2 varma dagar i Aten!

image17
Robert och jag Innan avresan i Vasteras, Sverige.

Sa har da tva dagar av var semester forflytit. Tva valdigt varma dagar (runt 33-34 grader varmt) men man vanjer sig fortare an man tror.

Igar var planen att se oss runt lite i Atens centrum men hamnade till slut hogst upp pa Akropolis! I efterhand visade det sig att det friaintradet berodde pa Grekernas nationella helgdag, Maria himmelsfard, vilket vi tjarnades 120 kronor var pa!:) Lite tur ska man ha ocksa.
Blev middag med bland annat tsatsiki innan vi begav oss hemat, ganska tidigt, men valdigt trotta efter forsta dagens alla intryck och upplevelser.

image20
image18

image19


Idag torsdag den 16 augusti, tog vi oss till havet. Ah, vad det turkosblaa havet ar underbart! Minst 25 grader varmt och sa salt att man utan problem kan flyta. Nagot, antagligen en minibrannmanet, brande mig i knavecket under det allra forsta doppet, men det var inte varre an att branna sig pa en brannasla. (Robert brande sig pa foten, men det raknas inte for Malin, for att jag inte fick nara "bulor" med rott runt. /Kagglan) (Robert ar en gnallis:))

Att aka tunnelbana var forvanandsvart latt, men att aka buss desto svarare, men vi kom till slut fram dit vi skulle at bada hallen.

Nasta anhallt ar nu bokad. Pa sondag tar vi farja ut till Kreta dar vi borjar trippen med 3 natter i Agia Marina, ca 1 mil fran Chania.

Pa aterseende! /Malin och Robert

Kommentarer
Fia & Aquiro skrev:

Låter som att ni har en underbar semester! Vi har faktiskt fått lite mer sol här hemma med, nääästan 33 grader;)
Ät god mat & bada lite åt mig med:)
Puss & kram!!

2007-08-17 @ 08:00:51
URL: http://aquiro.blogg.se
Johanna Kiviniemi skrev:

Vad mysigt ni verkar ha det. Fina bilder oxå! :) Jag kom hem från Eritrea igår å njuter av att vara hemma. Kram kram!

2007-08-17 @ 11:34:48
Mamma Eva skrev:

Vad härligt det ser ut. Puss o kram mamma

2007-08-17 @ 17:09:54
URL: http://malinlj.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0