Senaste köpet!

Idag slutade jag vid lunch och styrde då mina steg tillsammans med Robert ner på stan. Uppdraget var att handlade lite grejer inför sittningen på fredag och jag tror vi lyckades ganska bra. Nu ska jag bara pyssla lite med dem också:) Ni får se resultatet till helgen:)

Dessutom inhandlades det en ny mp3 spelare. Blev en rosa Ipod nano 8 GB. Min förra Ipod pajade förra hösten utan anledning efter många års troget spelande, och jag har sedan dess funderat på om jag ska skaffa en ny. Men idag kände jag att det var dax!:) Och jag är nöjd! Men oj va den är tunn! Nästan svår att hålla i...men man vänjer sig nog.







På återseende kära läsare:)

Kommentarer
Anonym skrev:

Ahh hdå är jag inte helt ute och cyklade - men du komemr att få det super där på praktiken. Och blodgivningsenheten är skit skoj :) Då får man ju leka med de stoora nålarna :)



Snygg I pod - jag har en precis likadan :)



kramsi på dig och sov så gott.

2008-10-09 @ 00:06:38
URL: http://caitlin.blogg.se/
Johanna skrev:

Tjusig färg :) Är de inte dyra? Jag ska ju inte på sittningen, så jag får önska dig en trevlig kväll då. Ni lägger väl ut bilder sen ;) Kram!

2008-10-09 @ 10:01:12
URL: http://hannisey.blogg.se/
Malin skrev:

Jättefin!

2008-10-10 @ 01:05:57
URL: http://malinljm.blogg.se/
Maria skrev:

Vilken liten sötnos du köpt! Ser väldigt tunn ut, jag skulle vara rädd för att knäcka den :) Ha en trevlig fredagkväll! Kram Maria

2008-10-10 @ 13:25:46
URL: http://hemmahosalva.blogspot.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0