha...hur ere med din? gör han också bara väsen av sig när man ligger still o vilar?



Åhh, har du också fått kramp i vaderna?..visst gör det ONMT?!..fy..det händer oftast mest bara när jag sträcker på mig i sängen..då kommer de1! BLÄÄ



hur går det med barnvagn? ska nio ha dua/komi , trehjuling? ..själv vet jag vad jag vill ha för typ, men ej funnit den perfekta haha!



ha en fin dag!



kram

2009-04-06 @ 08:49:39
URL: http://saberi.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0